Kan het iedereen aanraden

Snelle levering van goed product, alsook zinvol advies

Verschillende sets cartridges besteld voor verschillende merken printers, ook meerdere sets voor gewone en sublimatie inkt... Al jaren heel tevreden klant.

Nog steeds niet geleverd

Zie boven

snel en goed

Ik had wat extra inkt nodig: erg makkelijk te bestellen op de website en meteen geleverd... zou zo weer bestellen!

Super service

Doen wat ze beloven. Een niet te beroerd om extra service te bieden. Echt aanrader

besteld en vlot geleverd.

Snelle levering van een drum van eigen merk

Het gezochte onderdeel is door Smart Ink tijdig geleverd en dat product (een drum voor een printer) was van het eigen merk en voldoet tot nu toe uitstekend.

geweldig

gebruik smartink al jaren naar tevredenheid

Product nog niet in gebruik genomen

Goed. Voldeed aan de verwachting

Voldeed aan de verwachting, prima. Met die tuit aan het flesje is vulling van de inktpatronen mogelijk, alleen het vulgaatje moet hierbij wel iets groter zijn dan bij het vullen met een spuitje die voorzien is van een metalen spuitnaald. Zelf vind ik vullen met met een spuit wat handiger omdat je deze tot een aantal ml kunt vullen zodat je direct weet hoeveel je in de patroon doet. Maar de spuit kun je ook vanuit deze potjes vullen. 100 ml in een potje daarmee kun je best een hele tijd mee vooruit.

goed inkt netjes ontvangen

Gewoon steeds goed.,zowel de inkt als de levering!

Prima inkt geen probleem mee.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Onze printer van het bedrijf werkte niet meer omdat het inktniveau te laag was. snel besteld bij smart ink en de volgende dag konden we het al bij het bestelpunt Bruna afhalen en printer werkt weer goed met de eigen merkt inkt voor de EPSON ECO Tank. :)

Goede wijn behoeft geen krans.

Neem al jaren produkt af bij Smartink. Geweldige ondersteuning, rappe levering en prima service. Er is geen betere.

Mooi gaan.

Vlotte levering en volgens afspraak.

Prima lebering

Aanrader Top prijs, top produkt, vlugge bezorging

Heb printinkt flesjes besteld. Top net als vorige keren...

Snelle reactie en levering

SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING . DE GELEVERDE INKT PATRONEN WERKEN PERFECT.PRIMA.

Net zo goed als A-merk

Prima inkt, snel geleverd tegen een veel lagere prijs.

Echt een top bedrijf

Wat ern top bedrijf eerlijk, behulpzaam, meedenkend en zeer goed advies om mijn printer weer draaiende te krijgen en daardoor bij hun inkt besteld. Snelle levering. Er zullen zeker meerdere bestellingen gaan komen.

Goede inkt en zeer snelle levering

Ik gebruik Smart ink nu 4 jaar en geen enkel probleem gehad.

nog steeds snel

ik bestel al heel wat jaartjes sublimatie inkt voor mijn epson wf7210, ik lees al jaren dat dit helemaal niet kan en dat dit geen sublimatie printer is, zal er niet specifiek voor zijn gemaakt maar bijna 10 jaar geleden was er niet zoveel keus en met de hervulbare cartridges en inkt van smartink de oplossing en het werkt dus nog steeds. service is prima en vandaag besteld morgen in huis, blij mee dus

Goed en scherpe prijzen

Je moet er wel naalden en spuitjes bij regelen.

Prima en snel geregeld en geleverd

Goede ervaring. Ga zeker weer bestellen.

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.