Snelle levering. Netjes verpakt.

Snelle levering. Kalender was netjes verpakt.

Geweldige mooie kalender en een goede snelle service!

Prachtige kwaliteit!

Alles top geregeld!

Top geregeld en de kalender was ook goedkoper dan elders

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Goeie winkel.

Alles is naar behoren verlopen.

Goed geregeld.

Bestelling kwam op afgesproken datum. Keurig verpakt. Netjes bericht als je betaald had.

Prima bedrijf !

Wel snelle levering maar bij het opzetten van deze bureau kalender viel die helemaal uit elkaar Kalenderwinkel.nl heeft direct gereageerd en gelijk een nieuwe bureau kalender opgestuurd. Klasse !

Goede prijs/kwaliteit

Prijs gunstig, product zoals afgebeeld. Snelle verzending.

voorliefde voor Anton Pieck

Altijd graag schilderijen in huis van Anton Pieck. Helaas geen originelen. Verzending was goed. [email protected]

Snellere levering

Fijne webshop met veel keuze! Bestelling werd snel geleverd.

heel goede klantenservice

Fijn en snel en aardig en competent

snelle levering , goed verpakt

Ze hebben heel veel keus. Mooie kalenders en snelle levering.!

Goede webwinkel..

Goede webwinkel, altijd alles snel geleverd.!

Gebruiksvriendelijk, aantrekkelijke prijzen en snelle service

Voor de eerste maal de site kalenderwinkel.nl gebruikt en zeer tevreden over het resultaat. Duidelijke site, veel keuze, snelle afhandeling van de bestelling, vlotte en makkelijke betaling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Slechte bezorging

Eigenlijk is het niet jullie Schuld maar ik dacht laat ik het maar via de kpn post nl bezorgen wel wat duurder maar vertrouwd dacht ik mijn pakket werd Aan de andere kant van de stad op een ophaalpunt bezorgd bijna 6 km bij mij vandaan ik heb geen vervoer en ben slecht ter been dus kon het niet ophalen

Ruime keuze, snel geleverd

Heel mooi en snel geleverd

Super snel geleverd , besteld en dag later binnen. Keurig verpakt !

Gewoon goed

Ik zocht een niet al te grote leuke en makkelijke kalender voor een goede prijs. Die vond ik bij jullie. Nette site alles vlug geregeld dus gewoon goed zeer tevreden!

Duidelijke omschrijving, goede producten , stevig verpakt en snelle levering. Top!

Top service en producten

Leuk afgeprijsd, en snel in huis. Blij mee.

Prima in orde

parfait

délai super rapide et qualité irréprochable. merci beaucoup

Verzorgde en snelle verzending. Mooie kalenders. Zeer veel aanbod.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde