Veel keuze, sneller levering.

Kalenderwinkel heeft veel keuze. Na bestelling volgt een snelle levering van de kalender of agenda. De verpakking is stevig en de kalender is goed aangekomen.

Levering zonder probleem. Jaarkalender speciaal voor mijn vrouw.

Snel en goed verpakt mocht ik de jaarkalender ontvangen.

Snelle levering van een mooie kalender

Goede en snele levering

Goede en snelle levering

zeer betrouwbaar

De kalenders van Rien Poortvliet zijn een droom. Ik ben al lang fan van hun winkel.

Snel en 100% geleverd

Zoals het moet we betalen er ook voor he professionneel top mensen de 3 e keer alweer be er blij mee

uitstekend

ondanks een fout in de postcode kreeg ik mijn pakket keurig op tijd goed werk kalenderwinkel

Mooie kalender

Voldoet aan mijn verwachtingen

Goede website en snelle levering

Goed verpakt en snel bezorgd

Zoals verwacht

Service zoals de vorige jaren is Top ! Maar het aanbod Weimaraner kalenders was minder klantvriendelijk. De voorgaande jaren kon je op elke kalender doorklikken maand per maand om eem keuze te maken. Nu lukte dat voor slechts 2 kalenders. Voor de overige moest je het doen met de kleine foto’s overzichtsblad.

ruime keuze, prima service en snelle levering

Besteld en binnen 24 uur geleverd

Prachtig materiaal

Mooie uitvoering, goede kwaliteit en niet duur

Gewoon heel erg goed!

Groot assortiment, goede website, goed betalingssysteem, goede verzending.

Mooie kwaliteit.

Bestel al enige jaren bij kalenderwunkel.nl. Ze zijn goed verpakt. Mooie platen.

Keurig.De hele bestelling in 1 keer gekregen

e mail gekregen ivm vertraging. Rond verwachte datum alles gekregen.

Zeer tevreden. Goede prijs,snelle bezorging en goed verpakt.

Topservice

Zeer correcte en snelle behandeling van mijn bestelling. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop toen 1 van de items nog niet beschikbaar was. Bedankt voor de bijgevoegde attentie !!

Alles goed gegaan. Keurig bezorgd

prima webshop

Ruime keuze in veel artikelen, mooie aanbiedingen. Snelle levering.

Prima. Zonder problemen

Makkelijk te vinden op de site en makkelijk om de juiste kalender te vinden en bestellen

Perfect, binnen een paar dagen op de Canarische Eilanden afgeleverd

Verrassend snel geleverd en in goede conditie. Heel blij met mn mooie wandkalender.

Snel geleverd, mogelijkheid om alles tegelijkertijd op te sturen

Wat ik minder vind, is dat er een kortingscode van toepassing is nadat een bestelling geplaatst werd. Is het niet mogelijk om een korting toe te staan vanaf een bepaald bedrag?

Superblij weer met de kalender met prachtige boxers.

Keurig verpakt verstuurd.

Landbouwweg 84