Ruime keuze, snelle correcte afhandeling

Een zeer ruime keuze aan kalenders. Het wordt zeer snel verzonden en goed verpakt.

Goed gegaan

Snel een mooie kalender

Makkelijk te bestellen uit een grote variëteit van kalenders. Ziet er precies zo uit als op de website, die dus duidelijk en actueel is. En, de verzending gebeurt vlot en in een stevige envelop, zodat de kalender niet kan kreuken.

mooie kalender

Keurig en snel afgeleverd

Bestelling goed uitgevoerd

Bestelling goed uitgevoerd

Een geweldige kalender.

Een geweldige kalender, een must have voor Harry Potter fans. Het is op tijd geleverd.

Top !

Vlot en goed verpakt geleverd !

Snelle levering, goed verpakt, het cadeautje wordt ook op prijs gesteld.

de website is ook duidelijk en goed te hanteren.

Kalender al in juli 2025 besteld en betaald. Na maanden maar eens in november een mail gestuurd of de kalender nog ging komen want duurde nu wel erg lang en al die maanden niets meer gehoord. Bleek niet leverbaar te zijn. Had graag op de hoogte gehouden geworden want als ik geen mail gestuurd had met de vraag gaat hij nog komen?? dan had ik helemaal niet geweten dat die kalender er nooit ging komen. Dat is nu wel een minpunt voor mij want in het jaar daarvoor gebeurde precies hetzelfde. Wel een alternatief gekregen voor een andere kalender of bestelling annuleren.

Als vanouds

Al aantal jaren dezelfde goede ervarin

Snelle levering kalender

Goede kalender. Goed verpakt het pakket.

Gewoon zoals een goed bedrijf hoort te werken

Mooie collectie puzzels

Uitstekend!

Groot assortiment. Netjes verpakt . Ga zo door!

De keus is enorm groot, erg blij met Kalenderwinkel!

A.tijd mooie kalenders

Mooie kwaliteit wandkalender. Mooie verpakt en geleverd.

Ik had een verkeerde kalender besteld,helemaal mijn fout trouwens, en heb na keurig contact de kalender zonder enig probleem kunnen ruilen. Prima service en vriendelijk contact.

Prachtige puzzel

Goede service, ene dag besteld andere dag al binnen! Geweldig en ook heel mooie puzzel.

Niet goed verzonden

Ik heb de kerst kaarten in eeb kapotte natte verpaking gekregen en die was ook open.

Zeer betrouwbaar

Mooie kalenders en inpakservice om cadeau nog feestelijker te maken. De kalender wordt bezorgd op het door jouw verkozen moment.

Leuke artikelen perfecte service

Snelle levering en uitstekend verpakt!

Goed en snel

Gaat elk jaar goed, ik koop elk jaar dezelfde kalender, zou handig zijn als ik bericht krijg als die kalender er voor het volgende jaar is.

Super service

Prachtig uitgebreid aanbod aan kalenders, en de volgende dag al ontvangen! Ik koop hier elk jaar!

Fast delivery, everything went smoothly.

Friendly customer service, prompt delivery - I will definitely buy from this seller again when I need a calendar!

Uitmuntend!

Snelle en goede levering!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde