Supergoed

Ik kreeg de opeenvolgende dag al de prachtige kalender geleverd in een goede verpakking..beschermd tegen kreuken en water.

Goed te bereiken, goede communicatie over voortgang

Zou er zeker weer bestellen

correct

Mooie agenda's en correcte service.

Top ben zeer tevreden

Zonder problemen alles kunnen regelen. Toppi! Volgende keer weer

Als vanouds

Zeer goed verpakt en snelle levering

Snel

Binnen 24 uur mijn kalender ontvangen, top!

Erfüllt auch ausgefallene Wünsche

Ich habe einen Kalender mit Bildern vom Australian Kelpie gesucht und nur bei Kalenderwinkel gefunden. Die Lieferung nach Deutschland war schnell und zuverlässig. Auf jeden Fall nächstes Jahr wieder.

Mooie kalenders, goede service

Ik had een dunne, grote en een dikke, kleine kalender besteld. Bij elkaar in één verpakking gaf dat wat kreukelpunten aan de buitenkant van de grote kalender, wellicht mede veroorzaakt door te ruw vervoer. De verkoper heeft netjes gereageerd en aangeboden de kalender te vergoeden. Ik vond dat niet nodig, waarna de verkoper voorstelde het betreffende bedrag in korting te brengen op een toekomstige bestelling. Hulde!

Prima site

Goede sales , snel verzonden, mooie producten

Verrassend snel en een Verrassing erbij! Wow!

Een paar jaar agenda via mijn gsm, maar als die een keer zou crashen.... oef, die rompslomp! Dus ben weer terug naar mijn papieren organiseren, waarvoor de Marjolein Bastin vulling van Kalenderwinkel.nl wederom geweldig is! Netjes en vlot in mijn bezit en dan ook nog... een pen erbij als kadootje! Niet dat dit melden in mijn review automatisch verwachtingen zou moeten wekken, maar juist, als je niets verwacht is dat een mooi geschenk. Dankjewel Saskia en Team, en een super 2023 gewenst!

Een mooi uitgebreid aanbod

De bestelde kalender is prachtig

Keurig op tijd en mooi kwaliteit !

Blij met de goede kwaliteit van de kalenders, Klimt en Mindfulness

Snelle levering.

Produkt voldoet aan verwachting. Snelle levering.

Goede ervaring snel geleverd

prima service

Mijn bestelling werd netjes op tijd bezorgd. De verpakking was subliem.

De snelle levering geen op of aanmerkingen

Netjes verpakt snelle levering

Vlot en mooi aanbod

Heel gebruiksvriendelijk, jammer een klein aanbod

Mooie Emma Bridgewater kalender goed geleverd

Kalender is netjes en heel aangekomen, alle afspraken zijn nagekomen.

Snel geleverd en geen onnodig plastic inpak materiaal

Mooie kalender, scherpe prijs, snel in huis.

Prima shop, ruimekeuze, goede communicatie over de bestelling en verwerking hiervan. Aanrader.

Na bestelling zeer vlotte levering

Kalender besteld en 2 dagen later al bezorgd

Rapide, beau produit

Choix des calendriers, prix compétitifs, belle qualité, livraison très rapide

Dacht een Familie/ notitieagenda besteld te hebben maar ontving en Verjaardagskalender met ezelsoor.

...

Heel tevreden