mooie puzzels

Grote keus aan puzzels en goede kwaliteit

Binnen 1dag geleverd, superfijn.

Top’

Geweldige service.

super

super snelle levering zonder beschadiging via brievenbus geweldige firma die zijn afspraken na komen

fantastic

great was well informed when my product would arrive delivered a lot earlier than expected so well done loved the calendar just the right size so thank you again

Mooi bordje vd pekinees

Het bordje was er snel en goed verpakt, Ben er blij mee

Good

Appreciated the communication about delivery time, even though there was a discrepancy of about an hour. I was disappointed that my question whether merchandise could be sent directly overseas, was never addressed.

Zeer goeie en snelle service, maar verzendkosten naar Schotland veel te hoog

Erg snel en eenvoudig bestellen zonder poespas. Wel jammer dat de keus van verzend mogelijkheden erg beperkt zijn en dus erg veel kosten. Het verzenden naar Schotland was 3x zoveel als de prijs van het product.

Na een retour probleem en misverstand van mij ben ik goed geholpen.

Ik ben heel blij dat mijn bestelling na paar maanden wachten is toegekomen. Na een misverstand van mezelf over een 2de verzendingsfactuur ben ik goed geholpen en werd ik gerustgesteld dat mijn bestelling onderweg is. Ik raad de klantenservice aan om een bestelling die in retour is gegaan dit aan de klant te laten weten maar ik begrijp dat dit een tijd kan duren.

Prima, direct reactie per e mail en pakket goed afgeleverd..

Snelle levering..

Snel bezorging en goede prijs.

Snel bezorging en ook goede prijs. De kalender is prima.

Helemaal geweldig

Houden zo, zo doorgaan

Precies wat ik verwachtte

Alles verliep zoals ik hoopte

Snelle levering, prijs kwaliteit prima

Snelle levering van bestelde producten

Halverwege het jaar ook nog voldoende keus

Veel keus, snelle levering.

Snel bezorgd en een prachtige puzzel

Goede kwaliteit

Klantvriendelijk!!

Je hoeft maar te what appe en je hebt heel snel echt persoonlijk contact en uitleg Super service ! Zeldzaam goed!!

Snelle levering en handige kalender

kalender is in gebruik genomen. De dagen hadden wat groter gemogen

Snel leveren

Naar aanleiding van een bezorg probleem (welke niet aan kalender.nl lag) een prettig persoonlijk app-gesprek en meegedacht over een oplossing.

Mooie kalender, snel en goed bezorgd

Goed aanbod, goede kwaliteit. Netjes verpakt, snel verzonden. Heel blij mee, bedankt.

Snel en netjes

Fijne keuze, snel en netjes geleverd

Ronduit super!

Geweldige assistentie per whatsapp tijdens het aankoop-proces, gemakkelijk bestellen en de volgende dag al (zorgvuldig verpakt) in huis!

Snelle levering en prima product!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde