Prima klantgericht en goede service.

Product voldoet aan de omschrijving, snelle verzending, prima service.

Ik waak voor mijn baas Friese stabij

Mooi product snelle levering

Gekregen wat wij besteld hadden, maar de bezorging was niet op tijd.

Wij hadden een kalender besteld en gekregen, maar de bezorging liet te wensen over (vertraging in de bezorging).

Prachtig kalender

De kalender ziet er precies co uit als op jullie site Thanks

Mooi kalender levering matig

Helaas geleverd met en vouw in de kalender. Waarschijnlijk tijdens transport gebeurt verwacht ik .

snel geleverd, super product! heel blij mee

Snel geleverd, heel mooi artikel.

Geheel naar wens

Vlotte en prima bezorging met duidelijke communicatie! Puzzels goedkoper dan bij Bol.com

mooi product voor goede prijs.

ik kijk met plezier naar deze kalender

Goed en snel geleverd

Bij het besteellen had ik een vraag werd snel op gereageerd, top!

Netjes geregeld

Goede winkel je word er goed geholpen

Mooie site snelle levering !

TOP

Vlotte en nette levering

Bestelling snel in huis.

Snelle bezorging, prima producten, goede klantenservice

Bij kalenderwinkel.nl heb ik een agenda en een verjaardagskalender besteld. Aanvankelijk kreeg ik een agenda met gebutste hoeken. Het bedrijf nam contact met mij op en heeft daarna, geheel kostenloos, een nieuwe verzonden. Netjes opgelost! Dank voor de service :-)

Snelle bezorging

Overzichtelijke website, ik vond snel mijn geliefde Hobbit agenda, die fijn door de brievenbus kon.

Bestelling keurig en optijd ontvangen. Eat wil.je nog meer.

Mooie kaarten, snelle bezorging.

Bij kaartenwinkel vond ik kaarten van Ada Breedveld. Die vind je doorgaans niet in de standaard van de reguliere boekwinkels. Snelle bezorging, prima service.

mooie puzzel van Rien Poortvliet goede kwaliteit

prettige site om te winkelen met een ruime keuze

Supersnelle levering. Goed verpakt.

super

Heel tevreden over de geleverde artikelen

Heel tevreden over de bordjes "Hier waak ik voor mijn baasje", beide afgebeelde honden komen goed overeen met mijn honden qua kleur.

heel goede puzzel beter dan de jumbopuzzels

geweldig

Zeer vlot verlopen snel gevonden op de side en zeer snel geleverd en zeer goed verpakt

Mooie kalender en agenda. Goede klantenservice!

Fijn om nog een kalender van dit jaar te kunnen bestellen. Mooie kwaliteit. Door dhl was helaas de kalender niet goed afgeleverd; daarop heeft Saskia een nieuwe gestuurd, die goed is aangekomen! Erg tevreden!

Als u een kalender wilt bestellen raad ik Kalenderwinkel zeker NIET aan

Ik deed een bestelling op 03/02 en heb deze tot nu toe 11/05 nog steeds niet ontvangen. Ik stuurde zelf een mail vorige maand en krijg als reactie dat mijn bestelling in retour is teruggekeerd. Mijn bestelling is nu pas onderweg na paar maanden maar verzendingskosten zijn voor 2x te betalen voor mij. Ik raad Kalenderwinkel in Zeewolde zeker niet aan. Ze hebben heel mooie agenda’s, verjaardagskalenders en jaarkalenders maar zijn niet correct, geven hun fout niet toe en laten u 2x betalen. Maya BELGIË ZOTTEGEM

Min of meer prima.

Aardige mevrouw die mee dacht, dat is altijd fijn. Heeft wel lang geduurd voor het artikel weer voorradig was.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde