Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Normaal zending volgende dag binnen, nu werd de te verwachten datum steeds een dag opgeschoven. Na een telefoontje werd binnen een paar dagen een nieuwe zending verstuurd. Die is binnen gekomen en nu kan ik weer verder. Bedankt Bart
29 November 2023
Theo
Arnhem
Zeer snelle levering.
26 November 2023
Fernand Mees
Hoevenen
Op de site staat, voor 16:00 bestelt volgende dag geleverd. Op donderdag voor 16:00 wordt maandag geleverd volgens postnl.
Beveelt niet aan
24 November 2023
Mark
NEEDE
Beste Klant,
Dat klopt, maar er staat ook op de site:
Onder normale omstandigheden heeft u het product binnen 1 dag in huis.
Een dag voor black friday, zijn geen normale omstandigheden.
Ik zag op uw tracking dat het zondag is geleverd, dat is erg snel tijdens black friday.
Vriendelijke groet
Bas Wijffels
Alles goed gegaan en verzending binnen de tijd ga zo door SUPER
Rob
Arnemuiden
Prima inkt en gemakkelijk in gebruik
Hans Coenders
SPIJKENISSE
Ik kocht in 2021 4 flesjes 100ml inkt en doordat ik af en toe iets print, kijk ik nu pas tegen de bodem aan. Prima kwaliteit over de jaren heen! Navulbare cartridge zijn ook nog steeds goed, maar beginnen wel op te raken.
Marcel
Delft
Ik ahd per abuis de verkeerde cartridges besteld, mocht deze op kosten bedrijf retour zenden. Heel vriendleijk te woord gestaan aan de telefoon en gelijk oplossend nagedacht.
18 November 2023
Will
Maastricht
In mijn zending miste 1 fles inkt. Smart Ink een bericht gestuurd en de volgende dag re missende fles binnen. Het reageren op een manco e-mail kan iets sneller, maar de oplossing is gewoon goed
15 November 2023
jan
veenendaal
Ik kan smart ink iedereen aanraden! Wij gebruiken het al jaren en het geeft prima resultaten. Als je vragen hebt, worden deze ook super beantwoordt. Ik vraag me af waardoor zo veel mensen nogveel te veel geld voor afval (wegwerpcartriges) betalen.
15 November 2023
M
Eijsden
mijn epson printer werkt met smartink even zo goed.zo niet beter als epson cartridges .
13 November 2023
W.J Mastenbroek
Capelle Aan Den Ijssel
Ik had een vraag en kreeg heel snel antwoord. Bestelling is ook snel en netjes geleverd.
13 November 2023
Annet
Tonden
Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Ik kan nog niets zeggen over de werking aangezien ik inkt altijd in het voren bestel.
9 November 2023
Henk
Doorwerh
Makkelijk te bestellen en snel in huis.
5 November 2023
Sigrid
Delfzijl
4 November 2023
Jan
krommenie
Een prima kwaliteit product en zeer handig bij het vullen van de inkt cartridges
4 November 2023
joop
Culemborg
goed bedrijf goede service !!!
2 November 2023
wendy van sprundel
etten-leur
Zeer snel en netjes geleverd
1 November 2023
Wim
Epe
Geweldige service vlotte afhandeling
29 October 2023
John
Glimmen
Had setje sublimatie inkt bestelt voor mijn nieuwe epson et15000 had gebeld om te vragen of ze er een extra zwart bij wilde doen voor dat de bestelling werd verzonden scheelt weer verzendkosten . Ze zou het doorgeven maar helaas het zat er niet bij jammer
18 October 2023
Marian
Nieuwegein
Beste Klant,
Ik begrijp uw telleurstelling,
Maar helaas is dit vaak niet mogelijk omdat het te druk is, vooral op maandag toen u belde.
Uw bericht is door gegeven maar 40 min na uw telefoontje was uw pakket ook al opgehaald door Postnl, en uw bericht is daarna pas gelezen.
Vriendelijke groet
Bas Wijffels
Snelle verzending. Het bijvullen verloopt probleemloos. De kwaliteit van de inkten is excellent, zowel wat betreft het afdrukken van gewone documenten, als wat betreft de prints van foto's op fotopapier. Dit is een evaluatie na gebruik van slechts enkele weken, ik blijf dus nog wel wat voorzichtig.
12 October 2023
HANS
België
Prima produkt gekregen na een snelle levering
12 October 2023
Syb
Nijland
Helemaap prima qua prijs en snelle levering.
11 October 2023
Rob
Vaals
Gemakkelijk de juiste inkt op te zoeken, geen probleem voor mensen met weinig computers ervaring.
11 October 2023
Carin
Berlicum
Zeer goed, bedankt mensen Snel geleverd, top producten, tot de volgende keer
5 October 2023
G.
Lelystad
Super geadviseerd door Bas, zeer deskundig en erg vriendelijk, denkt met je mee. Uitstekende inkt en hervulbare cartridges. Ik ben er blij mee!
4 October 2023
Bert
Den Haag
SMART INK®
Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen.
Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product.
De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.
Boomstraat 149
5038 GR Tilburg