Snel En correct

Snelle levering, Uitstekende producten

Niet ontvangen

Pakket afgegeven bij de buren en die doen nog steeds niet open.

Correcte afhandeling van de bestelling en uitlevering conform opgave.

prima verzorgd product

snel, goed, prijselijk en aangepast voor elke printer

Op tijd geleverd top

Geweldige service

6 jaar terug inkt en ccartridje,s besteld met vulinkt, al die tijd probleemloos geprint ,met oude HP 5510 printer, nu weer nw.vulinkt besteld, en binnen twee dagen ontvangen , en kan weer printen de volgende 6 jaar ( hoop ik met de oude printer)

Goede winkel!

koop er al jaren inkt, super kwaliteit en goedkoop!

duidelijke uitleg van video bij vullen van inkt

snelle leveringen en Flesje met naalddop voorkomt knoeien handen blijven schoon een uitkomst prima

Super snelle verzending top

Goede inkt en snelle verzending top

Netjes en snel geleverd

Mijn ervaring is dat het netjes verpakt en snel geleverd is ben erg blij met de cartridges en met beschrijving er bij hoe het werkt super handig ook

Nog niet

Kan nog niet beoordelen heb artikel nog niet op de afgesproken tijd ontvangen

Snelle levering en goede kwaliteit

Zelf bijvullen is echt super makkelijk en print mooie foto’s

Uitstekende service!

Bas heeft verstand van inkt en wat er bij komt kijken. Vlotte levering tegen prima prijzen.

goede inkt voor een super prijs

bestel er al jaren nu goede kwaliteit inkt voor al mijn printers en die epson uv inkt gewoon top hangt jaren al in de zon buiten gelamineerd en nog steeds goed op kleur :)

Als je iets besteld heb je het ook supersnel binnen Top!

uistekend

ik kan dit product bij iedereen aanbevelen .

Perfecte kwaliteit

Snelle levering met kwalitatief goede producten.

Service zoals service bedoeld is, gewoon top.

Geweldige service en snel, uitstekende kwaliteit materialen en simpel te bestellen

Prima inkt, snelle levering

De 2e keer dat ik deze inkt bestel, was er een beetje huiverig voor eerst, maar door het prijsverschil met de originele cartridges toch maar een geprobeerd. Kleuren zijn prima en de levering als Speedy Gonzales sneller dan verwacht.

Goede service en snel, maar minimale gebruiksaanwijzing

Hetgeen ik ontvangen heb in een doos is snel en goed geleverd. 9 hervulbare cartridges voor de Epson 3800 en 9 flesjes met inkt. Ziet er goed uit. Wat ik vreemd vind is dat hier geen gebruiksaanwijzing bijzit. Er staan tekstjes op de flesjes, maar deze bieden geen volledige dekking. Er kunnen nog dingen fout gaan. Er wordt over ''dopjes'' gesproken, maar er zijn twee dopjes en het is voor mij niet (volledig) duidelijk naar welke dopjes er wordt gewezen. Verder is er helemaal geen informatie over hoe om te gaan met de hervulbare cartridges. Ik weet toevallig dat je de chips van de originele Epson cartridges moet verwijderen en ergens op de nieuwe moet plaatsen. Maar hoe is dus onduidelijk. Een duidelijke tekening van de hele procedure lijkt mij onmisbaar.

Super goede en meedenkende service

Smartink denkt mee en is zeer goed bereikbaar bij problemen. Zeer klantvriendelijk!

heel fijne inkt

werk nu al meer als een jaar met de uv inkt gewoon top

snelle levering ,goed produkt

Snelle levering en inkt is makkelijk bij te vullen met deze flessen en stukken goedkoper dan grote electronica-zaken. Goed product.

Snel en volgens afspraak

Tegen een zeer concurrerende prijs werd de inkt voor de Epson ecoprinter snel geleverd.

tevreden

- de inkt werd snel geleverd en waren goed verpakt - de flesjes zien er handig uit - de kwaliteit van de inkt zal moeten blijken

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.