Laden reviews...
1.270 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
goed ontvangen de kalender
els
ROOSENDAAL
Een leuke agenda en een mooi formaat. Goed te vinden op de website, snelle levering en met een leuke attentie erbij.
Marloes
Vld.
Onlangs 3 puzzels besteld en was heel blij met de snelle en accurate levering. Ook te noteren was de vriendelijkheid waarmee een van mijn vraagjes beantwoord werd.
Marleen
Denderhoutem
kalender besteld, netjes bericht dat t even ging duren. toen bericht hij komt eraan
Miranda
Wissenkerke
Ik kan deze firma op alle punten aanbevelen.
Marie-Astrid
3000 Leuven
Heb genoten vd kaarten en de snellebezorging.
Hetty
Ridderkerk
zeer correct met de bestelling en een goed product klasse
auke
sneek
Ik bestel al jaren bij jullie, reserveer steeds heel vroeg en mijn bestelling wordt steeds perfect op tijd, netjes verpakt bezorgd. Om nog te zwijgen over de inhoud, prachtig, dus weer een dikke 10/10 en een dikke pluim !
christine
brecht
Titel zegt alles. Geen negatieve opmerkingen.
Hilde
Hasselt
zeer tevreden
Peer
Nuenen
Snelle en duidelijke levering !
Bea
Bergen op Zoom
Mooie producten, vriendelijke mensen
Gradda
Houten
Goede , makkelijke bestelwijze. Mooi verpakt ook
c
Deventer
netjes verpakt weer een leuke notiekalender met nog een leuke kleine attentie ga zeker volgend jaar weer een bestelling platsen
Ineke
Bilthoven
Weer een zeer mooie kalender. Heel goed verpakt zodat hij heel aan komt. Super tevreden klant.
Miraa
Tilburg
Very efficient. Ordering en posting. The only thing that was missing, my telephone number. I didn't see a place to write it. Besides that everything perfect. Tamar Hazan
20 August 2026
Waalwijk
Supersnelle levering!
H.J.
Zwartsluis
voor de eerste keer wat besteld. alles is goed aangekomen
Ali
Zwolle
Ik koop al jaren bij Saskia mijn Rolling stones kalender.word keurig optijd verzonden net en veilig verpakt. Ik zie er ieder haar weer naar uit. Dankje wel kalenderwinkel
Cor
sHertogenbosch
E da tantissimi hanno che compro lo stesso calendario, arrivando a pagare cifre assurde pur di averlo . Da due anni ho scoperto questo sito dove i prezzi sono decisamente competitivi , spedizione velocissima . La mia esperienza di acquisto è da 5 stelle . Grazie
May
Italia
Een vroege pré-order gedaan, wasrdoor ik de kalenders voor 2027 al op 15 augustus in huis had. Met een partner die in het onderwijs werkt, is het heel prettig om in augustus alles wat bekend is al te kunnen invullen op de huidige èn de nieuwe kalender! Alles keurig verpakt en uitstekende communicatie over de bezorging!
C
Delfgauw
Het is snel en netjes ingepakt verzonden. Geen negatieve opmerkingen. Zo doorgaan.
Ariane
Den Haag
Mooie keuze puzzels, vlotte levering en goede verpakking
Danielle
Grimbergen
Elke dag weer volop genieten van de prachtige natuur plaatjes in deze kalenders en agenda! Full enjoyment!
Fred
DELFT