Precies wat ik wilde hebben, een mooie agenda met de indeling die ik wil
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.099 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Precies wat ik wilde hebben, een mooie agenda met de indeling die ik wil
Kees
Bodegraven
Karel
Geldrop
Alles goed gegaan.
Joke
Renkum
Prima kalender voor een leuke prijs. En snel geleverd.
M
Neede
Snelle en correcte afhandeling
Ellen
Axel
Ik kon jullie nier bereiken via de mail. Een paar keer geprobeerd. Ook telefonisch bereikbaarheid wordt op prijs gesteld. Dat is nu niet zo.
Beveelt niet aan
Astrid
Loppersum
Bedankt voor uw feedback.
Besteld is de agenda in augustus, met vermelde pre order levertijd september, de agenda is in September aan u geleverd.
Via de mail zijn wij altijd bereikbaar en wordt meerdere keren per dag doorgelopen.
Telefonie werken we aan om dat in de drukke tijden zoals nu ook bij te kunnen houden.
MOOIE AGENDA NET ZOALS BESCHREVEN HET WAS NIET VOORRADIG MAAR ZOALS DADELIJK DOORGEGEVEN VERSTUURD OP DE AANGEGEVEN DATUM PRIMA SERVICE
Myriam
Tongeren-Borgloon
Erg mooie kalender en snelle levering.
Katinka
Oss
Sorry voor het misverstand Na een belletje goed gekomen Ben tevreden met kelenderwinkel Alsnog bedankt
Alie
Krimpen aan de ijssel
Uitgebreide keuze. Snelle levering en goed verpakt.
Carelien
Wezep
Pre-order bestelling. Telkens keurig op de hoogte gehouden wanneer het product binnenkomt en op tijd verstuurd. Snelle en goede service!
Michelle
Middenbeemster
Snelle bezorging
R.
Leiderdorp
De mooiste kalender, de beste met lekker dik papier, zo drukt een dikke stift niet door!
Inge
Snel,eerlijk en efficiënte werking! TOP!
Chris
België
Goedemorgen, Ik heb een natuuragenda ontvangen terwijl het een Mind en Spirit agenda moet zijn. Ik ben benieuwd wanneer ik.mijn bestelling mag ontvangen!! Ook wil ik een retour label ontvangen om de agenda terug te sturen. Ik heb hem al de 23ste september ontvangen.. Met vriendelijke groet ,Pt van den Brande Schoener 28-21 8243VR Lelystad
Beveelt niet aan
Pt
Lelystad
Bedankt voor uw feedback.
Er bleken twee labels te zijn verwisseld.
De bestelde agenda zal vandaag nogmaals verzonden worden.
geweldige keuze kalenders
ben
breukelen
Is geweldig
Gerrie
Belfeld
Twee mooie agenda's gescoord met prachtige foto's. Kwalitatief top!
Imka
Middelstum
Hadden gevraagd om de indeling van een agenda. Kregen direct foto daarvan. Dat is service ! Ik denk wel dat het slim is om bij de gegevens van de agenda ook een afbeelding van de indeling te maken
kees
Rotterdam
Goed verpakt
Ingrid
Rijswijk
Netjes bezorgd ziet er mooi uit
G.E.
Zutphen
Snelle levering, keurig verpakt
Jan
Foxhol
Heel netjes ingepakt hele mooie puzzel
Engeltje
Drachten
Altijd s ochtends beginnen net n lach!!@
Gerhard
Oosterbeek
Mooi product zoals ik verwacht had
Willy
Grave