Pluspunten

Had een probleem met dat me printer de cartridges niet herkende, nadat ik een email had gestuurd, binnen enkele uren terug gebeld. Stap voor stap een perfecte uitleg en hij deed het!! Super

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering en goed advies

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Eigenlijk is alles positief. Zeer goede service, ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen als je vragen hebt. En ze nemen eigen initiatief, door je te bellen als ze een probleem zien n.a.v. je bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle goede service!! echt een aanrader

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Perfecte service en telefonische support. Zeer vriendelijk en heel behulpzaam om een door jezelf gemaakte fout eenvoudig en perfect op te lossen. Niets is hun teveel. Denken zelf mee over de inktsoort die je het beste kunt gebruiken.

De site kan verbeterd worden i.v.m. bestellen van diverse soorten inkt. Maar men was zoals men mij vertelde daar al reeds mee bezig. Ze zijn zelf uiterst alert op dit soort zaken.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Neemt de tijd voor je aan de telefoon. Na de bestelling, de volgende dag netjes verzorgt/verpakt afgeleverd. Track & Trace aanwezig. Handleiding in de mail.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle aflevering en goede service.

nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Produkt: HP364-5 kleuren CISS met 500ml inkt. Prima Webiste. Prima kwaliteit. Geen geknoei met inkt (handige flesjes!). Prima instructie videos. Snelle levering. Klantvriendelijk. Kortom, hier komen we zeer zeker terug in de toekomst!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goede web-pagina ,goede service,prima artikelen en snelle levering en niet duur.één woord : klasse.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

ik ben zeer positief over smartink. snelle levering. ook dat er op gelet werd dat ik het goede product kocht en of dat product wel voldeed aan mijn wensen. ik werd zelfs gebeld. prima service en het product voldoet prima aan wat ik er van verwachte. top!!

vergeet de installatiebeschrijving niet. Kan van het internet gehaald worden maar als het in de doos zit is makkelijker.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Wij hadden problemen met ons CISS systeem. Zeer veel hulp en deskundig advies gehad. Bij deze enorm bedankt van een trouwe klant!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Perfecte snelle levering

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer snelle en correcte leveringen. Producten van goede kwaliteit

Uitbreiden zoeken webshop

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Uitsekend bedrijf met een zeer goede service. Aanrader!

• Nazorg & Garantie

Factuur is niet in order.. beter een pdf bestand als bijlage

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede kwalitei, gratis verzending en heel goede advies via de telefoon.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Wat een kennismaking, geweldig! Bellen je zelfs in de avond nog even op met betrekking tot je bestelling. Het advies levert minder winst op, maar waar vind je dit nog? Doen wat ze beloven en dan GEEN VERZENDKOSTEN! Ze bestaan dus toch nog die firma's al is het wel zoeken. Andere gingen reeds voor maar mijn keus is gemaakt.

Zo doorgaan dan wordt de klant weer zo als vroeger gewaardeerd. Ik zeg er wel bij wie goed doet goed ontmoet. Behandel de winkel ook met respect en u zult dat terug ervaren

Pluspunten

Snelle korrekte levering. Goed kontakt

Web side

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Heel erg snel en klantvriendelijk. ik had een vraag en dat is mij duidelijk vertelt. zeer goed ... ik ga hier zeker nog een keer bestellen

Eigelijk helemaal niks

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg snelle service en prima communicatie. Er was iets mis gegaan in de bestelling, perfect tegemoet gekomen. Zeker weer!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg. Goed advies service. Kwaliteitsproducten. Snelle levering

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Alleen maar lof voor Smart ink. zeer goede kennis van hun producten. Kwalitatieve producten en zeer goede klantenservice voor, tijdens en na bestelling. Top! & een aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle ondersteuning

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.