Ruime keuze redelijk snelle levering

Prima, voor het tweede jaar besteld. Veel keuze, netjes verpakt en redelijk snelle levering

fijne site,ruime keus, snelle levering

Weer een heel mooie kalender gevonden

al geruime tijd een vaste klant

lk jaren koop ik kalenders Kalenderwinkel.Ik krijg tijdige meldingen , aanbiedingen enz.Steeds op tijd en betrouwbaar geleverd.Kortom , ik ben daar zeer over te spreken en tevreden.

Al jaren klant bij de kalenderwinkel

Wij zijn al jaren klant bij de kalenderwinkel, en kopen elk jaar een nieuwe kalender. Echt de prachtigste kalenders en voor een goede prijs. Wij zijn zeer tevreden!!

Snelle levering en een super agenda ontvangen.

Als je als mens iets doet ga je door vaak op dezelfde manier mee door. Zo deed ik dat ook met mijn agenda tot.. ik een leuke agenda op kalenderwinkel.nl vond die mij voor het nieuwe jaar overzichtelijk te werk kan laten gaan, fijn en dank u wel, Saskia.

Snelle bezorging van een leuk produkt.

Mooi product

Mooi product

Keurig geleverd. Mooi op tijd.

Ik gebruik de fotos van kalenders als etalagemateriaal. In de zomer bijvoorbeeld zeilschepen. In de oogstmaanden de trekkers, Ideaal. Verschillende fotos maar dan wel allemaal met hetzelfde thema.

Geweldig.

Zeer snelle levering en heel netjes verpakt.

toppie

Je besteld de kalender en hij wordt geleverd ook al is hij opdat moment niet op voorraad

prachtige kalenders !!

Prachtige kalenders ! Heel tevreden !!

Envoie rapide et soigné

Je passé une commande pour un calendrier, la livraison très rapide et soigné

opperbest

alles zeer goed verlopen

goede snelle correcte service

Binnen een dag bestelt en geleverd

Mooie kalenders

Elk jaar koop ik een kalender voor mijn moeder, altijd snel geleverd en leuke prijzen !

Klasse

Schnell. Perfekt verpackt. Einfach gut.

Top kalenders

Zeer ruime keuze en snelle levering. En ook goed verpakt

Zeer behulpzaam en supersnel antwoord

Waar andere webshops je nog al eens lang laten wachten op antwoord gaat dat bij kalenderwinkel zeer snel. Ze helpen je ook met iets specifieks zoeken. Alweer goed geslaagd!

gelukkig toch nog verkrijgbaar

Ik heb al jaren de Kever kalenders. was bang dat hij hier ook niet meer was . Zelfs in Belgie niet meer geveonden . Maar toch nog te verkrijgen bij kalenderwinkel.

Kalender voor een nette prijs.

Mooie kalender goede kwaliteit papier er is keuze genoeg. goed verpakt bezorgd .

Gewoon goed spullen

Altijd een mooi cadeau in de ruime sortering.

Ruime sortering en snel geleverd.

Mooie kwaliteit - netjes ingepakt snelle levering - goede service

Mooie kwaliteit