Snelle levering, goed product

De levering was erg snel en ik heb het het meteen gebruikt. Vullen van de cartridges was zeer eenvoudig. Na installatie van de cartridges in de printer gaf de printer zonder problemen aan dat er volle cartridges aanwezig waren. Printen ging meteen goed.

Snelle levering!

Ik raad aan om te kopen bij smart Ink ! Zeer snelle levering en mooi en goed verpakt. Ik ben er zeer blij mee ! Tip top in orde.

Snelle leverin, geweldige klantenservice

Doordat ik problemen had met mijn printer werd ik door hen geholpen om de boel aan de praat te krijgen. Ze waren zo coulant om eventuele retournering uit te stellen, langer dan normaal. Helaas kreeg ik de printer niet meer aan de praat. Dit is een geweldige klantenservice zoals je dat maar weinig meer beleefd! Zeer aan te bevelen om bij hun te kopen!

Snelle correcte levering

Binnen 3 minuten stond mijn bestelling op verzonden. Pakket was correct ingepakt.

Tot nu toe zeer trvrden

Tot nu toe zeer tevreden. Ik weet nog niet of de kwaliteit van de navulling van het eigen huismerk ook kwalitatief goed is in de Epson printer.

Nog niet kunnen testen

Verzending was vertraagd,maar dat had als reden drukte bij de vervoerder Verder heb ik een nieuwe printer gekocht waarvan de nieuwe patronen nog niet leeg zijn,dus heb ik nog niet kunnen proberen. De handleiding zou als papieren bijlage wel handig zijn

Perfect geholpen super snelle levering

Goede prijs, prima verpakking en snelle levering. Inkt voldoet goed.

TOT NU TOE OKÉ...GOEDE SERVICE

OK

Snelle levering.

Goed. Helaas loste dit het probeem nog niet op. Printkop denk ik verstopt of versleten.

Verstand van zaken en prima service

Ik koop al geruime tijd mijn inkt hier. Altijd snel geleverd en goede kwaliteit. Bij een probleem met een cartridge werd ik deskundig geholpen en is de cartridge kostenloos vervangen.

Zeer vlot en goed

prima ervaring

snelle levering, prima kwaliteit en prijs

Zeer snelle levering naar belgie

Ik heb nog niet alle kleuren inkt in mijn printer gedaan werkt perfect samen met de originele inkt dus heel tevreden over de inkt en de hervubare cartridges Ze mogen mij zeker terug verwachten als ik inkt nodig heb dank u wel smart ink

snele levering

nog niet getest, eerst de huidige leeg maken

Top.

Wat je besteld krijg je en snel. Helemaal top.

Betrouwbare leveringstermijn

Gezocht naar de juiste inkt,daar gevonden op een soort na. Nu nog testen of de kwaliteit goed zal zijn,

Gewoon goed en fijne service

Gewoon goed en fijne service

Voordelig alternatief voor orginele inkt

Navulbare inkt vele malen goedkoper dan de "echte" inkt. De meebestelde cartridges met chip leverden geen enkel probleem op voor mijn Brother printer.

Excellent service!

Very quick reactivity to my questions about the use of cartridges. Not yet tried, but the service and the shipping were great. I recommand

Snelle service! Inkt voor een goede prijs!!

Dezelfde dag nog verzonden. Snelle levering.

Prima een 10

Prima spul werkt goed geen storingen Kleuren zijn mooi gewoon goed

prima, had alleen wat moeite om de bestelling aan te passen naar meer exemplaren

Prima, snel geleverd, eenvoudig en goed verpakt (geen extra verpakking etc). Ik had alleen wat moeite gehad om de bestelling aan te passen naar meer exemplaren. Had toen per ongeluk vier flesjes cyaan ipv zwart besteld. Ik hoop dat de printer zo lang leeft : )

Zoals het hoort ontving ik mijn bestelling netjes thuis afgeleverd.

Goed ontvangen maar de domper is; weer zo'n bedrijf dat je lastig komt vallen om een waardering over het functioneren. Lever normaal je diensten, snel en netjes, dan hoef je nergens naar te vragen. Het is geen reclame om met dergelijke flauwekul aan te komen. Stop dus met deze ergerlijke en domme vragen.

Geweldige, goeie service!

goede inkt en bijzonder goede service

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.