Prima afhandeling

Prima afhandeling

alles goed

netjes geleverd en mooi op tijd

Mooie projs en goed en snel geleverd

Vlotte levering

Zeer vlotte levering, ook al is het een redelijk omslachtige site om te kunnen bestellen en om je traceercode te kunnen bekijken. Ook is er geen mogelijkheid om zakelijk aan te kopen met verlegde btw.

In een zin gewoon goed.

Ervaring met smart ink is prima,geen klachten en de inkt is prima. Ook de respons op vragen worden goed beantwoord.

Netjes en snel geleverd

Met het vullen van de cartridges nog geen ervaring, printer is pas aangeschaft en er is nog geen noodzaak om van cartridges te wisselen.

Information op gevraagd voor aanschaf zeer welkom en tot de juiste aankoop gekomen

goede produkte en snel geleverd

Correct

Altijd beste kwaliteit en advies.

Bestellen op tijd

Goede service en ondersteuning

Ik was een cartridge kwijt en deze werd zonder kosten bij een bestelling geleverd.

Alles netjes geleverd.

Mijn mailtje werd vlug beantwoord.

PERFECT

ZOALS IK HOOPTE VLUG GELEVERD EN GOED VERPAKT

zeer snelle levering.

het vullen en de werking is buitengewoon goed.

Goed product en snelle levering

Bestelling is goed verpakt en snel geleverd.

Snelle en voor mij perfecte afhandeling van mijn aankoop.

De aankoop van deze inkt kan ik iedereen aanbevelen ( geldt beide typen) De werking van navulbare inkt cardridges is goed en simpel. Deze combinatie maakt het mogelijk voor mij als gevorderd amateur fotograaf met grote regelmaat mijn foto's op a4 en a3 af te drukken. En dat voor een schijntje van de kosten van de originele kosten..

Super service!!!

Bas neemt alle tijd om je op weg te helpen en aan het einde van het gesprek werkt de printer!!!! Klasse service

zeer goed

vlotte levering

topwebshop.

Materialen van goede kwaliteit en perfecte service, ook aan de telefoon. Een aanrader!

TOP!!!!

Snelle levering, goed verpakt, meer inkt dan de originele en zeer gunstige prijs

goede zaak

snel geleverd en goed geholpen met wat vragen

Snel, goed en simpel !

Snel en netjes geleverd !

Snelle levering en super kwaliteit

Snelle levering, deskundige doelgerichte hulp, in 1 zin TOP service!

Mijn producten werden snel geleverd door Smart Ink. Ik kreeg niet direct alles goed werkend maar kreeg direct deskundige en doelgericht reactie op mijn vragen. Daarnaast werd ik vriendelijk behandeld en hebben we supersnel mijn probleem succesvol op kunnen lossen. Super blij met mijn producten en de hulp/service die ik gekregen heb, echt een bedrijf waar veel andere (online) bedrijven nog een hoop van kunnen leren qua service! TOP!

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.