Super snelle levering

Snelle levering, goede inkt, top!!

goede producten, goede prijs en snelle afhandeling

Flesjes printerinkt besteld en volgende dag geleverd. Had al vaker iets besteld en kom daarom graag terug.

snel geleverd

goede kwaliteids inkt

Perfect geregeld

Bestelde hervulbare cartridges lekker snel geleverd.

Fantastische klantenservice en prima kwaliteit

Op de website goed kunnen vinden wat ik nodig had. Helaas werd het verkeerde product toegestuurd, maar dit werd snel, vriendelijk en goed opgelost, zonder gezeur en zonder moeilijkheden. Prima ervaring. Inkt is van goede kwaliteit. Ik bestel hier zeker opnieuw.

super

goed service

Perfecte dienstverlening

Zeer vriendelijk, altijd tot uw dienst.

Snelle en perfecte levering van bestelde artikelen met een uitstekende prijs-kwaliteit waardering

Very fast

I ordered some bottles of ink (maybe that's why the store is called smart ink) and everything went smoothly and without problems. The delivery from NL to Denmark went incredibly fast only 41 hours from order to delivery, and the package was packed well and safely ,, it's just top class delivery … the product I can not say anything about yet, but if it works without problems I will definitely shop here again…. top class …

geweldig

vlotte afwerking

eenvoudig bestellen en vlotte afwerking

Prima hervulbare cartridges met goede inkt voor continue gebruik van de cartridges. Voor een wat oudere printer heb ik helaas een firmware update gedaan waardoor de hervulbare cartridges helaas niet meer bruikbaar zijn op mijn printer (Canon Pixma Pro-10S). Om toch gebruik te maken van de inkt die ik ook heb ingekocht maar een ink cartridges chip resetter gekocht om originele cartridges te hergebruiken. Helaas zijn er geen nieuwe hervulbare cartridges meer leverbaar bij Smartink voor deze printer.

Prima producten en prima ondersteuning.

1 van de cartridges wilde niet resetten. Smart ink gaat net zo lang door tot het werkt, al moeten ze nieuwe cartridge sturen. Dit is de service die je bijna nergens meer treft. Ik ben tevreden.

Beetje zoeken

snelle levering . Na wat experimenteren En aanpassen mooie foto's

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel geleverd en een mooi product.

Snel geleverd en geïnstalleerd. Werkt prima naar wens

Vlugge en correcte levering

geweldige vinding, geen vuile inkthanden meer

geweldig geen vuile inkthanden meer.

Helemaal goed. Behulpzaam bij problemen.

Helemaal goed. Behulpzaam bij problemen.

Product op tijd geleverd, moest agv technische fout wel zelf om factuur vragen

Product op tijd geleverd, moest agv technische fout wel zelf om factuur vragen

Snel besteld en snel geleverd en goed verpakt gewoon super

Outstanding service

Placed my order and in three days it was with me here in the UK. Very happy with both my inks and refillable cartridges.

Perfect..eindelijk geen geknoei meer

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd. Nog g niet gebruikt , maar alle vertrouwen in de sublimatie inkt

Uitstekende ondersteuning en adviezen bij problemen.

Smart en snel

Supersnel en supergoed

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.