Bestelling gedaan en volgende dag al in huis. Netjes verpakt, zag er prima uit. Voor herhaling vatbaar.
Marjan
Appelscha
Laden reviews...
1.647 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.201 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Marjan
Appelscha
Unkomplizierte Bestellung und schnelle Lieferung unseres Lieblings-Kalenders.
Detlev
26316 Varel
Vlotte en correcte levering
SJL
Nijmegen
Dommage que le calendrier n’était plus de stock et de ce fait, j’ai dû attendre un peu plus. Sinon, je recommande , bien emballé et suivi nickel.
THIERRY
MIGNAULT
schitterende kalendes
MARC
DILBEEK
wat ik ervan had verwacht
Louis
Amstelveen
Je vind altijd een kalender die bij je past.
W.M.
Houten
Correct in behandeling gedaan.
Peter
Landgraaf
Je suggère vivement à kalenderwinkel.nl de changer de prestataire de livraison. UPS n’est pas fiable : le colis est parti des pays bas, puis est arrivé en France, puis est parti… en Irlande… Où est il maintenant ? J’habite en France. UPS a systématiquement des problèmes de logistique. C’est connu. Le colis est parti depuis deux semaines, pour une distance de 400-500km…
Thierry
Courrières, France
Produit conforme, livraison rapide. Très contente
Michèle
07320 rochepaule 3515 rte de louveton
Kalender sind sehr schön und unbeschädigt angekommen.... vielen Dank
Enrico
Weichering
Bestelling werd snel geleverd en goed geleverd en het product is prima!!!!!!!
J.
eMMEN
Het was alleen jammer dat de kalender naar een ander afgifte punt gebracht was dan ik opgegeven had gr Corrie Lesiputty
Corrie
Gorinchem
De zending was binnen een dag in huis. Toen mijn pakketje tijdens vervoer beschadigd bleek werd per omgaande een nieuw artikel opgestuurd.
Sanderijn
Utrecht
snelle levering goede duidelijke agenda en dat is belangrijk als je slechtziend bent zoals ik dus ja ga zo door zou ik zeggen toppertjes
Peter
Doesburg
Heb ingevuld voor naar huis te sturen maar toch naar een afhaal put gestuurd niet te vrede
Henricus
Brecht
Snelle en nette levering
José
Borculo
Wir hatten das 1. mal unseren Kalender über kalender winkel.nl bestellt und sind absolut zufrieden mit der Bestellung, der super schnellen Lieferung . Vielen herzlichen Dank, wir werden nächstes Jahr unseren Kalender wieder über Sie bestellen.
Johannes
Bad Salzuflen
RIEN reçu, pourtant le règlement a été encaissé de suite. Aucune date de livraison respectées. Je ne commanderais plus jamais chez eux. De plus, ils annoncent que les frais de livraison sont gratuits si on commande pour un certain montant, et même cela ils ne le respectent pas. Fuyez cette enseigne.
ANGELO
DOLOMIEU
Merci pour votre retour.
Votre commande a été expédiée immédiatement après sa réception.
D'après les informations dont nous disposons actuellement, le retard est malheureusement dû à UPS. Votre colis est bien en leur possession, il a encore été scanné aujourd'hui et devrait être livré la semaine prochaine.
Par ailleurs, il est clairement indiqué sur notre site que la livraison gratuite à partir de 39 € d'achat s'applique uniquement aux livraisons aux Pays-Bas.
Bedankt voor uw vriendelijke feedback.
Uw bestelling is direct verzonden na ontvangst bestelling.
Wat ik nu kan zien is dat de vertraging bij de UPS ligt helaas, het is daar, heeft vandaag nog een scan gehad en zou volgende week bezorgd moeten gaan worden.
Daarnaast is heel duidelijk vermeld op de site, dat de gratis verzending vanaf 39 euro geldig is voor binnen Nederland.
Gute Auswahl
jens
Bremen
Da ich noch nie bei Kalenderwinkel bestellt hatte, probierte ich die Seite mal aus und ich muss sagen, das Ganze ist relativ unkompliziert. Man meldet sich schnell und kostenfrei an, wählt seine Artikel aus, geht zur Kasse, noch schnell die Zahlart wählen und schwupps ist die Lieferung unterwegs. Auch die benötigte Zeit ist super schnell, also da werde ich wohl zukünftig weiter meine Kalender bestellen. Ich kann den Shop nur weiter empfehlen.
Annick
Diekirch
Beaucoup choix de calendrier et plus Prix raisonnable rapidité sérieux
rene
Liège
Dik tevreden , met de afhandeling ,de snelle levering, en de kalender goed beschermd verpakt ontvangen.
D.U.M.
Leeuwarden
Parfait
VIRGINIE
Cascastel des corbières
Ik schrijf er mijn afspraken op zodat ik ze niet in mijn hoofd hoef te bewaren. Lekker veel ruimte per dag.
Emmy
Woerden