Correct

Vlotte service

Zeer snel en netjes geleverd

Goede communicatie

Perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Mijn bestelling is perfect uitgevoerd. Snelle verzending en zeer goed verpakt. Ik ben heel blij met de mooie kalenders en agenda's. Hartelijk dank!

Alles netjes afgehandeld

Prettige winkel met goed met goede medewerkers goed te wiet gestaan.

Mijn ervaring is prettig te noemen. Ik hoop dat ge ti de toekomst ook bjjft!

ik ben tevreden

ben tevreden met jullie

Agenda friends

Il est bien sauf la taille ! Je le voyais vraiment plus grand que ça ! Un mini jeu agenda ! Pourquoi pas !

Prima, goed verzorgd

Alles is netjes verzorden.

Snel en juist geleverd

Goede website, snelle levering, leuke producten

Mooie collectie puzzels

Superleuke aanbieding en keurig de bestelling afgehandeld.

Er was iets mis gegaan met de levering. Maar dat is helemaal opgelost dankzij Saskia!

Lang gezocht naar een mooie kalender. Uiteindelijk bij de kalenderwi kel.nl terecht gekomen. Heel veel keuze en gevonden waar wij naar op zoek waren.

Prima en vlotte bezorging

Snel en eenvoudig

Site gebruiksvriendelijk en snelle afhandeling en levering

Korrekte afhandeling

Korrekte en snellr afhandeling ook al ging de bestelling over slechts één kalender. Mooie kalender (duitse herders)

Prachtige heel mooie praktische maand kalender

Vakjes zijn groot genoeg om in te schrijven,

Top !

Een geweldige goede service en nog contact kunnen krijgen persoonlijk via WhatsApp app.Super !

Super goed

Heel goede ervaring. Goede opvolging

Het was leuk te vinden wat ik zocht, zelfs meer!

Een kleine agenda van Marjolijn Bastin zocht ik en was te koop. Ik was blij dit makkelijk te vinden. Ook een erg mooie verjaardagskalender was er ook. Ik was blij toen deze twee mooie cadeautjes voor mijzelf thuis kwamen.

Heel goed. Snel, vriendelijk.

Mooi kalender

Mooie kalender, leuke zachte kleuren en met die bloemen en dieren maakt het af en veel schrijfruimte.

Veel keuze

Heel veel keuze en snel geleverd!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde