Dear Customer, Your order was placed by smartink.nl We only ship by postnl on that website , this is mentioned on the website. But we will change it too DPD shipping. Sending too Ireland takes a little longer than mainland Europe also if you use DPD. I explained you got a tracking link wich says your package will be there after the weekend. And I explained you will get dye ink, but if you Needed pigment ink we have that too. I think there is some mis communication here. But your pakkage wil be there soon. Kind regards Bas Wijffels
Beste Klant, Bedankt voor uw review. De reden dat uw foto's niet goed zijn kan aan het volgende liggen. Iedere printer staat standaard op normale kwaliteit, zodra u een foto wil afdrukken dan moet u de kwaliteit op hoog zetten in instellingen van de printersoftware er moet ander papier worden geselecteerd. Foto glossy, mat of satijn. Laat u de instellingen standaard staan dan krijgt u slechte kwaliteit foto's en bij de verkeerde papier keuze zelfs lijnen in uw print omdat er te weinig inkt gebruikt wordt voor dat type papier. Dit is bij ieder merk printer zo, stelt u alles goed in dan ziet de foto er net zo goed uit als bij de fotograaf ook met onze goedkopere inkt. Vriendelijke groet Bas Wijffels
SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.