Alles naar wens. Artikel keurig verpakt, volgende dag in huis!

Goede en snelle levering

Top, goed en snel geleverd.

Ik ben zéér tevreden in jullie aanbod, goede prijs kwaliteit

Goede service, goed verzorgd

Super snelle levering naar België!

Wat schrokken we toen we onze gekozen agenda de dag erna al in ons bezit hadden. Hij is ook nog eens super mooi! Helemaal blij mee!

Het zijn hele mooie kalenders ben er altijd blij mee!

Kijk er altijd naar uit ieder jaar opnieuw heb deze kalenders sinds 2019!

Keurig verzorgd tot aan de deur

Persoonlijke verzorging van het bestelde geweldig, goed werk Sakia

Ik had iets besteld en toen ik het kreeg was het niet compleet. Gebeld en her aankoopbedrag werd meteen teruggestort en ik hoefde het pakket niet terug te sturen

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Voldoet aan de verwachtingen!

Vooral ook de persoonlijke contact via de mail met Saskia van klantenservice was fijn. Ga zo door !

Helemaal prima!

Mooie kalenders, veel keuze, betaalbaar, en netjes en snel geleverd. Prima website kortom!

prima!

Alles goed gegaan

Goedkoop, snel bezorgd.

Dit was de eerste keer dat ik bestelde bij kalenderwinkel, ben zee tevreden. Alles goed en overzichtelijk htelijk geregeld..Ben zeer tevreden

Mooi op tijd geleverd. Top ervaring

Goed, prima

Goede snelle service

Prima terugkoppeling naar klant en snelle levering

Veel keuze wat betreft leveringsadres. Geleverd produkt goed verpakt en niet zoals bij veel webwinkels in veel te grote doos. Snelle levering.

SUPER!!!!!

Snelle levering en goed product

Kalender snel ontvangen na bestelling en tevreden met het product

Beschadigde kalender gekregen, na contact nieuwe kalender gekregen.

zeer vlotte transactie

Hier vind ik al een paar jaar de juiste kalender, agenda enz. Steeds vlugge en vlotte afhandeling en dit aan een interessante prijs.

Mala y preocupante

No he recibido el calendario que he comprado, pero me habéis atiborrado de mensajes diciéndome dónde está

• ¿Nos recomendarías? No

Top.

Snelle levering, mooie kalender.

Product zoals omschreven, snelle levering

Lekker snel in huis.

Snelle bezorging

De bezorging van mijn kalender, had ik snel in huis

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde