Puike service

Bij een probleem werd ik meteen geholpen, zelfs in e avond.

Super snel en een leuke prijs

Helemaal goed !

Top service en communicatie

Bij deze wil ik Smartink bedanken voor hun hulpvaardigheid en kundigheid. Ik kan het erg waarderen dat er probleemoplossend wordt meegedacht en er een snelle reactietijd is wat ervoor heeft gezorgd dat ik weer kon printen. Top, zeker een aanrader.

Gewoon goed

Te kort en te nieuw om verder te beoordelen, eerste koop was gewoon goed

Werkt perfect, navulbaar is zo veel goedkoper, Dank voor de goede service

Goede service!

Service is perfect

Via mail perfect door smartink geholpen

werkt perfect

bestel er al paar jaar mooie inkten en geen problemen gehad

Gewoon een goed bedrijf die snel en goed de bestellingen aan levert

Mijn 2e keer dat ik bij dit bedrijf een bestelling plaatste,het pakket werd conform leveringsvoorwaarden in goede staat en snel bezorgd. Had een paar dagen nog informatie nodig en werd hierbij zeer vriendelijk van uitleg voorzien. Kortom echt aan te bevelen.

Druk blijft bij mij hetzelfde als de inkt van Epson

De inkt is prima

Goede producten

Gewoon goede producten en zeer snelle levering. De aankopen waren voor me zelf, maar er gaan er wel meer komen van vrienden die ook willen genieten van deze goede producten.

Zeer Goede Service

er was een probleem met het kleur cardrige Cyan contackt op genomen moest wat uit proberen maar helaas mislukt ze hebben dan een nieuwe op gestuurd zonder exstra kosten en het probleem was van de baan ik kan nu terug printen Bedankt voor de Goede Service Bas !!!! als ik mensen het zal aanraden om over te stappen om inkt te her vullen zal ik zeker jullie site geven ;) kan het alleen maar aan raden ;)

Zeer goed product en goede service.

De uitleg voor gebruik is duidelijk en alles werkte direct. De inkt is nauwelijks te onderscheiden van de originele inkt. Daarnaast is de begeleiding uitstekend!

Goede kwaliteit, instructies kunnen beter

Erg snelle service en inkt van degelijke kwaliteit! De video voor mijn Brother Cartridges gebruikte een ander merk en was deels in het frans. Ik heb wat onderzoek werk gedaan en een video van een Britse leverancier gevonden met de juist uitleg! Voor de rest niets op aan te merken en zeer tevreden.

Telefonisch zeer goed geholpen. Goede uitleg gekregen over de verschillen tussen de ink soorten

Erg goed

Super snel

Al jaren plezier van het smartink systeem. Print maar raak..

Correct,netjes,goed bereikbaar.

Goede gasten bij Smartink en product doet wat het doen moet

De cartridges doen wat ze moeten doen en zijn erg goedkoop in gebruik. De leveringen zijn snel.

Goede, duidelijke en snelle service

De inkt werd duidelijk omschreven op de site, werd snel geleverd en werkt perfect!

Nav telefonisch gelijk besteld. Super vriendelijk geholpen en vertrouwd.

top top top

alles snel geleverd

Snel en netjes verzonden

Snelle levering en indien nodig goede ondersteuning.

Goed verpakt, snel geleverd

Ik was op zoek naar een leverancier van Pigment inkt in Nederland, gelukkig is Google je beste vriend en vond ik SmartInk, bleken ze ook nog sublimatie inkt te hebben... Hoe ideaal kan het worden :-)

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.