Pluspunten
Perfecte service, foutieve levering direct en zeer correct opgelost. Dikke prima!
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Supersnel en goed product
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenVersturen mag sneller
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering, goed verpakt!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, prima!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Kaarsen-online is een bedrijf waar ik geen enkele kritiek op heb: klantgericht, vriendelijk, snel, toegewijd, aardig. Een voorbeeld voor veel online shops
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Supersnelle Service !!!!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed aanbod.
Pluspunten
Heb een zeer positieve ervaring met kaarsen-online, alles is zoals beloofd, snelle levering, mooie prijs .... Daar ik zeer veel kaarsen brand, ben ik meer dan tevreden met de prijs, de kwaliteit is identiek aan die ik in de winkel kocht. Ga zeer zeker nog bestellen bij kaarsen -online !!!!
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Perfect assortiment kaarsen, met precies de maat en kleur die ik zocht. Vervolgens zeer netjes verpakt in een precies passend doosje met vakjes. Top! Fijn dat ze los te koop zijn, ideaal.
Pluspunten
Alles klopt! Een betrouwbare leverancier die goed communiceert met haar klanten.
Pluspunten
Helemaal top!
VerbeterpuntenHelemaal niets te verbeteren
Pluspunten
Perfecte levering, alles is heel goed verpakt zodat de kaarsen niet beschadigd aankomen. duidelijke site
Verbeterpuntentot op heden geen kunnen vinden.
Roelvinkstraat 71
7101GN Winterswijk