Leuke agenda! Vlotte levering!

Geweldig!

Snel besteld en snel geleverd. Top!

Alles zoals vermeld in advertentie .

Prettige samen werking een aanrader . Spijtig dat post NL alles behalve een aanrader is Eerst levering mail zaterdag 2 de mail levering maandag 3de mail levering dinsdag en ja hoor daar waren zij !!!!! Dat is dus een mispunt bij gebruik van Post NL.

Netjes

Mooie kalender

snelle verzending

snelle afhandeling precies zoals beschreven en afgebeeld

snel geleverd

kalenders snel geleverd veel keus meer dan in een boekenwinkel

geweldig

mijn Dochter was er erg blij mee zijn echt hele mooie foto"s van de Bull Terriers Toppie

Geweldig.....

Heel blij mee....

Prachtige kalender

Goede kwaliteit en prachtige foto's

Goed verlopen en op ijd bezorgd

Het bestellen ging makkelijk envlot. De betaling ook en de volgende dag had ik mijn kalender al binnen. Heel fijn! Toppie!

uitstekend

Hele snelle levering en uitstekende produkten.

Agenda kwam goed verpakt aan.

Keurig netjes hoor verpakt en aangekomen

Al meerdere keren besteld word keurig netjes verpakt en komt goed aan top

Goede en snelle service. Meedenkend

Erg mooi en keurig verpakt heb ook al veel.puzzels gekocht zeer tevreden

Good,But Could Be A Little Better

I've been purchasing from Kalenderwinkel for a good ten years. I think that you have a wonderful selection of calendars. My only suggestion would be to package the calendars in a heavier gage of cardboard. I live in Canada so the package has to travel a great distance and go through many different hands and shipping sites. I do recognize that having a heavier cardboard will add some weight,which may lead to a higher shipping rate. However the Calendars aren't cheap,and it would be an improvement to have them better protected. All the best.

Niks op aan te merken.

Het bestellen gaat efficiënt.

Tegenwoordig bestel ik jaarlijks mijn refill voor mijn agenda en heb het binnen 2 dagen in huis. Bedankt.

Goed en snel.

Goed verpakt. Snelle levering. Product precies zoals beschreven. Goede service.

Netjes verstuurd.

Op deze site vond ik wat ik zocht. De bureau-kalender was netjes verpakt en had ik na twee dagen in mijn brievenbus.

Snel bezorgt. Het product ziet er precies het zelfde er uit als op de website

Goede en snelle levering

Prima kwaliteit van de geleverde kalender

Prima levering en snel.

Mooie kalender , goed verpakt

Very happy with my purchase.

Calendar arrived quickly and well packaged.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde