Perfect product snel geleverd.

Product voldoet aan de beschrijving en werd zeer snel afgeleverd.

Perfect product snel geleverd.

Product voldoet aan de beschrijving en werd zeer snel afgeleverd.

Super, schnell, spitze

Kalender gesucht, gefunden und Bestellt. Bezahlung per PayPal problemlos, wenige Tage später kam ein gut verpacktes (dünnes) Päckchen mit den Kalendern an. Als Präsent noch ein Kugelschreiber dabei. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Verzending enz. Vlot

Prima firma, maar verminder het aantal mailtjes wat is gestuurd. In totaal 8 stuks. Dit is naar mijn idee niet nodig.

Besteld en snel gekregen..

Besteld en snel gekregen..

Fijne kalender met veel schrijf ruimte

Al jaren koop ik deze kalender. Is erg stevig en overzichtelijk met veel schrijf ruimte.

Hele mooie foto’s

Een mooi kado

geweldig

Hoop keuze. Goede prijs. Hele snelle verzending. Leuk kerst kado. Ik ben blij met jullie website.

prachtig kalenders

De 2 prachtige adventkalenders kwamen razend snel binnen en waren echt super mooi.

Prima...snelle levering en voordelig

Goede zaak

Goede website en ik zal in de toekomst zeker nog zaken willen doen . De kalender was ook goed verpakt , en vluv bezorgd . Voor mij een 10 met griffel

Blij met de kalender

Vervelend dat de kalender pas veel later werd gestuurd na de betaling.

Kalender duurde wat langer vanwege bestelling uit de VS, vriendelijk en snel te woord gestaan.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde