Heeft een totaal van 13.939 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment95%
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Sterke punten
Goede kwaliteit puzzels
Betrouwbare service
Gebaseerd op 120 reviews
Fijn meedenken!
Ik was mijn kortingscode vergeten in te vullen. Echt dommig van mij. Na een mailtje kreeg ik de korting alsnog! Dat was heel tof van ze, want dat hadden ze niet moeten doen.
De adventkalenders die ik als cadeautjes heb gekocht, zien er heel leuk uit.
wendy
Gouda
goedverpakt
bericht, dat pakket is verstuurd.
Henny
hoogeveen
heel goed
heel goed. en snelle levering.
en een goed vervoersbedrijf .
wilma
Boxtel
Ze doe wat ze afspreken.
Marianne
Leiden
Heel veel keus en snelle verzending
Bestel al jaren bij de kalender winkel.
Petra
Delft
Von der Bestellung bis zur Lieferung lief alles super. Es wurde super schnell und gut verpackt geliefert. Ich bestelle gerne hier meine Kalender. Vor allem sehr viel Auswahl
Janine
Köln
Mooie kalenders
Een nieuwe verjaardagskalender was nodig en een nieuwe notitiekalender voor 2027. Bij de kalenderwinkel heb je een ruime keuze dus je slaagt altijd. Ik ben tevreden met mijn aankopen
Aafke
Grootegast
Snelle bezorging en goede service.
Piet
Bernheze
goede keuze snelle verzending
Mooie kalenders agenda s en planners; snelle verzending, goed prijs kwaliteit verhouding.
Marjolijn
Zoetermeer
Snelle levering veel keus.
Heel blij met mijn nieuwe verjaardagskalender.
Snelle levering en op de site veel keus.
Anne-Marie
Zoetermeer
PARFAIT
Service rapide. Colis en parfait état. A recommander.
LuLu
Grez-Doiceau
Slechte bezorging
bij mijn bestelling stond mijn huisadres,toen werd het Maxizooin de molukkenstraat. Daarna moest ik naar de Beukenweg.
Voor de bezorgkosten slechte bezorging.
Maar ik ben zeer tevreden over de kalenders.
Met vriendelijke groet. J.H.M.Blanken.
Beveelt niet aan
Jan
Amsterdam
Mooi verpakt, ga er binnenkort mee aan het puzzelen
Tjipke
Farmsum
Prima, niets op aan te merken
Veel keuze! Mooie agenda uitgezocht. Het bestel en bezorgingsprocis verliep vlekkeloos en vlot.
Annemiek
Nijmegen
Hele snelle levering en ik was mijn kortingscode vergeten en werd achteraf toch nog gecorrigeerd, top winkel ik bestel er al jaren! Ga zo door!
Sharon
Schiedam
Snelle levering, goede service en super blij met de gekozen spullen oftewel Toppie
Anita
Puttershoek
Goed en zeer slecht
Mijn bestelling was prima maar de bezorging was echt heel slecht
Mijn pakket is in een hele andere gemeente bezorgd en daardoor heb ik mijn buren lastig moeten vallen om mijn pakket op te halen
Ik heb jullie hierover een e-mail gestuurd maar zonder reactie
Er zijn nu twee redenen waarom ik niet meer bij jullie bestel en dat is de bezorging via DHL en de €1 extra voor thuisbezorgen
Want die €1 was voor mijnde reden om het naar een ophaal punt te laten brengen maar deze euro is teniet gedaan omdat er nu 12 kilometer gereden moest worden
Zeer teleurgestelde klant
Beveelt niet aan
Wilma
Krimpen aan de Lek
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, keine Komplikationen, topp Preis und sehr gute und stabile sichere Verpackung
Kerstin
Artern
Teleurgesteld
De agenda is zwaar gehavend binnen gekomen.
Ruud
Pijnacker
Ruime keuze en snelle levering
Er is een enorme keuze aan kalenders. De kalender werd snel geleverd.
Ik bestel elk jaar een kalender bij jullie , vlugge levering en netjes verpakt !!
17 September 2026
Sandra
Menen west-Vlaanderen
Snelle levering en goed ingepakt
Marijke
Middelburg
Alles goed en snel verlopen.
Martha
Dokkum
Helemaal naar mijn zin keurig
Verpakt en bezorgd en mooi ruim van tevoren
1 moet naar mijn dochter in Engeland als
Kerstcadeau,