Gewoon zoals het moet

Goed ingepakt, waardoor mijn inkt op de juiste wijze is aangekomen. Ik ben tevreden. Gr Hans

De inkt cardridges werken prima

De korte handleiding was een beetje verwarrend c.q. klopte niet helemaal. Maar uiteindelijk is het super simpel om de cardridges te installeren.

Altijd naar tevredenheid

Heb de spullen nog niet in gebruik omdat de cartridges nog niet leeg zijn. Bestelling tot levering etc is uitstekend verlopen.

Prima inkt

Ik heb deze bestelling prima ontvangen, ik heb via de mail nog enkele vragen gesteld. en die werden prima beantwoord. Alleen kwam ik 1 klein rubbertje tekort, weet niet of dit erg is moet de cartridges nog installeren.

Altijd TOP!

Na het plegen van een klein telefoontje, was het duidelijk. Had nl een andere printer gekocht, en had nog resterende flesjes inkt. Konden niet gebruikt worden in mijn nieuwe printer! Dus duidelijke uitleg en even tijd voor je! Top service. Groet Wim.

Uitstekend materiaal en service

Als iets niet duidelijk is word je prima geholpen.

onvoldoende

niet echt te vreden na het vullen v de inkttanks bij het plaatsen bleek er een gelemaal niet werken ( code, na verscheiden keren geprobeert te hebben je verwacht tot dat ze eerst de inkttanks gecontroleren voor men ze verstuurd wel een vlote levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Excellent service

Very quick response to queries and fast shipping.

Fijne service

Ze leveren zoals beloofd Met goedwerkende cartridges van eigen merk

Goede keuze gemaakt !

Bij Smart Ink terechtgekomen door mijn collega die er goede ervaring mee had. En ik moet zeggen dat hij helemaal gelijk had. Prima service, op het filmpje goed uitgelegd hoe het werkt en voldoende kwaliteit voor thuisdocumenten.

Prijs omhoog voor minder

Toen ik 2 jaar geleden mijn eerste inkten bestelde bij "smartink" werden naast de inkten ook de nodige toebehoren zoals vul-cassettes meegeleverd. Nu krijg ik voor een hogere prijs alleen nog de flesjes inkt. Het gaat hier om de set en niet de lossen flesjes inkt. De inkt daarentegen is super goed dus ik blijf hem wel gebruiken,,,

Subliem

Ik ben zéér tevreden over de geleverde inkt & cartridges, ook in het verleden heeft Bas mij ontzettend goed bijgestaan met een probleem die ik ondervond met een Ciss installatie en dat is een pre om in de toekomst meerdere aankopen bij een webshop te doen, al met al kun je hier met een gerust hart bestellen, levering is snel, updates van bestelling gaat goed, geleverde spullen zijn puik in orde. Met vriendelijke groet, Ronnie

Goede kwaliteit cartridges en uitleg hoe de cartridges Worden heinstalleerd (ook met video beelden)

Goedkoop en snel ontvangen

Goedkoop en snel ontvangen. Product naar wens

Perfect gewoon

Snel verzonden, product is perfect!

zeer content

zeer snel en correct geleverd

Al jaren mijn inkt leverancier!

Goede service. Staan altijd voor je klaar.

Prima kleuren, enkel het zwart mag intenser.

De inkt maakt mooie kleurtekeningen en die komen ook mooi over op mijn product. Enkel het zwart blijft aan de bruinig/rode kant en dat is wel spijtig voor foto’s en dergelijke over te kunnen zetten. Voor de rest werkt het prima!

Snelle levering en in goede staat

Heb de sublimatie inkt nog niet gebruikt, maar het zag er allemaal goed uit. Snel geleverd.top

Prima ervaring

Heel snel en deskundig geholpen. Alle lof.

Correct en spoedig geleverd.

Correct en spoedig geleverd

Snelle levering!!

Prima adres voor bestellingen!!

Goed !

Snelle verzending en telefonische ondersteuning indien nodig

Bestellen is simpel vanwege duidelijke informatie. Installeren is moelijker.r.

Informatie over het voorbereiden van het plaatsen der cartridges is wezenlijk, anders zijn er voortdurend meldingen dat een cartridge niet wordt herkend. De bijgeleverde informatie hierover bij de bestelling was voor mij uiterst belangrijk. Hopelijk zijn deze foutmeldingen nu achter de rug.

Levering snel en goed verpakt ontvangen

Kort na bestelling werd keurig geleverd.

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.