Voor herhaling vatbaar!
Pakketje kwam in goede orde op tijd aan. Mooi ingepakt!
Renée
Oostvoorne
Laden reviews...
1.658 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.201 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Pakketje kwam in goede orde op tijd aan. Mooi ingepakt!
Renée
Oostvoorne
Elk jaar bestel ik ,daar de boxerkalender. Krijg hem binnen 5 dagen binnen
Corrie
Rotterdam
Prachtige puzzels die ook nog eens heel snel worden bezorgd. M.a.w. ga zo door Kalenderwinkel.
Marijke
Gouda
Ik bestel elk jaar de nieuwe kalenders, ik ben heel tevreden. Ga zo door .
Marian
Velddriel
Consegna rapida e articolo acquistato perfetto
Flavia
Roma
Danke immer wieder gerne. Alles bestens super schnelle Lieferung.
Nina
Deutschland
Snelle levering. Vorig jaar kocht ik hier mijn agenda, dit jaar en ben het volgend jaar ook vaan plan.
Ida
Almere
Paulien
Groenlo
Dat ik besteld had zeer snel geleverd en makkelijk opzoeken op het internet
Mc
Albufeira
Goede service.
DC
Amstelveen
Die Auswahl ist riesig. Die Bestellung ging super einfach. Leider wurde mir 2mal hintereinander der falsche Kalender geschickt. Die Rücksendung ging auch super einfach, auch die Rückzahlung über PayPal. Leider bleibt man dann aber auf den hohen Versandkosten sitzen. Ärgerlich, wenn der Fehler nicht von einem selber verschuldet wurde.
Beveelt niet aan
C.
Usedom
Eerste pakketje is ergens verloren gegaan. Klantenservice gemaild en die stuurden vervolgens meteen een nieuwe en die kwam wel aan.
Sjoerd
Emmeloord
Grote keuze uit kalenders en agenda’s. Snelle levering en een klein presentje erbij.
Marion
Maarssen
Elk jaar bestel ik meerdere kalenders, ruim aanbod in diverse categorieën, prima dienstverlening en verpakking!
Frank
Gentbrugge
Beste kalenderwinkel.nl Hou rekening met het gegeven dat niet iedereen over een smartphone beschikt. Bijkomend als gehandicapt persoon (doofstom vanaf mijn geboorte) heb ik de voorkeur dat dit fysiek wordt opgehaald hetzij op een postkantoor, hetzij bij een erkende afhaalplaats. Gelukkig met hulp van de familie, is dit in orde gekomen. Dank bij voorbaat! Groeten, Francinne Seynhaeve.
Francinne
Nieuwegein
Gewoon goed
Frans
s-Gravenzande
Had de kalenders maanden geleden besteld. Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Prima!!
Jan
Renkum
PROBLEEM GOED OPGELOST.
MEINA
RODEN
Ik kan snel de puzzel ophalen in het afhaal punt
Christina
Genemuiden
geen ervaring
Cees
heiloo
Ordered two NYC 2027 calendars. Received within a few days and quality was very good, both product and way of sending
Jacob
Marken
Fantastic service, quick delivery and the kalendar is amazing- my friend will love it!
Britt
Zaandam
Heel snel geleverd, onbeschadigd in de briefbus.
lisette
Renkum