Supersnel geleverd en dat tijdens de feestdagen :-)

Blij dat ik eindelijk weer een adres heb gevonden voor de kalenders van Brown Trout, in mijn geval de Catlovers kalender. Ik ben er superblij mee en helemaal toen ik mijn bestelling zo supersnel geleverd kreeg, ondanks de feestdagen :-)

goed te vinden, heldere informatie, snelle levering, goed product!

Zie boven ;-)

Ik kreeg de kalender heel snel en ongeschonden

Prima .

Snel besteld én snel geleverd , netjes verpakt .

Soms een beetje moeilijk om d juiste te vinden al Jaren kopen we dezelfde kalenders meestal op de markt maar dat was dit jaar moeilijk dus hebben we online gezocht naar dezelfde Naam en gevonden bij u volgend jaar weer Bedankt

Keurig ingepakt en snelle levering!

Superbe

Très belles photos et livraison rapide, merci

2 x nu wat besteld en het wordt op tijd en netjes verpakt bezorgd. En wat ik ook leuk vond ik had voor kerst iets besteld en toen zat er van hun een kerstkaartje in

Hier vond ik de kalender die ik zocht.

Het koopproces verliep heel makkelijk en de kalender werd op de afgesproken dag en tijd afgeleverd. Door een fietskoerier, wat mij ook erg aansprak.

Geweldige service

Ik had al enige ervaring met de kalenderwinkel, maar dit jaar ook zo goed geregeld weer. Uitstekende verpakking met als verrassing een pen en een gezellig en leuk kerstkaartje. Heel prettig allemaal. En nog een enige kalender ook!

Bestelling netjes ontvangen

Nette en vlotte levering

Excelente

Me ha encantado, se hizo larga la espera, pero llegó el calendario y aún mejor, con una postal navideña y un bolígrafo de regalo, es para un regalo y estoy encantado, recomendado.

• ¿Nos recomendarías?

Makkelijk, duidelijk en snel

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De bestelling was snel binnen. Ook goed dat ze wanneer mogelijk gebruik maken van fietskoeriers.

Komt na wat het beloofd

Erg vriendelijke medewerkers die alles goed voor elkaar hebben ,,,mooie spulletjes voor een goede prijs ,,,erg tevreden.

Sneller kan niet.

Pas 1 keer bestelling gedaan. Wel veel eenvoudiger dan bij vorige verkoper. Dat was vorig jaar ook al moeilijk. Ben blij dat het wel goed en vlot kan.

beste keuze voor kalenders

meeste keuzes met kopen van kalenders

snelle en goede levering

veel keuze, en de levering was goed en snel.

Meer dan prima

Goed, klantvriendelijk

Snelle levering zo vlak voor kerst

Zeer tevreden over de snelle service en heel blij met mijn aankoop.

Stevig verpakt. Prachtige kalenders!

Heel mooie kalender en snel geleverd.

Perfect geregeld

Prima geregeld allemaal, kalender snel ontvangen en een leuk idee om er een kerstkaart bij te doen.

Vlot geleverd zonder problemen

Volhouden zo

Mijn bestelling was prima verpakt en snel geleverd

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde