Laden reviews...
1.465 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten merken op dat levering snel is en bestellingen goed verpakt aankomen. De puzzels worden regelmatig genoemd als van goede kwaliteit en er is een ruim assortiment. De service lijkt betrouwbaar en de algehele ervaring is positief. Enkele minderheden worden genoemd, maar die zijn zeldzaam.
Easy to navigate. Calendar as described -a quality product. Delivery reliable - fast and transparent. Only very small regret on the product itself is that the calendar lacks some space to note engagements in beginning of the following year
Gillian
Brussels
Bestellung und Versand liefen einfach und schnell. Der Abreißkalender aus den Niederlanden bietet leider nur inhaltlich Interessantes, da auf jeder Seite dasselbe Bild-Motiv verwendet wurde.
Michael
Berlin
Snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag al in huis!
L.
Oosterhesselen
Op zich niks mis met de bestelling. Vlot , goed verpakt Alleen al die MAILS!!! in totaal nu 12 stuks!!! voor 1 zo'n kalender. Om gek van te worden: bedankt voor uw bestelling , bestelling wordt ingepakt , verlaat t magazijn , is onderweg , komt eraan , bedankt voor u bestelling , hoe bevalt ie? en ondertussen via DHL ook nog mails over zelfde pakket ,,,12 stuks dus met nu tot 3 x toe dit gezeur om een beoordeling. Reden voor mij om niet weer hier te bestellen.
Beveelt niet aan
w
Leeuwarden
De kalender van Bali is goed aangekomen. Zijn er blij mee.
Conny
Maastricht
De keren dat ik iets besteld hebt werd het heel snel bezorgd. Ook het assortiment is zo groot dat ik moeite had om er een te kiezen. Zoals bv de kattenkalenders, een enorme keuze maar het is me gelukt!
Lia
Tilburg
Questo è stato il mio primo acquisto e ne sono soddisfatta. Chiarezza del sito, spedizione veloce, con aggiornamenti via email. Pacco consegnato puntualmente e in condizioni eccellenti. Grazie e alla prossima!
Milena
Luino
Veel mogelijkheden uit verschillende agenda's en kalenders. Snelle reactie en levering
M
Leusden
Mooie stevige Kalender!
Brigitte
Heusden-Zolder
Tijdig besteld en correct geleverd! Prima!
RONALD
BRASSCHAAT
Rimpelloos behandeling. De Website is uitgebreid. Keuze te over. En verwerking is adequaat en echt snel.
Gert
Den Haag
Grote keuze
Peter
Waalwijk
Mijn ervaring zal beter zijn nadat ik mijn tweede bestelling heb gekregen.
J.H.F
Utrecht
De mooie kalenders die ik had besteld waren er snel. Goed ingepakt.
Annemiek
Heilig Landstichting
Mooi product, veel keuze, duidelijke communicatie over verzending. 1 tip: ook van pre orders een foto van de binnenkant, niet alleen de voorkant.
Rian
ede
Erik
ARNHEM
Henk
Vledder
Mooie kalenders. Uitgebreide keuze. Levering gaat ook prima.
Joop
ALMERE
mooie kalender; goede bezorging.
Willy
Beerse
Artikelen zijn netjes verpakt, snel en volgens bestelling afgeleverd.
I.
Tubbergen
Lange levertijden
Ed
ECHT
Ik had verwacht, dat de bestelde kalender er voorlopig nog niet zou zijn. Tot mijn grote verbazing had ik die heel snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden! Bedankt.
Bianca
Amsterdam
Levering perfect op te volgen, bestel al vele jaren mijn kalenders hier
Fanny
Haaltert
Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle levering. Goed verpakt. TOP!
Marco
Den Haag (The Hague)
Snelle afwikkeling van de bestelling. Alleen brengt DHL de bestelling niet tot aan de woning.
Beveelt niet aan
Joop