Normaal verlopen

Besteld en al snel bezorgd.

Zeer snelle levering, alles prima in orde.

Préparation rapide de la commande, envoi soigné.

Étant à la recherche d’un calendrier avec des Shiba-inu, je suis tombé sur ce site. J’ai immédiatement trouvé mon bonheur. Je passe commande. Je suis très satisfaite du suivi de celle-ci. Envoi rapide et très soigné. Je recommande votre site.

Weer een mooie notitiekalender besteld van Marjolein Bastin voor 2026. Snelle en correcte levering. Ik kan de Kakenderwinkel van harte aanbevelen

Uitstekende service!!

Bedankt voor de kwaliteitsproducten en de snelle levering.

Snel

Snel en goed geleverd

Ik bestelde op 1 november. Nu op 11 november heb ik slechts gehoord dat de bestellingin week 46 ko,

zeer teleurstellend. Gelukkig heb ik eerder bestellingen geplaats die wel vlot zijn afgehandeld. Deze keer dus niet!

Veel te lange levertijd

Veel te lange levertijd zonder communicatie wanneer het komt

Ruime keuze op de toegankelijke site. Snel de juiste kalender gevonden , makkelijk in het winkelmandje gedaan en betaald. Hij was snel bezorgd , niks op aan te merken!

Mooie puzzels Goede servive

Fantastisch!

Wat een ruim assortiment! Geweldig! Snelle levering, prima prijs, goed werkende website!

Top kalenderwinkel!

Snelle verzending, goede verpakking en goede communicatie! Vriendelijk! Aanrader!

Mooi aanbod en goed geholpen

Vriendelijk geholpen door de medewerkers bij Kalenderwinkel. En goed geholpen toen een kalender tijdelijk niet op voorraad was. Mooi aanbod aan kalenders, agenda's en planners

Mooie keuze

Ik kan er altijd mijn keuze vinden De levering is ook vlot

Prima ervaring

Leuke website en heel snelle levering.

Zoals altijd goeie kwaliteit en snelle levering

Al jaren zeer tevreden over het aanbod, goeie kwaliteit en snelle levering.

Super gemakkelijk te bestellen

Ieder jaar wil ik toch nog een fysieke kalendar aan de muur. Misschien ouderwets ... maar een dubbele zekerheid om al de afspraken, verjaardagen e.d. te onthouden. Ik wil wel iets origineels aan de muur en dat vind ik ieder jaar bij Kalenderwinkel.nl.

Snelle levering zeer zorgvuldig verpakt en alles van goede kwaliteit In de app heb je heel veel keuze

Prachtige kalenders.

Ik bestel al jaren hier mijn kalender en ben zeer tevreden. Altijd keurig verpakt en snel verzonden en grote keus in de webwinkel.

Goed en op tijd geleverd.

Duidelijk en overzichtelijk

Paar x al besteld altijd correcte en duidelijke levering

Goed product snel geleverd

Mijn bestelling was binnen 2 dagen al aangekomen

Grote collectie mooie kalenders.

Ik heb twee kalenders uitgekozen, misschien later nog eentje.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde