Todo perfecto

Gran cantidad de variedades, explicaciones completas y fotografías. Precio claro y envío perfecto.

• ¿Nos recomendarías?

Eigenlijk zoals het hoort

mooie kalender, snelle levering

Ook dit jaar heb ik weer de kabouter kalender van Rien Poortvliet besteld. De kalender ziet er weer prachtig uit! Het werd snel geleved, keurig en stevig verpakt.

Alles tip top, schöner Kalender, zuverlässiger und schneller Versand; vielen Dank!!!!

Alles hat gepasst. Die Bestellung war unkompliziert. Der Kalender ist sehr schön; genau wie abgebildet. Der Versand erfolgte zuverlässig und schnell. Kalenderwinkel empfehle ich gerne weiter :-) Vielen Dank!!! Sehr gerne wieder :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correcte levering en afhandeling

Geleverd conform bestelling

Veel keuze, snelle levering

Ik woon in Oostenrijk maar de bestelde kalender werd erg snel geleverd

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kalender

Mooie kalender, veel keus en snel geleverd

Product goed, vervoerder slecht

De vervoerder dhl komt niet aan de deur met het pakje maar gooit een kaartje in de bus dat we dhl gemist hebben, wij waren gewoon thuis en hebben de brieven bus heen klapperen, dit vinden wij gewoon klote, graag reactie grt mart van Gelderen

Leuke kalenders

Mooie kalenders en goed verpakt maar de levering duurde 6 dagen. Dat vond ik wat lang.

Aflevering was slecht

Op de kalenders was niets aan te merken. Echter, ik hoorde op een gegeven moment enig gerommel bij de brievenbus. Vervolgens werd er aangebeld. Nog voor ik de deur kon openen was de bezorger al weg en stond het pakket bij de deur op de grond. Men heeft niet meer het geduld om op het openen van de deur te wachten en het pakket te overhandigen. Bezorger had ook kunnen weten dat het pakket niet door de brievenbus paste en dus beter direct had kunnen aanbellen.

Zeer snelle levering.

Zeer snel geleverd.

Snelle levering.

Levering was duur maar wel heel snel. Mooie kalender en praktisch in gebruik.

het werd netjes op tijd geleverd

ik hoefde er niet voor thuis te blijven

Snel en netjes bezorgd

Super tevreden

U ben heel tevreden met mijn keuze en vlotte levering mooi verpakt . En ook heel goed op de hoogte gehouden met de levering .Dank u

uitstekend en supersnel

uitstekend en supersnel

Komt niet binnen

Vorige week donderdag besteld. Gister bericht gehad dat het nog 2 dagen gaat duren. Veel te lang duurt dat. Dus zal niet gauw weer bestellen.

Volledig zoals ik verwacht had

Mooi formaat, prima verpakt, geen enkel krukje Mooie layout en papier

Snelle vriendelijke service

Ben zeer tevreden

Niet tevreden

Papier van kalender is van gewoon printpapier gemaakt, zeer dun en slechte kwaliteit. Is ook zeer misleidend want dit staat niet in de omschrijving. Niet tevreden, hier bestel ik niet meer. Krijg ik na mijn bovenstaande review een 'verzoek van kalenderwinkel.nl' om mijn review aan te passen omdat zij niet akkoord gaan met mijn mening, hilarisch. Dus de review blijft staan en ik wilde dit er dan toch even aan toevoegen. Tegenreactie was dat ik dan een kalender van €20 moest kopen ipv €7,99.. Had ik gedaan als er vermeld stond dat deze kalender volledig uit goedkoop papier gemaakt is.

Snelle afhandeling en keurig bezorgd

Snel en goed ontvangen wat ik besteld had.

Bestel er elk jaar mijn kalender. Gewoon heel erg goed.

Vlot

Keurig op tijd

Snelle verzending

Makkelijk bestellen en snel in huis

kwam op tijd

Landbouwweg 84