Super snelle levering, prachtige puzzels
Mieke
Garsthuizen
Laden reviews...
1.649 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.152 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Mieke
Garsthuizen
Snel geleverd en goed verpakt.
M.
Almelo
bestellen ging makkelijk, snel geleverd, goed verpakt. maw er valt niks te klagen voor mij.
marion
ALPHEN AAN DEN RIJN
Hendrik
Amsterdam
Ik kijk ieder jaar uit naar deze prachtige agenda, maar in de buurtwinkel waar ik die jaarlijks aankocht, vond ik die niet meer! Gelukkig kon ik online bestellen....
Maria
Wommelgem
Slecht. Ligt op een ophaalpunt van DHL yetwijl ik dat niet heb opgegeven.
Beveelt niet aan
C
Ouderkerk
Goede service met top kwaliteit. We gaan zeker hier vaker bij bestellen. Kalenderwinkel kan je met een gerust hart bij bestellen.
Marja
Hoofddorp
Zonder enig probleem
Plonie
Hendrik-Ido-Ambacht
Deze kalender is mooi met ontzettend veel gezichten van Schotland. Hij is prijzig maar een aanrader voor een Schotland fan!
Monica
Rijswijk
Zeer snel geleverd!
Marijke
Westdorpe
Article conforme, envoi rapide, soigné.
MICHELE
France
Een prachtige vlinder agenda, harde kaft en met een spiraal ,zodat de agenda makkelijk open blijft liggen en waar ik een pen aan vast klem. Agenda indeling is ook prettig, omdat je een overzicht hebt van de hele week. De extra kleine vlinder kaartjes zien er leuk uit. Ik hou erg van vlinders ,dus ik ben héél blij met deze agenda....
Alette
Zaandam
Snelle levering en ook voldoende informatie wanneer er geleverd gaat worden
Henri
Kalmthout
Zoals gewoonlijk snel,correcte verzending.Site makkelijk zoeken ,keus is groots.
John
Scheveningen
Snelle en vlotte service. De bestelling was stevig verpakt en goed toegekomen.
Isabelle
Belgium
snel bezorgd netjes ingepakt
Hans
Heelsum
Goede prijskwaliteit!
Ruud
Brunssum
Ik koop elk jaar dezelfde kalender met goede service.
Anne
Haarlem
We simply cannot get Petterson und Findus calendars in the US and I love the old farmer and his little cat. Kalenderwinkel.nl had exactly what I wanted. (I wanted two calendars, but they had only one.) They offer their website in English so I could easily make my order. They accepted my US credit card. The shipping seemed a little high in price BUT the calendar was delivered quickly and could have been tracked, if necessary. I now see that this is a wonderful and important mail service for overseas orders. I absolutely recommend this company and hope to order my Findus calendar from them next year.
Rebecca
St. Charles, Missouri USA
Ho trovato i calendari Lang che amo e acquisto da anni. Il prezzo mi è sembrato buonoi e la spedizione è styata rapidisdsima, con un imballaggio perfetto.
Anna
Pavia
ik ben blij met de snelle en correcte levering
anneke
RHOON
De kalender is weer prachtig, ik koop zal heel lang, heb al veel prachtige plaatjes
Hanneke
Oosterhout
Agenda besteld en betaald. Die kwam sneller bij mij thuis dan ik had verwacht! Ik ben erg blij met het aanbod en de service!
Karen
Noordwolde Fr
Ik had een agenda besteld begin augustus. Helaas was het vertraagd tot eind september. Daar konden ze niks aan doen. Dat kwam door de leverancier. Ze reageerde wel heel erg snel op mijn bericht met de vraag wanneer het zou aankomen. Uiteindelijk is hij mooi en heelhuids aangekomen en ben ik er heel erg blij mee!
Mevrouw
Nieuwegein
1e Kalender kwam helaas binnen met beschadigde hoek. Melding gemaakt en daarna kreeg ik mail dat dit uiteraard niet de bedoeling was. Kreeg netjes een nieuwe kalender opgestuurd. Echt super service!
Sandra
Oude-Tonge
Bedankt voor uw feedback.
Dat is inderdaad niet goed, moet wel netjes binnen komen.
We gaan een nieuw exemplaar versturen.
Landbouwweg 84
3899 BG Zeewolde