verpakking kan kleiner zodat hij door de brievenbus kan
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.985 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
verpakking kan kleiner zodat hij door de brievenbus kan
nol
Doesburg
Snel
MARIANNE
Meaulne - Vitray france
Kijk al naar uit voor de volgende jaar
SYLVIA
Vlaardingen
Alles conform de afspraak
Jacques
Vessem
Betrouwbaar bedrijf.
Dunja Hylkema
Uithoorn
I ordered two large calendars for shipping to the USA, and within a week the calendars arrived, great packaging. I will be a repeat customer.
Shawn
Utica, NY
Elk jaar weer besteld en elk jaar weer tevreden
Garance
Hameln-Duitsland
binnen 24 uur in huis
jannie
petten
De kalender die ik bestelde is goed verpakt aangekomen en mét een leuke stylo en bladwijzer erbij als presentje! Heel aardig! Superbedankt!
Pascale
Leuven
Mon calendrier Shih Tzu a été très bien emballé et a été livré par UPS en parfait état. Merci beaucoup !
Marianna
Lausanne
Per vergissing kalender 2 maal besteld , onmiddelijk medegedeeld om 1 order te annuleren. Toch 2 kalenders gekregen en mededeling 1 kalender kon ik terugsturen en dan op eigen kosten. Dit vind ik niet juist.
Beveelt niet aan
Hedwig
Susteren
Eerste bestelling geplaatst. Binnen de opgegeven tijd ontvangen. Heel flexibel; via een afhaalpunt. Van verpakking tot inhoud; goed verpakt de inhoud was als een cadeautje. Goede kwaliteit - prijs verhouding.
IR
Utrecht
Mooie scheurkalender plus houder besteld. Snel en goed verpakt bezorgd
A
Rhoon
Fijne website, goede service, mooie kalenders. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Ans
ZANDVOORT
Het bovengenoemde is voor mij voldoende
Hr Adrianus
's-Hertogenbosch
Service parfait
Caroline
MULHOUSE
Kalender was heel goed ingepakt en dus gaaf afgeleverd. Met dank voor de vlotte bezorging!
G.Arnold
Sittard
Zoals altijd goed en precies op tijd voor de verjaardag van mijn man.
Elmo
Boxtel
The best place to buy The Little Mole / Krtek calendars.
Jyrki
Helsinki
Bestellen en even wachten, omdat het niet op voorraad was. Daarna snel verstuurd en ontvangen. Had er geen omkijken naar was goed geregeld. Top.
W
Voorthuizen
die ware wurde sehr schnell geliefert und war sehr gut verpackt. bin sehr zufrieden.
stephan v.zengen
heilbronn
Correct,mooi,Prima verpakking en tijdig geleverd zoals voorzien.
Christiaan
BREDENE
Mijn bestelde kalender kwam beschadigd tijdens het vervoer aan. Contact gezocht met de klantenservice. Er is direct een nieuwe kalender gestuurd. Er is heel veel keus in kalenders voor een prima prijs. Snelle levering. Ik bestel er al jaren. Echt een aanrader.
Sylvia
BRIELLE
Ware ist wie beschrieben angekommen. Für mich alles i.O. Gerne wieder.
Ralf
Dortmund
Al jaren klant. En ieder jaar weer een perfecte snelle afhandeling
21 September 2026
Janet