de keuze is rueze

Geen bruikbare kalender

De kalender is door DHL bij ins over de poort gedropt en door onze honden vernield. Van DHL nog geen reactie. Dus nog bruikbare kalender.

topwinkel online

snelle levering, mooie uitvoeringen, gevarieerde keuze, gewoon een fijne onlinewinkel.

Men heeft geleverd wat ik heb besteld op de opgegeven tijd.

zie boven.

Erg leuk

Groot aanbod van veel verschillende producten. Snel en netjes bezorgd. Prima prijs / kwaliteit.

Perfect!

Goed product met snelle levering!

Uitmuntend

Gevraagd of er nog Samojeed kalender waren Netjes de site door geappt. Gelijk kunnen bestellen volgende dag in huis. Zeer Mooie kalender .

was mijn 2e bestelling ,goed gedaan

prima bestel de volgende vast weer bij jullie

Het is fantastisch

De bestelling is vlot verlopen en goed aangekomen netjes verpakt dank hiervoor Wordt gewaardeerd. .

Ruime keuze

Ruime keuze Snel.geleverd

Vlotjes

Gewoon zoals het hoort: kiezen, betalen en snel geleverd. Mijn angst om een minderwaardig product te krijgen was ongegrond. Het is een stevige kalender waar ik nog veel plezier aan zal beleven.

Prachtig

Ik heb wederom naar eerdere goede ervaringen weer een agenda besteld bij de Kalenderwinkel. Altijd een genot om te gebruiken en voorzien van leuke illustraties.

Mooi product, bestellen en levering gemakkelijk en prima verzorgd.

nvt

Snelle, correcte levering.

Duidelijke informatie en snelle levering.

Very good and fast shipping

Everything went well and the package arrived Shortly.

Zeer netjes vlot geleverd. Goed ingepakt goede kwaliteit kalender. Zeer leuke prijs.

Prachtige kalender van Poortvliet

Toppie en goed geleverd

Kalender

Super schnell geliefert, eine gute Größe genau wie beschrieben, sehr schön! Immer wieder gerne!

Het was een goede aankoop

op iedere pagina een leuke tip of annekdote

Snelle levering, goede verpakking!

Kalender werd n goede verpakking snel geleverd!

26 december 2025 kalender besteld.

Kalender is sinds 31 december onder weg naar winkel waar kalender afgehaald kan worden. Tot op heden 5 januari nog steeds geen bericht ontvangen dat kalender afgehaald kan worden. Ik weet dat er vanaf 3 januari sneeuw valt en het dat het heel erg druk is. Maar ik vraag me af of kalender nog ooit afgehaald kan worden of is zoek geraakt.

Kalender

Heel leuke

goede service, snelle levering

ga zo door

super expérience.

Very good expérience. i like It your site.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde