Pluspunten
snelle bezorging en duidelijke site
Pluspunten
Verbeterpuntenrode kaarsen bleken bij ontvangst in mijn geval witte kaarsen met een laagje, geen probleem maar vermeld dit op de site. erg behulpzaam om het aantal branduren bij ALLE kaarsen te vermelden, dat vergemakkelijkt het maken van een keuze.
Pluspunten
Snelheid levering, prijs, leuke verassingen altijd
VerbeterpuntenBIC aanstekers
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering die prima verpakt is !
Pluspunten
Er werd netjes gebeld over dat de zending 1 dag was vertraagd.
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenPrijzen mogen omlaag
Pluspunten
geweldig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel bezorgd! Leuke attentie!
Verbeterpuntengeen
Groter assortiment, mogelijke combi-sets waardoor de 15 euro regel niet te strict voelt.
Pluspunten
Duidelijke site Snelle service Goede merken
Verbeterpunten2 verschillende kleuren voor dezelfde omschrijving ontvangen (ik stuur nog een aparte email met de foto erbij)
Pluspunten
Zeer goed verpakt!!
VerbeterpuntenVerzendmelding kwam te laat: het was al binnen.
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon, product goed ingepakt
Pluspunten
Bij Kaarsen-online kun je hele leuke en bijzondere kaarsen kopen tegen een redelijke prijs. Ik ben zeer tevreden over de snelle leveringen van de bestellingen die ik heb gedaan. De kaarsen zijn ook een heel leuk geschenk voor elke gelegenheid.
VerbeterpuntenUitbreiding producten.
Pluspunten
Makkelijk bestellen Keurig verpakt en super snel geleverd Leuke attentie, doet het altijd goed!!!!
Pluspunten
Artikelen worden keurig en zorgvuldig verpakt en op het afgesproken tijdstip geleverd!
Pluspunten
Had geen pasje dus kon bestelling niet door laten gaan.. hun belde zelf of het goed was gegaan met de betaling en als ik alsnog de bestelling wou plaatsen ik alleen de code van de mail kon gebruiken zodoende niet de bestelling opnieuw hoefde in te voeren .
71 Roelvinkstraat
Winterswijk 7101GN