Pluspunten
Goede uitleg Vriendelijk Snelle en complete levering Prima webshop dus
Pluspunten
Snelle levering goede communicatie met de verkoper en steeds snel reageren op de vragen van mij echt een aanrader koper er zeker weer eens zodra ink op is :-)
VerbeterpuntenTip misschien voor verkoop te verbeteren een sample copy versturen naar de klant van qualiteit ink om ze sneller over te halen en om de keuze te maken tussen soorten ink wat de website verkoopt!
Pluspunten
Ga zo Door...
Verbeterpuntenniet van toepassing...
Pluspunten
Snelle en correcte levering met duidelijke beschrijving
Pluspunten
Prima.
Pluspunten
Werkt zoals beschreven in de reclame, gewoon erg goed
VerbeterpuntenMisschien een "beugel" of houder om de inktanks tegen de printer te bevestigen (kleven)
Pluspunten
Snelle levering. Precies wat ik zocht. Goede technische ondersteuning.
Pluspunten
Hoeveelheid inkt + prijs kwaliteitsverhouding. Duidelijke instructievideo's.
VerbeterpuntenJuiste plaatsingspunten klevers binnen in printer zijn niet duidelijk te zien op instructievideo. Dat was een beetje giswerk, maar is wel goed afgelopen.
Pluspunten
Er is met een goede tip nagebeld.
Pluspunten
zeer accurate dienstverlener, werkt via online-verkoop met duidelijke info en re-call, betaalbare producten en n zeer goede after-sale.......moesten meer bedrijven doen, dat geeft online klanten meer vertrouwen en binding. Zeer tevreden met de aankoop van de inkt voor printer (brother) bespaart nu al geld uit!!!!!
Pluspunten
klantvriendelijk, ondernemend, behulpzaam en snel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Smart ink voor Epson printer nu enkele maanden in gebruik. Installeren was zeer eenvoudig. Uitstekende prints, zowel foto''s als andere documenten. Ik ben zeer tevreden met het Smart ink systeem. Een echte aanrader!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zeer snelle levering zeer goede en snelle ondersteuning bij vragen zeer goed prdouct, had dit veel eerder moeten doen
Pluspunten
Prima nazorg! na een paar foutjes van mijn zijde perfect geholpen via de mail, snelle reactie op zaterdag middag of zondagavond, maakt niet uit net zo lang totdat alles ok is!
VerbeterpuntenWellicht nog een schriftelijke handleiding.
Pluspunten
Klant vriendelijk! snelle reactie op email! goede uitleg en videos en snelle service! hier kunnen heel veel bedrijven niet aan tippen!
Verbeterpuntendeze zijn er niet!!!
Pluspunten
Vriendelijk, neemt alle tijd voor je, goede nazorg bij vragen en opmerkingen.
VerbeterpuntenGeen eigenlijk een klein probleempje werd meteen opgelost.
Pluspunten
Aangezien we twee opgroeiende kinderen hebben en deze graag kleurplaten uitprinten zorgt dit systeem ervoor dat de kosten zeer laag blijft en de kwaliteit is perfect. Een aanrader voor elk gezin dat opgroeiende , en school gaande kinderen heeft en wilt besparen op printen. Een zeer goed product wat de moeite waard is om over na te denken , en bekijk even de filmpjes op internet.
VerbeterpuntenAlles verloopt via de gemaakte afspraken .
Pluspunten
de kwaliteit is prima en de nazorg en kennis is ook zeer goed net als de kennis van de printers
Pluspunten
Ik belde met SmartInk omdat het idee me wel aan stond, maar twijfelde nog wat over de kwaliteit er van. In een half uur aan de telefoon ben ik volledig overtuigd van het product. Voor een naar mijn idee zachte prijs is er iemand van hen bij mij thuis komen installeren, en nam hier ook duidelijk de tijd voor om zeker te weten dat alles goed aangesloten was. Ook gaf hij veel uitleg tijdens het installeren over zijn product, maar ook over printers in het algemeen. Nu, een week later, ben ik nog steeds erg tevreden over de geleverde printjes. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
VerbeterpuntenPrinters verkopen waar de oplossing al kant en klaar toegevoegd is!
Boomstraat 149
5038 GR Tilburg
SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.