GEWELDIG

Goede service, snel geleverd en keurig verpakt, volgend jaar weer!!

Slecht

6keer mail gestuurd waar blijft de bestelling 6weken moeten wachten treurig!!!!!!Ook geen excuus of iets aardigs erbij voor on gemak. Al was het maar een kaartje of iets dergelijks.

Mooie kalender

Netjes verpakt en snel geleverd. En het is een mooie kalender

Veel keuze, snelle levering, goede klantenserves

Wij zijn al jaren klant Elk jaar bestellen we onze kalenders hier. De kalenders voor 2026 zijn net binnen.

Vlotte levering. Er is een enorm groot assortiment. Kalender is stevig verpakt en ziet er prachtig uit. Zeer tevreden!

Alles gut

Bestellte Kalender sind nach Bankzahlung pünktlich und in gutem Zustand angekommen.

prima, keurig verzorgd, en ook geen lange wachttijd

Altijd keurig en netjes geregeld en verzorgd.

Snelle service en alles in orde

eenvoudig en goed

Kalender uitgezocht besteld en een week of zes later ontvangen

Prachtige kalender

Razendsnel bezorgd top

Omslachtige afhandeling

Ik begrijp niet dat er ongeveer 10 emails nodig zijn om een bestelling te bevestigen voor een levering die niet erg snel is. Mijn aanbeveloing zou zijn de administratie te stroomlijnen.

prachtige kalenders

prachtige kalenders

Grote keus, snelle service

Heel groot gamma beschikbaar via een gemakkelijk te gebruiken app. Goed verpakt en snelle levering.

Mijn ervaring

Jullie hebben deze sterren verdiend hartelijk bedankt voor jullie en de snelle koerier van de kalenderwinkel.nl tot ziens dankuwel

Snel geleverd, goed product

Prima aflevering van het bestelde product.

Veel keus

Al enkele jaren kalender besteld,prima service.

Veel keuze, snelle levering

Mijn geduld is beloond

Kalender kwam 6 weken na oorspronkelijke leverdatum, maar dit kwam door vertraging bij de leverancier. Eind goed, al goed.

Bestelling snel geleverd

Mijn bestelde kalender snel geleverd en is goed verpakt.

alles super snel perfect en correct

alles was zoals verwacht correct-snel en perfect

vlotte levering, keurig verpakt

geweldig

kalender helemaal zoals beschreven, heel helder

Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten ?

Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen.

Lekker makkelijk

Makkelijk te bestellen en vlug geleverd

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde