Kan niet beter, althans, ik zou het niet weten

Snelle verzending van een inmiddels derde set Smart ink(t). Mij bevalt het!

Een tien is teveel ;-)

Ik gebruik al jaren de inkt en de cartridges van Smartink, en eerder de grote tanks. Het werkt en print allemaal perfect. Voor de duidelijkheid lijkt het mij goed om toe te voegen dat ik alles calibreer met colormunki van X-rite. Om foto goed af te kunnen drukken op goedkoop papier is dat wel nodig. Maar zo maak ik wel super afdrukken voor heel weinig. Op mijn fotoclub heeft niemand door dat ik zo zuinig ben.

Prima website, snelle levering

netjes en snel bezorgd

zeer netjes en snel binnen en de prijs is ook super zeker een aanrader

Slecht

Mijn bestelling zonder inkt

Goede service en producten

Goede betaalbare producten, snelle service , vond de website wat springerig , springt telkens terug naar boven

Altijd telefonisch geduldig te woord gestaan,en van goede adviezen gegeven. Ik de gebruik de inkt al een paar jaar, tot grote tevredenheid. Ook mijn dochter en vriendin gebruiken het . ik heb het al bij velen aanbevolen.

goed en snel

weinig aan toe te voegen

Uistekend

Uitstekende service

professioneel

deskundig en goed advies

Snel, behulpzaam en prima kwaliteit!

Refillable inktcartridges voor Epson R3000 besteld: Snel, behulpzaam en prima kwaliteit!

niks te klagen, zoals het hoort

SNELLE LEVERING EN GOEDE KWALITEIT IK BEN ER CONTENT MEE.

Waar gewerkt wordt worden ook foutjes gemaakt, maar het is nu eenmaal een menselijke eigenschap waar ik mijzelf ook wel op betrap. Zo was de vorige bestelling wel in orde, maar bij de levering bleek de kleur cyaan niet aanwezig maar wel de kleur zwart, dus het aantal klopte wel maar de inhoud van het pakket iets anders de bestelling en de faktuur. Nu gaat de inkt hier wel vanzelf op en vandaaar deze bestelling van j.l. en heb ik alles weer op orde, dus heb ik het niet nodig gevonden te reklameren. Hier gaat ook weleens iets fout, HET SCHIJNT MENSELIJK TE ZIJN

Altijd perfect !

3 jaar geleden begonnen met sublimeren , toen kwam ik op smart inkt uit om mijn Epson printer te voorzien van sublimatie inkt. Als ik ergens niet uit kwam heeft Bas me super geholpen . Ik heb al veel mensen doorverwezen naar smart inkt !

Niet te duur maar niet helemaal zoals verwacht

Inkt prima Prijs prima Levertijden je snel Helaas flesjes met spuitmond en zonder met injectiedlpuiten. Ja 1 soort verwacht ( spuitmond)

Geweldig, snel, behulpzaam, prima produkten.

Omdat ik na de zoveelste keer weer alles onder de inkt had - bij de navulbare cartridges die ik eerder gebruikte waar je met een injectie spuit de inkt eerst met een hand het flesje vast houdend en met de andere de injectie spuit de inkt uit een flesje moet zuigen en daarna al druppelend deze in de cartridge moet hangen - was ik het zat en was blij verrast dat Smartink flesjes verkocht met een spuitje die je direct in de cartridge kunt houden en gewoon zonder handschoenen aan je cartridges kunt vullen. Bij de levering kreeg ik ook een aantal rubbertjes waarvan me niet duidelijk was waar ik die voor kon gebruiken maar met een telefoontje naar Bas van Smartink werd het me helemaal duidelijk uitgelegd en kreeg ik tevens nog een tip dat op de bevestigings mail van de bestelling van Smartink een link naar Youtube staat waar e.a. door middel van enkele filmpje wordt uitgelegd. Het werkt echt ontzettend gemakkelijk om nu even je cartridges bij te vullen en begrijp je iets niet dan is een telefoontje genoeg om het je helemaal uit te laten leggen, dus met mij heeft Smartink er zeker weer een klant bij.

Super snel, mooie prijs en goede service!

Bestel gedaan en volgende dag thuis geleverd! Daarna telefonisch advies gevraagd over iets anders en super hulp gekregen! Top!

Hele fijne partij!

Ik had een vraag over sublimatie inkt en kreeg super fijne en goede uitleg hoe ik alles moest doen en wat ik moest bestellen! Volgende dag meteen in huis! Bedankt en tot de volgende keer!

Snelle afhandeling van bestelling

Uitermate vriendelijk geholpen bij vragen die ik had over de firmware van mijn printer en het gebruik van de patronen. De bestelling is vlot geleverd. Ik gebruik Smart Ink zowel in een Canon Printer als in een Epson printer. In de Canon heb 4 losse patronen (wat al te weinig is voor goede prints) en de goedkoopste inkt voor foto's en documenten, maar daarmee krijg ik de kleuren (in het bijzonder in de donkere vlakken) niet echt mooi. Lichte prints gaan wel beter. Voor de Epson heb ik 6 losse patronen en heb ik de één na duurste inkt soort gekocht en hoop daarmee uitstekende prints te kunnen maken. Het vullen gaat makkelijk, hoewel ik toch altijd wel wat vlekjes op mijn vingers overhoud. Met een gewone blok handzeep krijg ik het meeste wel weg (in tegenstelling tot de zeep uit pompjes).

Duidelijke website, goed product, je krijgt wat je bestelt. Verbetering: iets betere communicatie over de te verwachten levertijd zou prettig zijn. Op vragen wordt correct geantwoord.

zeer vlugge levering TOP

zeer vlugge en verzorgde levering dank u wel TOP

Snelle service in Tilburg

Bas (Tilburg) stuurde me snel de hervul- bare cartridges die ik hard nodig had.

super service

doen er alles aan om je te helpen bij problemen zodat je printer weer werkt supper

Ik heb nog niet gebruikt

Ik moet eerst mijn andere informatie ktekelsyraat opmaken voor ik het kan beoordelen.

Top service en natuurlijk 100 den euro's goedkoper uit met Smart Ink 👌👌👌

Top servive en je bespaart echt 100 den euro's met zo'n CISS systeem van smart ink echt top eenmaal geïnstalleerd werk alles optimaal en maar printen met die grote 100ml tankjes ernaast gevuld met inkt ben echt heel tevreden met dit systeem toppers 👌👌👌 Voor het eerst dat ik kennis maakte jaren geleden met mijn eerste Canon CISS systeem was het wel even moeilijk om het te installeren maar elke keer goed telefonischinformatie gehad hoe en wat ik moest doen en die filmpjes die we ook al krijgen bij onze CISS systeem zijn al ook echt top en voldoende uitleg 👌👌👌 Dit is echt voor degenen die het haten om keer op keer nieuwe dure cardridges aan te schaffen en keer op keer alles eruit te halen en weer te installeren het is echt top bedacht en dat weet deze ontwerper ook heel goed dit CISS systeem is het master systeem voor onze printers 👌👌👌 Verder niks te zeggen ben te blij met dit CISS systeem dus beveel het ook 1000% aan eerlijk waar. Mvg J.Matyar

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.