Op tijd Emanuel geleverd

In zekere zin teleurstellend, ik bestel altijd de Rembrandtagenda,. Waarm moest deze ditjaar zo nodig met een spiraal. Volgend jaar s.v.p. weer gewoon ingezonden.

Heeel tevreden, ik had een foutje gemaakt bij mn bestelling. En dit is supergoed opgelost. Nogmaals dank daarvoor. Groet Ada de Jong

Snel, correct en keurig bezorgd!

Dit ging beter dan de vorige keer, toen duurde het enorm lang met bezorgen en deze besteling kwam overheen met bezorgtijd wat erbij stond. Dus zeer tevreden

Kalender 2026 besteld voor een Porsche liefhebber, zeer snel geleverd en stevig verpakt. Zeer tevreden en weet nu al een kadootje voor volgend jaar.

Allereerst heb ik een prachtige kalender ontvangen, de betaling ging vlot, werd goed op de hoogte gehouden over de verzending, en verrast door de snelle levering.

Snelle afhandeling

Snel besteld én de volgende dag al in huis. Mijn bestelling zat echt goed verpakt!

Alles naar wens

It's been great

I've ordered calendars from you for a few years now.I'm an Emma Watson fan and you seem to be the only ones that have a nice calendar each year .

Uitstekend!

Bestelling mooi op tijd geleverd. Product in perfecte staat. Redelijke prijs. Zorgvuldig verpakt. Website goed toegangkelijk

Product netjes en optijd binnen

pre order gedaan en product opgehaald na melding dat het binnen was

zeer tevreden

tevreden

Ik bestel al jaren de familieplanner van de kabouters van Rien Poortvliet.Mooie illustraties en praktisch ingedeeld.Altijd netjes stevig ingepakt wordt hij bezorgd.Blij mee!

Veel keus in kalenders

Wij vinden het fijn om een mooie kalender in huis te hebben. Ik bestel ze al jaren hier ,soms met pre-order korting. Ze worden altijd netjes verzonden.

Goede prijzen en snelle levering

Ik had een agenda in pre-order besteld en heb de agenda snel en met een leuk aardigheidje ontvangen.

Snelle levering van de bestelling

precies wat ik wil.

Precies zoals ik al al jaren gewend ben van de kalenderwinkel.

Mooi dat je van tevoren al je agenda kan bestellen Doe dit al jaren ook voor mijn zus

Erste Bestellung - super!

Wir sind sehr zufrieden mit Ihrem Service und freuen und darüber, dass alles gut geklappt hat. Gerne wieder.

Ik heb een veel te grote kalender besteld. De Kalenderwinkel.nl doet veel moeite om mij te helpen de kalender te ruilen. Hartelijk dank voor het meedenken met de klant.

Elk jaar opnieuw TOP.

"Slimme meid op de toekomst voorbereid". Leuke Agenda 2026 natuurlijk bij Kalenderwinkel. Veel keuze, duidelijke omschrijvingen en vlot en goed verpakt geleverd. Gelijk een Sinterklaas cadootje meebesteld, een heel mooi doe boekje voor een 4 jarige. Tot een volgende jaar / keer.

De verpakking licht beschadigd,, de inhoud net niet. Lag aan vervoerder, niet aan Kalenderwinkel.

Super snelle levering van de bestelling

Flotte Kalender

Die Kalender sind wie jedes Jahr mit tollen Bildern versehen worden. Ich mag, dass genug Platz bei jedem Tag zum Notizen aufschreiben vorhanden ist.

Geen antwoord op mijn vraag

Ik bleek een verkeerde kunst kalender besteld te hebben. Namelijk een maandkalender ipv weekkalender. Via chat gevraagd of ik die kon terugsturen. Een paar dagen later kreeg de vraag wat het ordernummer was, heb ik doorgegeven daarna niets meer gehoord. Daarna weekkalender besteld en volgende dag al ontvangen, goede snelle levering. Helaas zit ik nu nog met de maandkalender terwijl ik niet weet of ik die kan retourneren en geld terug ontvang. Geen goede afhandeling

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde