Pluspunten
Alles perfect!
Pluspunten
Gewoonweg super correct
Opladen bestanden is echt een groot probleem, lukt gewoon niet
Jammer dat je wat problemen hebt gehad met de uploadtool. Deze werkt op flash player. Soms gebeurt het dat deze minder vlot werkt in een browser zoals Internet Explorer. Je kan het dan eens proberen in Chrome of Firefox. Mocht het nog altijd niet werken, neem gerust contact op met mij of mijn collega's via mail ([email protected]) of telefonisch. Michiel
Pluspunten
Project heel correct afgehandeld. Zal dit sowieso onthouden voor toekomstige bestellingen.
Ik ben zeer blij dat je tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je bestelling en alvast toekomstige bestellingen ;) Michiel
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Leeft de overeengekomen afspraken na. Zoekt mee naar oplossingen wanneer er iets fout is gelopen.
Pluspunten
Topservice zoals steeds. Ik heb nog nooit een mindere ervaring gehad bij Printdeal, en raad iedereen die ik ken aan om met hen te werken.
Dankjewel voor de zeer positieve feedback Roel. Daar doen we het voor. :)
Iets te veel mails ivm de tussen stappen. voor de rest ok
Dag Jan Bedankt voor je positieve feedback. We sturen inderdaad een aantal mails (bevestigingsmail, mail van in productie, mail met factuur). Dit dient om zo volledig mogelijk te zijn. Maar ik neem het mee naar de toekomst. Bedankt hiervoor! Michiel
Verbeterpunten.
Pluspunten
Eerlijkheid
De geleverde forex bevatte een grote kras (>1cm) op de voorzijde.
Pluspunten
Kwaliteit prijs verhouding van de producten is gewoon goed. Dit is dan ook de hoofdreden om hier te bestellen
VerbeterpuntenExpress levering betaald voor vrijdag aan te komen en is uiteindelijk pas dinsdag de week erop aangekomen. In begin met super slechte communicatie en daarna ging dit al beter. Ze hebben wel de Express kosten terug betaald maar die betaalde we natuurlijk voor een reden.
Pluspunten
Zeer snelle reactie en duidelijke / correcte antwoorden op gestelde vragen. De fotokwaliteit is zeer mooi en de kleuren ook.
VerbeterpuntenEr zit diagonaal 2x een soort "kreuk" in het doek, het is een doek van 150x100, ik hoop dat dit er nog uittrekt...
Ankerrui 11
2000 Antwerpen
Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas