Je koopt wat je ziet
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13.973 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Mooie scheurkalender plus houder besteld. Snel en goed verpakt bezorgd
A
Rhoon
Fijne website, goede service, mooie kalenders. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Ans
ZANDVOORT
Het bovengenoemde is voor mij voldoende
Hr Adrianus
's-Hertogenbosch
Service parfait
Caroline
MULHOUSE
Kalender was heel goed ingepakt en dus gaaf afgeleverd. Met dank voor de vlotte bezorging!
G.Arnold
Sittard
Zoals altijd goed en precies op tijd voor de verjaardag van mijn man.
Elmo
Boxtel
The best place to buy The Little Mole / Krtek calendars.
Jyrki
Helsinki
Bestellen en even wachten, omdat het niet op voorraad was. Daarna snel verstuurd en ontvangen. Had er geen omkijken naar was goed geregeld. Top.
W
Voorthuizen
die ware wurde sehr schnell geliefert und war sehr gut verpackt. bin sehr zufrieden.
stephan v.zengen
heilbronn
Correct,mooi,Prima verpakking en tijdig geleverd zoals voorzien.
Christiaan
BREDENE
Mijn bestelde kalender kwam beschadigd tijdens het vervoer aan. Contact gezocht met de klantenservice. Er is direct een nieuwe kalender gestuurd. Er is heel veel keus in kalenders voor een prima prijs. Snelle levering. Ik bestel er al jaren. Echt een aanrader.
Sylvia
BRIELLE
Ware ist wie beschrieben angekommen. Für mich alles i.O. Gerne wieder.
Ralf
Dortmund
Al jaren klant. En ieder jaar weer een perfecte snelle afhandeling
Janet
SCHOONHOVEN
Is de eertse keer gebruik gemaakt van de kalender winkel. Ruime keuzes en die heb ik gevonden. Dag scheurkalender 2027. En eerlijk gezegd ook nooit het bestaan geweten van de kalenderwinkel. Kijk dus maar eerst daar als je op zoek bent naar een kalender.
Rien
Oosthuizen
ik koop al jaren kalenders, ook een voor mijn dochter die we samen uitzoeken op de site, en het gaat altijd goed, geen kwaad woord over Kalenderwinkel!
inge
amsterdam
Het begint al met de mail we hebben de kalenders voor volgend jaar. Dan op ons gemak en met veel plezier de kalenders (vooral de yorkies!) te bekijken. Uiteindelijk de bestelling geplaatst. Dan is het weer feest als de kalender, goed verpakt, wordt bezorgd. Weer schitterende, leuke en mooie foto's van dit prachtige ras. Complimenten voor de verzorging aan jullie.
t.c.m.
Velsen-Noord
Ik kocht hier een kalender omdat deze specifieke kalender alleen maar online te koop is. Anders was ik niet online gegaan. Groot nadeel is dat je nu word bestookt met verzoeken om een review te schrijven. Nou, hier heb je hem.
Beveelt niet aan
Jan
Gaatjeniksannistan
Bedankt voor uw feedback.
Het achterlaten van de beoordeling is nooit een verplichting.
Direct bij de 1e uitnodiging kan ieder zich afmelden en komt er geen reminder meer.
Parfait, rapide, c'est la deuxième année, que je vous commande, mes calendrier sur les malinois, pour les gens que j'apprécie. Je vous en remercie infiniment. Ce sont mes cadeaux de fin d'année. C'est parfait, impeccable, merci pour tout. Marianne collinet Stambruges.
Marianne
18 rue de la délivrance 7973 stambruges
E
Ommen
MOOIE KALENDER
Fernand
sintkruis BRUGGE
Ik koop al jaren een kalender bij de kalenderwinkel en ben super tevreden vooral omdat je nu kan zien wanneer de kalender in voorraad is.
Sonja
Amsterdam
Duidelijke communicatie, afspraken goed nagekomen, goed verpakt.
Hanneke
Snel ontvangen
Natascha
Spiere-Helkijn
Alles was naar wens.
20 September 2026
A.
Amstelveen
Veel keuzes, duidelijke product informatie, zowel in beeld als tekst.
20 September 2026
Willem