Goed verpakt en keurig geleverd een 10 met een griffel
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.162 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Zie hier boven
Nieuwegein
Gewoon goed
Frans
s-Gravenzande
Had de kalenders maanden geleden besteld. Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Prima!!
Jan
Renkum
PROBLEEM GOED OPGELOST.
MEINA
RODEN
Ik kan snel de puzzel ophalen in het afhaal punt
Christina
Genemuiden
geen ervaring
Cees
heiloo
Ordered two NYC 2027 calendars. Received within a few days and quality was very good, both product and way of sending
Jacob
Marken
Fantastic service, quick delivery and the kalendar is amazing- my friend will love it!
Britt
Zaandam
Heel snel geleverd, onbeschadigd in de briefbus.
lisette
Renkum
Mieke
Garsthuizen
Snel geleverd en goed verpakt.
M.
Almelo
bestellen ging makkelijk, snel geleverd, goed verpakt. maw er valt niks te klagen voor mij.
marion
ALPHEN AAN DEN RIJN
Hendrik
Amsterdam
Ik kijk ieder jaar uit naar deze prachtige agenda, maar in de buurtwinkel waar ik die jaarlijks aankocht, vond ik die niet meer! Gelukkig kon ik online bestellen....
Maria
Wommelgem
Slecht. Ligt op een ophaalpunt van DHL yetwijl ik dat niet heb opgegeven.
Beveelt niet aan
C
Ouderkerk
Goede service met top kwaliteit. We gaan zeker hier vaker bij bestellen. Kalenderwinkel kan je met een gerust hart bij bestellen.
Marja
Hoofddorp
Zonder enig probleem
Plonie
Hendrik-Ido-Ambacht
Deze kalender is mooi met ontzettend veel gezichten van Schotland. Hij is prijzig maar een aanrader voor een Schotland fan!
Monica
Rijswijk
Zeer snel geleverd!
Marijke
Westdorpe
Article conforme, envoi rapide, soigné.
MICHELE
France
Een prachtige vlinder agenda, harde kaft en met een spiraal ,zodat de agenda makkelijk open blijft liggen en waar ik een pen aan vast klem. Agenda indeling is ook prettig, omdat je een overzicht hebt van de hele week. De extra kleine vlinder kaartjes zien er leuk uit. Ik hou erg van vlinders ,dus ik ben héél blij met deze agenda....
Alette
Zaandam
Snelle levering en ook voldoende informatie wanneer er geleverd gaat worden
Henri
Kalmthout
Zoals gewoonlijk snel,correcte verzending.Site makkelijk zoeken ,keus is groots.
John
Scheveningen
Snelle en vlotte service. De bestelling was stevig verpakt en goed toegekomen.
Isabelle
Belgium