Brutta

Non ho ancora ricevuto il calendario

• Ci consiglieresti? No

Snelle correcte levering na bestelling

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering. Kalenders aan een mooie prijs.

Excellent !

Excellent

Excellent !

Excellent

Bestelling verliep vlot, snelle levering, goed verpakt en producten zoals omschreven.

Supersnel en goed verpakt.

Snelle levering en ook nog een persoonlijke kerstkaart erbij! Jullie ook fijne kerstdagen toegewenst! Groetjes, Walter

Supersnel en goed verpakt.

Snelle levering, goed produkt

Netjes verpakt,

Snelle levering, goed produkt

Netjes verpakt,

snel goed afgehandeld in goede verpalkking

n.v.t

Snelle levering en prima communicatie

De levering was echt supersnel en ik werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

Soddisfatta!

L’articolo e’arrivato in poco tempo perfettamente confezionato. Contenta di poter pagare con bonifico,molto comodo

• Ci consiglieresti? Si

Soddisfatta!

• Ci consiglieresti? Si

Doordat ik de bestelling rond sinterklaas had gedaan, verliep het verzenden niet geheel soepel. Na goed contact met DHL en een contact persoon bij jullie, heb ik alsnog de puzzel in ontvangst kunnen nemen.

Supper goed

Was heel goed verzorg en gebracht

Heel erg goed

Het was netjes bezorg en hij was erg mooie zo als altijd

Aanrader

Mooie artikelen en in zeer goede staat geleverd!!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde