Laden reviews...
1.391 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Zie boven: Makkelijk en succes verzekerd !
A.J.H.
3941XA Doorn
mooi je fotos
gijs
steenwijk
…ich hoffe wir sehen uns im nächsten Jahr wieder
Sibille
Neuenkirchen
Erg oke
E.
Weesp
Prima afgehandeld
Hans
Zoetermeer
La spedizione veloce e precisa, grazie mille!
OLGA
Cesena, Italia
Great customer service. Easy to order. Fast delivery. Very good packaging. Good quality product. Highly recommend
Catherine
Navan
Bertie
Amsterdam
In de selectie van kalenders die de juiste maat waren zat ook een naakt kalender. Ik keek recht in het ontblote kruis van een dame. Onplezierige ervaring! De afhandeling van mijn bestelling was verder goed.
Beveelt niet aan
TERNEUZEN
Goed en snel
Wim
St. Maarten
Bestel elk jaar mijn kalenders en ben reuze tevreden
Loes
Amsterdam
De kalender was een verjaardag cadeau en het viel heel erg in de smaak!
L
Apeldoorn
Keurig verpakt en verzonden zoals beloofd. Kijk altijd naar het bezorg moment uit. Geweldig mooie producten. Ook is altijd leuk de gratis balpen . Kortom klasse.
Riek
Enschede
Heel goed bedrijf
Diny
Heemskerk
Koop ieder jaar scheurkalenders en die zijn goed, ook de teksten die er op staan.
Martine
Roosdaal
We kopen al meerdere jaren kalenders en zijn nog altijd zeer tevreden. Mooie kwaliteit en snelle levering. Aanrader
J.m.
Drachten
Hulde voor deze winkel die een beschadigde ontvangst direct opgelost heeft met een gratis nieuwe verzending in een betere omdoos.
JH
Zutphen
De agenda is naar verwachting, zeer praktisch met de dag ingedeeld in uren en kwartier, een maandoverzicht en jaaroverzicht. Ik koop deze agenda elk jaar weer. Bevalt uitstekend!
Marja
Almere
Ich habe nur sehr gute Erfahrungen gemacht. Klappt immer alles vorzüglich. Ich bestelle jedes Jahr meine Kalender.
Marion
Wachenheim
De bezorging was snel en in goede staat ontvangen door de stevige verpakking. De kalender is echt geweldig mooi en ook van prettig groot formaat.
Jacques
Sittard-Geleen
Marijke
SLEEUWIJk
Deze kalender was netjes verpakt en op tijd verzonden.
Jan Willem
Utrecht
na plaatsing van de order is de bestelling, is de levering als van ouds snel uitgevoerd
gijs
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Snelle levering uit mooi assortiment
Jan
Julianadorp