• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Altijd zeer behulpzaam en altijd een vlotte reactie en tevens goed bereikbaar. Ben na mijn eerste aankoop op enkele problemen gestuit met de aansluiting van het gekochte product en ben na een mail gestuurd te hebben direct stap voor stap persoonlijk door het proces geholpen, TOP! alles werkt nu naar behoren. Bestellingen altijd netjes verpakt en binnen de beloofde tijd geleverd. Ik ben lange tijd op zoek geweest en heb vele webshops geraadpleegd, maar ik verander niet meer van mijn keuze. Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

service productuitleg product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super klantvriendelijke persoonlijke service, snelle levering, hoog kwalitatieve materialen.

Skype werkt niet op de site

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het produkt en de service. Ook de levering was vlot. Goede hulp ontvangen bij de installatie van de cartridges en inkt. Ik kan deze cartridges en inkt zeer aanbevelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb bij u een SISS systeem besteld met extra Dye inkt wat mij goed bevalt. Nu wil mijn zus ook zo een systeem maar ik weet niet of u voor haar printer een SISS hebt??? Ik heb meteen antwoord via mail terug ontvangen en er is voor een passende oplossing gezorgd. Betrouwbaar en correcte levering.

• Afspraken nakomen

• Afspraken nakomen

Boomstraat 149

5038 GR Tilburg

Over Smart Ink

SMART INK® Ontdek ook het gemak van navullen met SMART INK® hervulbare cartridges en unieke navulflesjes , U bespaart honderden euro's en hoeft de komende jaren geen cartridges en inkt meer te kopen. Voor SMART INK® is het leveren van service minstens zo belangrijk als het verkopen van ons product. De kracht van SMART INK® is de combinatie van de allerhoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, service, garantie en ervaring.