Uitstekend, zoals verwacht.
Ná levering door de fabrikant aan de leverancier was verzending en vervolgens ontvangst door mij heel snel!
J.A.
Eemnes
Laden reviews...
1.549 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.014 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
J.A.
Eemnes
Bestelling snel en goed verwerkt
Jan
Leeuwarden
they were great, but US customs was not. Kalenderwinkel kept me informed. great service from them great communication
Dorothy
Bellflower
zeer goed verzorgd.
Ton
Roermond
De aflevering is echter niet goed gegaan. Daarover heb ik een mail gestuurd en werd inderdaad bevestigd dat er rare dingen waren gebeurd. De kalender is gewoon teruggestuurd, zonder afgeleverd te zijn??? Ik kreeg echter netjes antwoord van jullie, dat er een nieuwe gestuurd zou worden. Dat is allemaal goed gegaan.
Feikje
Voorburg
Snelle levering en precies wat ik heb besteld
G
DRACHTEN
Colis très bien emballé. Calendriers de très belles qualité et les photos des beagles sont magnifiques. Merci beaucoup.
Kesteloot
NEUVILLE (Philippeville)
bestellen is gemakkelijk, doe ik altijd in pre order ergens in juli al. Krijg vanzelf een mail dat bestelling verstuurd en onderweg is. Alleen DHL E Commerce is een drama. Gevraagd om boven af te leveren(flat 4 hoog) wordt er gezegd doe ik en dan zie je hem wegrijden en is het gewoon in de hal beneden neergelegd waar iedereen het zo mee kan nemen. Heel slordig.
Letty
Voorburg
Ze hebben altijd alles op voorraad, leveren snel en is ook nog eens keurig verpakt!
Manon
Middelharnis
Snelke levering in een degelijke verpakking en het mailcontact was snel en efficient. Dank jewel Saskia.
Wolly
Eindhoven
Al meermaals kalenders gekocht en telkens tevreden van.
Jurgen
Riemst
Vlug geleverd en goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering
Marie-Thérèse
Denderleeuw
Mooie kalenders en steeds in orde .
Carina
Bilzen - Hoeselt
uitstekend
Carla
wervershoof
Na de bestelling duurde het even voordat de kalenders werden geleverd. Zoals we al jaren gewend zijn was alles naar wens!!
Bert
beugen
Vlotte levering niks mis mee.
Netty
Loenen
heb nog steeds mijn bestelling niet .ontvangen heb wel betaald .bellen wordt niet opgenomen. whatsapp wordt niet beantwoord. ben er helemaal klaar mee. voor mij geen bestellingen meer.
H
krimpen aan de ijssel
Bedankt voor uw feedback.
Door de drukte door alle jaar artikelen die binnen komen zijn we telefonisch niet bereikbaar.
Uw bestelling is de 21e verzonden, en 22e afgehaald bij het pakketpunt, dit komt niet overeen met uw beoordeling.
Zou u even contact met ons willen opnemen als u het pakket inderdaad nog niet heeft?
Envoi rapide, tout est parfait
Christophe
Saint-Brice-Courcelles / FRANCE
Afhandeling is zeer goed
Rina
WEESP
Ik vind het zeer vervelend dat je je produkt moet afhalen in een shop waarom niet thuis?Ik zit namelijk in een rolstoel en moet iemand lastig vallen
Magda
borgerhout
Bedankt voor uw feedback.
Tijdens het bestellen staat er standaard een servicepunt het dichtst bij het woonadres geselecteerd, daarna komen er nog meer opties zoals aan huis bezorging DHL of PostNL.
Als deze optie tijdens bestellen niet is veranderd, gaat het inderdaad naar een servicepunt.
Kann noch keine Bewertung abgeben ist ein Weihnachtsgeschenk
Tamara
Herscheid
Vielen Dank für Ihr Feedback. Ein Geschenk für die Feiertage ist natürlich immer eine schöne Idee!
Vielleicht wäre es eine Möglichkeit, die Bewertung zunächst anhand Ihrer Bestell- und Versanderfahrung abzugeben?
gebruik al jaren kalenders van kalenderwinkel.nl altijd makkelijk en snel.
Jovita Hoefnagels
VLIJMEN
Pakket is netjes geleverd, veel aandacht aan besteed
Lucie
Woldendorp
Artikel was even niet voorradig en later geleverd! Heel netjes!
Rini
Leiden
Ik bestel elk jaar een mooie agenda. Ben er zeer tevreden over.
Cissy
Helmond