Pluspunten

Snelle levering en heb nog gebeld omdat instructie niet helemaal duidelijk was. Werd meteen 10 minuten later al teruggebeld en werd mondeling goed geholpen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

al jaren (.met verschillende printers)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De inkt is net zo goed als van de originele. Hervullen gaat slechts één ker goed. Bij een derde laat staan, vierde keer, lukt het niet de printer te resetten. Ook het inktvullen is dan een knoeierij. Remedie is om na de eerste hervulling opnieuw nieuwe lege tanks te kopen. De inkt is dan nog altijd veel goedkoper dan de originele.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldige, heldere en snelle service. Men doet er alles aan om het product zo optimaal mogelijk in de markt te brengen en te houden.

Heb ik telefopnisch met ze besproken. De video voor het gebruik wijkt af van de daadwerkelijk geleverde spullen. Dat is verwarrend.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer goed te woord gestaan, deskundige voorlichting. Komt zeer positief over.

In de video vertoning laat men zien hoe alles moet en hoe het is, maar de werkelijkheid is net even anders. De ringetjes die om de halsjes van de voorraadflesjes moeten zijn in de video al gemonteerd bij levering zitten ze in zakjes zonder aanwijzing dat je ze zelf moet plaatsen. E.e.a. heb ik al met de leverancier doorgesproken en hij gaf aan dat het in een nieuw op te nemen video gewijzigd zou worden en tot het uitkomen van die video zou hij zorg dragen dat het in de schriftelijke instructie bijgeschreven/opgenomen zou worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na ingediende vragen goede antwoorden gekregen. Verder nog geen andere beoordelingen, daar de inbouw en gebruik van het inktsysteem nog niet heeft plaatsgevonden.

Totaal geen begeleidende informatie over inbouw of verwijzing ernaar.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Duidelijke website, zeer snelle levering, uitstekend product.

Geen ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle reactie TOP

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel geleverd. Goed verpakt. Vorige keer had ik een technishce vraag en deze werd deskundig en naar tevredenheid opgelost. Al met al: aan te raden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levertijd goede verpakking

informatie over problemen met chip in navulbare cartridge

• Kwaliteit

Vermelden dat er geen inkt zit in de navul cartridge. Hoevaak kun je navullen en toch een goed printresultaat houden?

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel bereikbaar Goede uitleg erg behulpzaam

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Een toegezonden pakket is weggeraakt bij Post.nl, na mijn melding dat ik het pakket niet had ontvangen heeft men direct een nieuwe set toegestuurd die ik de dag daarop in huis had!

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.