Laden reviews...
1.471 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Goede kwaliteit
Erwin
Almere buiten
Goede ervaring na meerdere jaren bestellingen heb geplaatst
Piet
Wemeldinge
Ik bestel al jarenlang diverse kalenders. Ik bewaar ze ook na afloop. De foto’s zijn werkelijk práchtig.
Marga
Amstelveen
Gevonden wat we zochten in oerwoud van kalenders
Esther
Elst
Binnen 2 dagen binnen. Super!
Inge
Zutphen
Prima service, geweldig product.
J. M.
Heerlen
Snelle levering, goed verpakt en product prima
Els
wilrijk
Fantastische kalender. Goed verpakt en snelle service.
Hendrik
Zwolle
Soepel bestelproces, zeer snelle levering
P.L.M.
Zeeland
gewoon goed
Eva
arnhem
Helemaal top!
Filip
Lier
zeer mooie kalender heel tevreden
Verstrepen Renée
Zwijndrecht
Hendrik
Belgie
Ik had ze al gekocht en toen later las ik als je er meer kocht dat je korting kreeg. Ik had al betaald. Maar ik kreeg wel de korting netjes
Elserina
Dronten
Snelle en stipte en veilige levering
Anita
Bierbeek, België
Hij was er vorig jaar niet, nu gelukkig wel,ze zijn heel herkenbaar.
Carol
Lelystad
Kalenderwinkel is mijn favoriet. Groot assortiment Snelle levering. Uitstekend verpakt......
Lisette
Purmerend
ik had een kalender besteld die ook snel geleverd werd, dat was dus prima. De bezorger heeft niet aangebeld maar het pakje in de brievenbus gestopt waardoor de kalender beschadigd was. Dat heb ik gemeld en we hebben onmiddellijk een nieuwe gekregen
Gaby
Cadier en Keer
Op zondag besteld en de volgende dag kon ik t al bij n servicepunt ophalen . Echt n goede maar vooral snelle service . Het zat ook heel goed verpakt
Miranda
Ridderkerk
Easy to navigate. Calendar as described -a quality product. Delivery reliable - fast and transparent. Only very small regret on the product itself is that the calendar lacks some space to note engagements in beginning of the following year
Gillian
Brussels
Bestellung und Versand liefen einfach und schnell. Der Abreißkalender aus den Niederlanden bietet leider nur inhaltlich Interessantes, da auf jeder Seite dasselbe Bild-Motiv verwendet wurde.
Michael
Berlin
Snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag al in huis!
L.
Oosterhesselen
Op zich niks mis met de bestelling. Vlot , goed verpakt Alleen al die MAILS!!! in totaal nu 12 stuks!!! voor 1 zo'n kalender. Om gek van te worden: bedankt voor uw bestelling , bestelling wordt ingepakt , verlaat t magazijn , is onderweg , komt eraan , bedankt voor u bestelling , hoe bevalt ie? en ondertussen via DHL ook nog mails over zelfde pakket ,,,12 stuks dus met nu tot 3 x toe dit gezeur om een beoordeling. Reden voor mij om niet weer hier te bestellen.
Beveelt niet aan
w
Leeuwarden
De kalender van Bali is goed aangekomen. Zijn er blij mee.
Conny
Maastricht
De keren dat ik iets besteld hebt werd het heel snel bezorgd. Ook het assortiment is zo groot dat ik moeite had om er een te kiezen. Zoals bv de kattenkalenders, een enorme keuze maar het is me gelukt!
Lia
Tilburg