Pluspunten

Uitstekende navulinkt en snelle levering Deze leverancier is een aanrader voor iedereen die zelf inkt patronen navult.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levertijd en geweldige ondersteuning. Ik had een klein probleem met de installatie, Bas heeft mij telefonisch stap voor stap geholpen. De printer werk helemaal top! We printen veel en nu voor weinig, de originele cartridges zijn zo leeg . En de kwaliteit is vergelijkbaar met de originele inkt, de kleur is zelfs iets voller dan de originele Brother inkt. We hebben bij smart inkt wel de betere inkt besteld, kost 5,- extra. Maar als je 300,- tot 500,- bespaart komt het niet op 5,- aan.

Absoluut niet!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Degelijke en snelle levering. Goede inkt. Kleuren zijn perfect

Mogelijk dat de installatieprocedure in het Nederlands vertaald kan worden voor degenen die niet zo thuis zijn in het Engels.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede uitleg

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Betaling met ideal ging niet goed, maar daarna gewoon telefonisch kunnen oplossen.

Geen bijzondere

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

uitstekende inkt,patronen zijn gemakkelijk te vullen top kwaliteit vlug geleverd

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Znel goedkoop uitmuntende produkten en snelle levering

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Gunstige prijs Duidelijke gebruiks instructie Snelle levering

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeer prettig contact. Bedrijf nam zelf telefonisch contact op met diverse installatie tips, met de mededeling dat ik altijd kon bellen als iets niet duidelijk was. Dit heb ik ook gedaan en ben zeer goed geïnformeerd hoe ik de CCIS Smartink Station het beste kon installeren. Ik raad Smart Ink dan ook bij iedereen aan!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prima service erg vakkundig

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Door mij de gestelde vragen deskundig beantwoord en advies gekregen i.v.m. aanschaf van de producten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg goede klantenservice. Ophalen op een voor ons geschikt tijdstip was geen enkel probleem. We hebben uitgebreid advies gekregen, zelfs over een vraag die niet direct met de afname van het product dat we gekocht hebben te maken had.

n.v.t.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik heb het CISS systeem inmiddels twee maanden in gebruik en kan maar een ding zeggen: geweldig!! Nu kan je tenminste ten volste genieten van je inkjet! Foto's, documenten, alles lekker in kleur. En...een keer een gaatje verstopt? Geen probleem om een head cleaning te doen; daar kreeg ik vroeger helemaal de zenuwen van omdat na 2-3 keer de helft van je cartridge zowat weg was gespoten. Levering/afhandeling was ook uitstekend.

Geen, het is een topper.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

systeem werkt prima, goede kwaliteit inkt en mooie kleuren, snelle levering, support is uitstekend snelle reactie bij problemen en in elke keer dat ik support nodig had werkte het daarna weer prima. Al met al een aanrader.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer klantvrienlijk

widerandge printers doen!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Veel aandacht voor probleemstelling Proactieve adviezen Ook meedenken in vragen bij installatie e.d.

Helaas geen. Of misschien per product een goede handleiding maar dat maakt het product weer duurder.......

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Lekker makkelijk, goedkoop en navulbare inkt van zeer goede kwaliteit.

...

• Communicatie
  • Betrouwbaarheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke mensen aan de telefoon en goede informatie

nog niet gevuld ,want de cartridge van de nieuwe printer is nog niet op een beter info op een filmpje is misschien wel handig

• Communicatie
  • Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eerste keer voor mij, zeker niet de laatste!!

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.