Snelle levering Verder heb ik nog niet veel ervaring.

Nul

Het pakketje is als onderweg gemeld. Echter het is niet bezorgd. De bezorger heeft gemeld dat hij het pakketje teruggestuurd heeft. Waarom? Hoe nu verder?

Zelfde tekeningen als vorig jaar

Prachtige agenda, mooi papier, fijne indeling, leuke tekeningen. Maar zo teleurstellend dat de tekeningen van agenda 2026 hetzelfde zijn als de tekeningen van agenda 2025. Ik had me zo verheugd op weer mooie nieuwe plaatjes. Als ik dit had geweten had ik deze agenda niet gekocht maar gekozen voor een andere. Daarom score 1.

Niet the vreden

Zeker niet the vreden heb niets ontvangen verstuur het terug gelieve in mijn brievenbus laten toe komen dank u

grandioos

zo veel prachtige opnames van verdwenen uitjesof gebeurtenissen uit een groot Amsterdam

Prima afgehandeld

Prima en snelle levering van de gekochte items.

Mooi product,snelle levering en goed verpakt.

Enorme keuze, snel geleverd!

Enorme keuze prachtige kalenders, voor een voordelige prijs. Snelle levering ook !

Supersnelle en nette levering

Geweldig, heb al eerder een bestelling gedaan en de ervaring blijft evenals vorige keer heel erg fijn en goed.

prachtige puzzels

duidelijke site, snelle levering, hele mooie puzzels.

Bestel elk jaar deze agenda en kijk ernaar uit Naar de mooie vormgeving steeds. Snel en correct ontvangen. Erg blij mee

Uitgebreide keuze en prima service

Fijne website, uitgebreide keuze en goede service.

Super Zufrieden

Ich bin sehr dankbar, und glücklich über den raschen Versand und die reibungslose Zustellung. Die Ware ist super!!! Gerne bestelle ich wieder hier!! Liebe Grüße in die Niederlanden

Top Girl Kalender

Absolut zu empfehlen 100% tig besser geht es nicht , den Kalender kann ich nur empfehlen eine wirklich sehr gute Qualität,der Versand und die Verpackung waren vorbildlich nicht zu vergessen der Mega schnelle Versand . Vielen Dank ich kaufe sehr gerne wieder ein .

te vreden

zeer tevreden bedankt

Zeer betrouwbaar

Alle bestelde producten snel ontvangen. Goed verpakt. Keurig.

Zeer snelle en prima levering

Zeer snelle en prima levering

Snelle levering en goed verpakt.

De puzzels die ik ontvangen heb, zijn duidelijk, lekker moeilijk en heerlijk ontspannend.

Mooie puzzels voor mooie prijzen

Heb al veel puzzels gekocht via kalenderwinkel, zijn niet duur en geweldige kwaliteit. Worden snel bezorgd met altijd een kleine verrassing erbij. Heel goede service

Ziet er goed uit, keurig bezorgd en heel mooi

Goede ervaring. Snel Mooi Keurig verpakt. Wat wil je nog meer!!!!

Prima aankoop.

Volgens afspraak.

Super snel en leuke prijs

Mooie aanbiedingen goede prijs

Geweldige service!

Fijne updates tijdens het bestelproces, iets wat niet op voorraad was, kon snel besteld en geleverd worden en goed bereikbaar bij vragen.

3 Prachtige legpuzzels gekocht , Deze werden snel bezorgd met een pen en een boekenlegger als cadeau. Heel tevreden , zal zeker vaker bestellen

Snelle, correcte levering

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Mooie puzzel besteld. Van goede kwaliteit. Leuke attentie bij de levering.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde