eerste ervaring was dat de betaalfunctie niet werkte. Heb hier over gebeld, er was een update gedaan en werkte toen niet meer. Dag later wederom geprobeerd, toen alles ok. Levering en product zelf prima.

Goed,meedenkend,doen wat ze beloven,voorkomende medewerker(s).

Goede ervaring gehad met vorige leveringen,nu wat moeilijkheden met hervulbare cartridges ( niet herkennen,en leeg aangeven als dit niet waar is) na overleg/advies besloten om nieuwe te bestellen. Voordat ik een nieuwe printer ga kopen,hiervoor ook goed advies gekregen. Levering zoals beloofd. Nieuwe hervulbare cartridges werken 100%. ZEER TEVREDEN Met vr.gr. A.P.K.

Instruction pas suffisamment claire

Apres un echange avec le service support, j'ai pu régler le problème. Une fois que les cartouches sont en pkace dans l'imprimante, j'au dû retirer les petits bouchons orange situés au dessus de la partie aborbante pour que l'encre puisse descendre dans l'imprimante. Je suppose qu'il faudra veiller que l'encre ne sèche pas à cet endroit et bouche ainsi l'arrivée d'air dans la cartouche. A suivre dans le temps si le produit vieillis bien.

Top ervaring

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering, Aanbevolen leverancier

Goede klantenservice en advies

Nagebeld omdat op de website iets niet helemaal duidelijk werd, dat werd direct opgelost, tevens werd er teruggebeld voor advies. Toen ik alsnog per abuis het verkeerde bestelde werd ik wederom teruggebeld en werd er een credit aangemaakt zodat ik alsnog het juiste zou ontvangen.

hoge kwaliteit, goede prijs, snelle verzending

Het eerste voordeel dat ik vond na het eerste gebruik van de inkt was: de kwaliteit. De communicatie met hen vóór de aankoop was eenvoudig en de uitleg was voldoende en adequaat. De prijs was goed als we het vergelijken met de kwaliteit. En vergeet de snelheid van het verzenden van de bestelling niet

Goede inkt, goede service en snelle levering.

Ik was aanvankelijk sceptisch over het gebruik van andere inkt dan de merkinkt die bij mijn printer hoort. Gelukkig werkt het perfect!

J’attend…

Toujours en attente de ma commande…

• Nous recommanderiez-vous? Non

prima, vlotte afhandeling

zie hier boven

Goede levering

Snelle goede levering, producten zien er goed uit.

Goede inkt

Inkt van mooie kwaliteit

Het werkt niet!

Jammer het werkt gewoon niet zonde van tijd en geld!

je viens d installer les cartouches rechargeables et l'encre

premières impressions au top

Zeer snelle Levering

Snelle levering en goed verpakt

Ervaring is altijd goed met de eigenaar

Maar jammer dat ik nu door een Engels sprekende man werd geholpen We zitten hier toch tenslotte in Nederland en daar wil ik dan gewoon ook in het Nederlands worden bediend

snel

Snelle levering, paar puntjes.

TOP volgende werkdag binnen ! Inkt kwaliteit prima. Echter twee kleine puntjes. 1. Waarom niet een lipje aan de afsluiting, zeer moeilijk te verwijderen, met mogelijke knoeierij te gevolg. 2. Eén dop (rood) zat er scheef op en was enkel met tang en 5 minuten etteren los te krijgen, wilde bijna het membraan van bovenaf doorprikken, ook al niet echt morsbestendig.

Had alleen graag gezien dat er ook, naast de naald, een spuit was meegeleverd. Ik had er zelf één waar ik de naald op heb gezet. Dat vult de cassettes makkelijker. Je kunt dan zelf 2, 3 of 4 ml opzuigen en in de cassette ‘spuiten’.

Altijd uitstekend en beste service

Ik bestel al jaren bij Smart Ink, de inkt is voor de prijs/kwaliteit de beste op de markt. Na het bestellen wordt de inkt ook altijd meteen verzonden, waardoor ik het vaak al de volgende dag in huis heb, dat enorm prettig is als mijn inkt thuis op is. Twijfel niet, kies voor Smart Ink!

Schitterende klantenservice - Top producten

Ik had een klein probleempje met mijn hervulbare cartridge. De mensen van smartink hadden in een mum van tijd de oplossing voor mijn probleem , en dit laat op de avond! Hoedje af voor zo een klantenservice!!! 10+

snel en betrouwbaar

Bien : site de confiance

Produit conforme à ma commande. Juste un mot sur le suivi de livraison : le suivi est fait régulièrement par mail mais la veille de la livraison, j’ai reçu un message téléphonique très court qui disait « votre colis arrive ». Du coup je suis resté chez moi toute la journée et le colis est arrivé le lendemain. Faut juste le savoir.

Gewoon goed

Inkt om bij te vullen besteld binnen 1 dag binnen super

Sehr gut!!

Vielen Dank (Erg bedankt ) an unsere Nachbarn in den Niederlanden. Von der Bestellung über Kundenkontakt und Lieferung hat alles Reibungslos funktioniert.

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.