Alles volgens afspraak. Goede informatie. Ook over het tijdstip van de bezorging.

had verleden haarbook al besteld

heel.blij met de prachtige kalender. dank ervoor

Een mooie kalender voor een prettige prijs

Ik bestel al jaren kalenders van Schotland, mijn favoriete vakantieland. Deze kalenders zijn extra-mooi.

De site voor kalenders!

Snelle en goede service. Stevig verpakt.

Alleen Ups in Spanje laat je geloven dat ze het pakket aan huis afleveren (wat ook best mag voor bijna 15€) maar de dag van bezorging zenden ze je een e-mail dat je het op kan halen bij een ophaaladres.want ze troffen je niet thuis. Ik weet niet of ze dezelfde praktijk toepassen bij Ups in Nederland. Maar dit is niet de schuld van Kalenderwinkel, Vriendelijke groeten Elisabeth Bolczek.

super

Op instagram ontdekte ik jullie winkel. Wat een leuke puzzels van Cherry Pazzi. Ik heb direct een gedeelte van mijn kerstinkopen kunnen doen. Ook maar een verjaardagskalender erbij. De dag erna werd alles keurig bezorgd. Bedankt voor de balpen.

Geen Nederlandse kalender

Het is een print on demand-uitvoering, na aankoop wordt deze bij de leverancier besteld. Het is een internationale uitvoering met alle buitenlandse feestdagen. Sint Patrice Day. Toch bij .nl besteld Lees omschrijving goed. De afbeelding zijn mooi. Vormgeving slecht.

Perfect zoals ik had verwacht

Snel en correct geleverd. Keurig en stevig verpakt.

Breed assortiment en snelle service!

Heel leuke ervaring. Veel keuze en snel en goed ingepakt geleverd!

goed verpakt

wel wat lang moeten wachten

Super snel en mooie kalender

Na beperkte keuze in winkels hier volop keuze en zeer snel in huis

Gut.

Hat super geklappt meine Bestellung nach dem 2.versuch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top.

Goede keuze, fijne site. Zeer tevreden.

Elk jaar weer goede service. En een gratis pen. Uitstekend.

Blij met mijn aankopen. En lekker snel geleverd. Top

Prima webshop

Snel en degelijk afgehandeld

Aanrader

Leuke site, veel keus, makkelijk om te bestellen, diverse betaalmogelijkheden, snelle levering, goed verpakt, kortom zeker een aanrader!!

Goede ervaringen met kalwnderwinkel

Uitstekende verzorgd de bestelling en verzendibg vam de kalender

Prima. Kalender werd snel geleverd

Duidelijk en voldoende schrijfruimte

Duidelijk in correspondentie en snelle levering.

Reeds vele jaren bestel ik tot tevredenheid mijn agenda bij Kalenderwinkel.nl

mooie kalenders ruime keus

op tijd geleverd top

Top !!

Top !!

ok

ok

In goedexstaat afgeleverd

Goed ingepakt en snelle leveriñg

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde