Mooie kwaliteit snel geleverd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.097 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Mooie kwaliteit snel geleverd
29 September 2026
Olga
België
DE MICHAEL JACKSON KALENDER PAST GOED BIJ ME MJ COLLECTIE
jeffrey
DEN HAAG
Alles goed. De keuze, verzending etc.
Ineke
Zwolle
Goede communicatie en snel.
Teuntje Maria
Breda (Nederland)
Puzzel besteld Na uur al mail dat hij verstuurd wad en volgende dag netjes geleverd
Mariska
Philippine
Ook dit jaar weer producten besteld Bestellingen altijd op tijd de kwaliteit van de producten zeer goed. Vorig jaar had ik in een voorbestelling een kalender besteld voor mijn man. Mijn man overleed begin september. Email gestuurd of de kalender bestemd voor mijn man geannuleerd kon worden. Geen probleem. Het werd zeer snel opgelost en mijn geld teruggestort. Dat was een zeer goede service in de moeilijke tijd. Dank daarvoor.
J.G.
Den Haag
Geen negatieve opmerkingen door te geven. Bedankt voor de snelle service !
Elisabeth
Wuustwezel
Elk jaar bestel ik een bepaald formaat kalender (plus nog wat andrre dingen) Voor de kalender is veel keus en de maat wordt duidelijk aangegeven. En hij wordt ruim op tijd verstuurd
Ina
Emmen
Veel keus in kalenders. Goed verpakt, en snel bezorgd
Hennie
Oegstgeest
Voor het uitzoeken van de kalenders in de catalogus kan beter. Meer foto's en de maten er duidelijk bij vermeld op de foto. Ook wat meer zorg voor de juiste foto's bij het juiste seizoen. Daar zoek ik namelijk een kalender voor uit. Met vriendelijke groet, Folkje Minnema
Folkje
Boornbergum
Goed en snel, alleen de verpakking beter dichtplakken.
Paul
Amsterdam
De levering en het product prima. Een tsunami aan mails was behoorlijk overdreven. En een factuur kon ik er niet bij vinden...
Elly
Ede
Prachtige kalenders en goede bezorging
J.H.M.
Zwolle
Geleverde kalenders precies zoals beschreven op website. Snelle en goede verzending
Jan
Rotterdam
Goed op te hoogte gehouden wanneer de agenda en kalenders er waren Mail als bezorging komt Heel tevreden Top
Thea
Pijnacker
Bestellen gaat top. verpakking is top. Helaas het afleveren via DHL , is minder het pakkett werd zonder aan te bellen in de openbare lifthal geplaatst. Maar hier kan Kalenderwinkel niks aan doen.
Rob
Haarlem
bestelling in orde, goed verpakt.
M.H.G. Niessen
Roermond
Heel veel keus
Jettie
Leeuwarden
Grote collectie agenda's. Zoekfunctie mag nog iets beter werken bv als je alleen op ringband wilt zoeken. Met zo'n grote collectie zou dat veel tijd schelen.
Suzanne
Dalfsen
Mooie kalenders, met een positief jaarvooruitzich!
Jan Paul
Amersfoort
Had ik nooit gedacht dat u mij een nieuwe agenda zou sturen, dikke merci daarvoor.
Martine
Heikant
Bedankt voor uw feedback.
Dat is niet de bedoeling.
Vandaag zal er een nieuw exemplaar verzonden worden.
Mijn artikel was niet op voorraad Op het moment dat het voorradig was, had ik het snel en goed verpakt in huis
Petra
Bocholtz
Heel veel verschillende stijlen, voor elke smaak wel iets. Ruim aanbod, goede prijs/kwaliteitverhouding. Snel verzonden ook nog eens! Echt een winkel om naar terug te keren.
Maike
Leiden
Prachtige agenda's en kalenders en netjes thuis bezorgd en dat doe ik al jaren
Nel
Hoorn
Veel keus. altijd op de hoogte gehouden van verzending etc.
A.M.T.
Dordrecht