Pluspunten
Inderdaad na 4 dagen kaarsen ontvangen, zoals ze hadden gezegd. Wel waren de schaaltjes beschadigd.Maar na deze beoordeling hebben ze contact opgenomen en mij het bedrag van de schaaltjes terug gestort. Met de excuses. Nu is dat niet top!
VerbeterpuntenBestelling beter controleren op schade!!
Beste mevr. Brandes, Wij hebben al contact met elkaar gehad en daar hebben wij onze oprechte excuses aangeboden. Wij weten zeker dat de schaaltjes heel de deur zijn uitgegaan. Het is dus met de verzending misgegaan. U had helaas de schaaltjes al weggegooid. Desondanks hebben wij deze uiteraard vergoed. Wij hebben u een aanpassingsverzoek toegestuurd maar deze heeft u niet ingevuld. Immers u gaf aan spijt te hebben van de bewoordingen en het lage cijfer. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Een zeer positieve ervaring met kaarsen-online. Na een mail werd ik vrijwel direct teruggebeld. Men was zeer vriendelijk en behulpzaam, er werd duidelijk gecommuniceerd. Verwachtingen omtrent de levertijd werden goed gemanaged en uiteindelijk kon men aan mijn korte termijn levering tegemoet komen.
Pluspunten
Het bedrijf doet wat het belooft, helemaal TOP!
Pluspunten
Prima, echt een aanrader! Snel, goede communicatie en prijzen.
Pluspunten
Goede kwaliteit, levering op tijd
Pluspunten
Excellent communication
VerbeterpuntenBetter prices would be great. Bigger assortment of candleholders and candle-related accessories would be nice too.
Pluspunten
Toppie
Pluspunten
zeer verzorgd pakket,leuk klein cadeautje erbij,leuk gebaar
Pluspunten
Kaarsen moesten absoluut binnen 2 dagen in bezit zijn. Dat is ze gelukt. Kreeg zelfs naast het standaard verzendbericht een extra persoonlijk mailtje. Niet de goedkoopste, zeker niet de duurste maar gewoon betrouwbaar!
VerbeterpuntenGeen
Bestelling kwam 1,5 uur later dan werd aangegeven, wat nogal frustrerend was. Het pakket zou tussen 13:30 en 15:30 bezorgd worden, dus die twee uur blijf je thuis om het pakket in ontvangst te nemen en dan krijg je de mededelijk dat de bezorging vertraagd is en elk moment bezorgd kan worden.....en moet je dud thuis blijven.
Goede morgen, Zoals in een persoonlijke mail naar u al aangegeven hierbij ook onze reactie nog even. Het is natuurlijk heel vervelend dat u langer thuis moest blijven. Echter wij hebben geen enkele invloed op hetgeen PostNL in deze heeft gedaan. Gelukkig komt het weinig voor is onze ervaring. Excuses voor het ongemak. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Alles waar ik een 10 op gegeven heb
VerbeterpuntenWaarschijnlijk kan kaarsenonlIn daar niets aan doen maar die merkbandjes om de rustieke kaarsen die ik bestel van bolus is ee n ramp om ze er per kaars af te peuteren! Verder is alles oké
Beste relatie, Wij hebben het e.e.a. bij Bolsius neergelegd. Hieronder hun reactie. “Beste , Bedankt voor de melding. We zullen deze beoordeling meenemen in de productevaluatie. Op dit moment is er nog geen passende oplossing voor deze banderol om de rustieke tafelkaarsen gevonden. Zodra hier wijzigingen op zijn, zullen we dit uiteraard met jullie delen. Met vriendelijke groeten, Bolsius Nederland BV Vr. gr. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online
Pluspunten
Goede communicatie, vlotte levering (in Antwerpen).
VerbeterpuntenBetaalmogelijkheid met Visa-card
71 Roelvinkstraat