Netjes

Ik kon het snel ophalen.

Geweldig. Erg goede, snelle, vriendelijke service

Online heb ik een kalender besteld. Vrijwel direct mailcontact gehad dat deze klaar ligt in het magazijn. Eenmaal aangekomen op locatie heel snel en vriendelijk ontvangen en ook nog een lieve kerstkaart erbij. Top service! Zeker een aanrader!

Alles prima gegaan

Geen probleem ondervonden met bestellen en de levering was erg snel

vlotte levering

steeds in orde en snelle levering. spijtig dat een kalender van airhostessen de dag er voor nog te krijgen was en de volgende dag uit de lijst verdwenen was.

Snel, goede communicatie

....

Netjes aangekomen

De kalender kon ik volgen en kwam op tijdf Goed verzorgd Precies wat ik wilde

Mooie producten, snel geleverd. Ik ben tevreden

Mooie producten, snel geleverd. Ik ben tevreden

Uitstekende service en een mooi product

Snelle en correcte levering

Wat ik besteld had, werd keurig geleverd. Dank jullie wel!

Prachtig

Wij bestellen al jaren bij deze kalenderwinkel altijd top.

correcte levering

De website geeft een duidelijk beeld van de goederen. De goederen zijn correct en snel geleverd.

heel tevreden klant

2 kalenders besteld, verjaardagskalenders, heel tevreden, goede kwaliteit. De levering is aangekomen op de afgesproken datum, kalenders waren heel goed verpakt, dus niet beschadigd bij aankomst.

ziet er goed uit en netjes verstuurd

ziet er gewoon goed uit

Duidelijke website, snelle levering

Heel tevreden.

Gewoon goed

Leuke kalender uitgezocht. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer het komt.

Vlugge levering

Snelle levering, mooie kalender.

Snelle levering.

Mooie kalender snelle sevice. Ook nog een persoonlijk kerst en nieuwjaars kaartje met de hand geschreven. Kan dit erg waarderen.

Mooie Puzzels snel geleverd tot een volgende keer Wens jullie engeweldig nieuw jaar

Tevreden

Het bestelde voldeed aan de verwachtingen, snelle levering ook, dus hier spreekt een tevreden klant.

Mooie goede site leuke dingen

Mooi!

Prima produkt.

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Net voor Kerst besteld en gekregen.

Goed en een top winkel

Een dag besteld en binnen paar dagen netjes binnengekregen

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde