Laden reviews...
1.511 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Je krijgt wat je ziet.
Marga
Oegstgeest
You changed (raised) the prices WHILE I was ordering on the last day of discount. You promised free shipping at a buy for some amount, I did order goods above that amount BUT didn't get the free shipping (to Denmark) - so I reduced the order. It seems unfair that shipping to Denmark is more expensive than several other European countries. I have been a customer for many years.
Beveelt niet aan
Kim
Gilleleje, Denmark
Zeer goede prijs kwaliteit.
Tom
Gorinchem
Al jaren perfecte leveringen
Jac
ALPHEN NB
Heel mooie kalenders, kijk er elk jaar naar uit. Zeer goed verpakt zodat ze niet beschadigd toekomen.
Lydia
Lennik
Mooie en leuke kalenders en andere dingen op de website zoals puzzels. De kalender kwam wel een beetje gevouwen aan, maar dat zal meer aan de postbezorger liggen.
Mel
Heerde
J’hésitais à commander mais finalement je me suis décidée et j’ai bien fait. Les calendriers sont arrivés très vite et grâce au relais B Post ils ont même pu être livrés en point relais. Très satisfaite de mon achat.
Noëlle
Charleroi
Prima levering uit ruim assortiment
H
Dordrecht
Livraison rapide et sans problème Facilité de commande et suivi impeccable Je recommande ce site
ISABELLE
MANTES LA JOLIE
De laatste jaren heb ik mijn kalenders hier gekocht, goede service, ruime keuze en snelle levering. Prima!
Janine
Utrecht
Leuke kalenders snel en netjes bezorgd.
Jolanda
Naaldwijk
Schnelle Lieferung, wunderschöner Kalender, gerne wieder.
Christina
Lilienthal
Top service....
Martien
Deurne
Snelle levering en goed ingepakt
Heleen
Amersfoort
Kina
Pekela
Uitstekende site, service, produkten en snelle verzending. Top!
Saskia
Winterswijk
Het is keurig netjes bezorgd. Was goed ingepakt.
Anneke Bootsman
Sappemeer
Ieder jaar vind ik hier mijn gading en hangen de mooiste kalenders tijdig klaar voor het nieuwe jaar.
Linda
Antwerpen
Habe schon mehrfach hier eingekauft und bin immer zufrieden. Schneller Versand, tolle Wahre
Sandra
Dresden
Laat de donkere dagen maar komen. Drie heel verschillende legpuzzels besteld. Snel geleverd.
Terry
Bennekom
Goede stevige verzendenvelop Mooie kalemder
Nel
IJSSELSTEIN
Snel verstuurd. Product OK. Spijtig genoeg liep het bij de bezorging wat mis: BPost liet het pakje achter in een ander dan het door mij gevraagde afhaalpunt. Dat andere afhaalpunt (twee trams verder) was dan uitzonderlijk gesloten. Wat heen en weer geloop maar uiteindelijk eind goed al goed.
Gerd
Antwerp
Le calendrier était très bien protégé dans un carton rigide mais malgré cela le colis a été plié en deux en cours d'expédition. Au final le calendrier est nettement moins beau. C'est très regrettable au vu du prix de l'expédition. UPS sont loin d'être des champions.
MYRIAM
89 Sens Yonne
Anita
Grobbendonk
Een fijne ervaring. Kalender winkel heeft een snelle verzending en heeft de kalender goed verpakt. De Londen kalender 2027 is precies zoals beschreven en op de foto.
Marc
Urmond