Was keurig op tijd binnen

Mooie kalender

Leuk maar niet exclusief

Hij viel me tegen. Zeker is hij leuk maar vind hem niet bijzonder. Jammer vind ik ook dat de dagen in het Engels, Duits en Frans genoemd worden en niet in het Nederlands. Ook zou het mooi zijn als de race data al op de kalender staan. Ik realiseer mij dat die kunnen wijzigen maar dan hadden jullie kunnen wachten tot die definitief zijn.

Supersnelle levering.

Een hele mooie kalender en snel geleverd

Ik heb de F1 kalender besteld en die ook heel snel thuis gekregen. Wat een mooie kalender, wij als F1 fanaten zijn er heel erg blij mee. De levering was ook heel snel.

goed en snel verzonden

Very quick and top quality.

Ver good service and amazing variety of products.

Immer wieder eine Bestelladresse.

Von der Bestellung über die Bezahlung bis zur Lieferung gab es keine Probleme. Ich kann nur eine Weiterempfehlung aussprechen.

Tevreden over kwaliteit en verzending

Snel contact bij vraag

Ik wilde weten of er nog kalenders van het huidige jaar beschikbaar waren. Kreeg via de whatsapp functie daar snel antwoord op, waardoor ik mijn bestelling nog op tijd voor de vakantie kon plaatsen. Er werd meteen bij gezegd dat ze de bestelling de volgende dag zouden versturen en dat gebeurde ook. De kalenders van dit jaar waren al weg, logisch in juli.. maar voor een nieuwe formule 1 fan, heb ik het in ieder geval geprobeerd. Die van 2024 gaat hij prachtig vinden.

Snel en boven verwachting geleverd, ziet er goed uit

Leuke kalender en snelle verzending

Leuke kalender en snelle verzending

Snel en netjes geleverd

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk, levering was snel en netjes. Kalender voldoet aan verwachting.

Zag er zeer netjes uit. Op tijd bezorgd.

Duidelijk en op tijd

Voor de eerste keer besteld

Goed en zal vaker bestellen

Super uitgevoerd en een mooie kalender van f1

Alles perfekt ontvangen

ben heel tevreden

kreeg mijn bestelling keurig en op tijd bezorgd

Goed geregeld

Makkelijk om te bestellen en snel geregeld

Snelle levering.

Agenda besteld. Snel in huis. Mooi product.

Tolle Kalender, superschnelle Lieferung

Wunderschöne Kalender mit bezaubernden Motiven, die Kalender wurden sehr schnell geliefert. Ich kann kalenderwinkel.nl auf jeden Fall weiterempfehlen und bedanke mich ganz herzlich für die wunderbaren Kalender und den Top-Service!

Perfect!

Snelle levering.