SUPER COOL

duidelijke communicatie naar de klant toe vlugge verzending van de bestelling in PERFECTE staat.

Snel geleverd wauw

Snelle levering en veel keus!

Mooie kalender uitgekozen. Dag later al in huis!

Vlotte levering. Mooie kalender

Top kwaliteit kalenders!!!

Awesome kalenders,veel keuzes, track en tracé en fijn dat je op afhaalpunt kunt afhalen.Top!!!

Alleen spijtig in 5 talen, maar geen nederlands.

Gemakkelijk en snel

Goede ervaring

snelle levering, goed verpakt, mooi product

De bestelling van de kalender verliep vlot. Snel een bevestigingsmail en het de bezorging was ook snel. De kalender was zeer goed verpakt. Prima!! Ik koop sinds 2 jaar kalenders bij dit bedrijf en ben blij met de ruime keuze en goede afhandeling.

Verandering doorgevoerd die direct is uitgevoerd, dus heel tevreden.

Teveel geregeld om review

Teveel jengel om reviews, vandaag het 4e mailtje ontvangen

werd snel geleverd

Goed ontvangen

Ik heb mijn kalender goed vlug en goed gekregen was veilig verpakt zodat hij perfect werd afgeleverd.

Product goed, bezorging DHL waardeloos

Mooi product. Netjes en veilig verpakt. Bezorging ronduit waardeloos.

Sehr gut

Sehr gut

Geen kalender ontvangen nog

Jullie zeiden al als je na 7 dagen niets gehoord hebt neem dan contact op met de klantenservice. Het is nu zaterdag, dat gaat dus niet vermoed ik. Beetje vervelend dat ik niet hoor of er vertraging of iets anders speelt. Ik heb de kalender ook nodig. Is de bestelling überhaupt wel gelukt? Weinig info van jullie kant dus

De kalender insectjes verpakt ontvangen

Duidelijkheid over de ontvangst en het klopte ook

Niks aan toe te voegen

Niet goed

Heb 29-12 kalender besteld en betaald met nummer ORD195832 maar nog steeds niet ontvangen.

De kalender was er binnen 1 dag en het was ook erg betaalbaar. Vriendelijke toon in berichtgeving en alles is ook heel helder. Hier bestel ik in de toekomst weer!

Heel happy met katten

Wij hadden de kalender van 2022 ook. De slapende katten; of... in ieder geval met de oogjes toe... Wij wilden dit zeker nog een jaar meemaken, mijn zoon en ik. Hebben maar een klein plekje, dus deze staande bureau kalender voldoet uitstekend én er is nog ruimte voor notities ook (op de kalender). Helemaal top! Ga zo door, alsjeblieft; voor eeuwig, wat ons betreft!! Snoezige katten kalenders; voor 2 mensen die hun 12 katten zóóó missen... en zich iedere keer weer afvragen hoe het met hun katten kinderen gaat... (té weinig geld om nog goed voor hen te kunnen zorgen, helaas). Heb de mooie oude kalender zó gemaakt dat ik die als alleen plaatjes-wisselaar op mijn slaapkamer heb staan. Zonder tekst dus. Groeten van een dame van 70 met een zoon van 38 jaar.

Snel een voordelig

Nog geen 24 uur na bestelling al op de deurmat. Leuke korting.

Keurig netjes en verzorgd.

Altijd op tijd met de levering.Keurig netjes en stevig verpakt en nog bedankt voor de presentjes(pennen),TOP

Besteld en het was er heel snel. Keurig ingepakt en een prachtige kender zoals ik hoopte

Levering is altijd stipt en correct

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde