Misleidende reclame

Ik had een staande bureaukalender besteld met grote letters. De letters waren groot. Maar het was geen staand model. Een gewone hangkalender.

Vlotte levering

Keurig en vlot! Aanrader!

Keurig

Netjes verstuurd en verpakt

commande sans souci

J'ai reçu un mail me prévenant que l'article que je recherchais était de nouveau disponible. J'ai donc commandé et reçu l'article très rapidement.

Keurig, vlg afspraak

Vlotte afwikkeling van bestelling Heldere voorwaarden.

Prima inorde

Snel, en correct

Groot assortiment met mooie kalenders

Ruime keuze aan mooie kalenders in het assortiment. Prettige snelle leveringstijd. Alleen vind ik de bezorgkosten aan de hoge kant als je maar èèn of twee artikelen besteld.

Lekker vlot afgeleverd wat ik nodig had.

Lekker vlot afgeleverd wat ik nodig had.

Een hele prettige ervaring!

Snelle levering en goed verpakt!

Fijne website en snelle service

De website is fijn in gebruik en duidelijk. Leuke dingen op de website. Service is zeer snel. Bezorging snel maar ook duidelijk wat ik kan verwachten.

Bestelling, en verzending uitstekend en snel geregeld.

We are so happy you are there for us!!! Zonder jullie zouden we alle besef van tijd vergeten!

My wife was born in Atlanta, Georgia, and when she visited my favorite CD and music store in Delft [across from de spoorlijn] for the first time. she saw some Anton Pieck kalenders en agenda's voor het eerst. Sindsdien hebben we jaren lang zowel Pieck kalenders als dag kalenders gekocht. Soms zorgde mijn jongste broer voor de verzending, maar hij is helaas dit voorjaar overleden. En dus moesten we dit najaar zelf de bestelling maken. Alle spullen waren prima vepakt en arriveerden ver voor we aan het volgende jaar durfden te denken. Gelukking deden de Democraten het goed in de mid-term elections. En we denken dat het volgende jaar daar beter van zal worden. Ik ben in NL geboren, maar was ongeveer 8 jaar burgemeester van een gemeente in New York. Mijn echtgenote is Principal violist in het plaatselijke Philharmonisch Orkest. DenktU, na dit gebabbel of we volgend jaar weer kalenders bij de Kalenderwinkel zullen bestelen.? Natuurlijk!

Einwandfreie Bestelleung, schnelle Liferung.

keine Ide

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

FANTASTISCH

Prachtige kalender, meteen verstuurd, netjes verpakt voor een redelijke prijs. Keurige communicatie over het bestelproces op de mail. Ik ben meer dan tevreden.

Ik ben superblij met de kalender van Max Verstappen 2023.

Ik heb vroeger een kalender van Michael Schumacher, maar ik ben al sinds 2015 een grote fan van Max Verstappen en mijn droom was een kalender van Max Verstappen en ik ben superblij met mijn kalender.

Snelle levering...

Snelle levering in een degelijke verpakking en tegen concurerende prijzen. Ga zo door!

Mooie kalenders

Ruime keuze uit mooie kalenders. Snel geleverd.

Lange levertijd

Bijna 2 maanden voor levering Kalender was licht beschadigd

Mooie kalenders

Snel geleverd en helemaal goed... Top!

A successful collaboration

Hello, the rather high price kept me from giving it an excellent rating. Daniel

Uitstekend. Vlug bezorgd.

Ik bestel ieder jaar een Malteser kalender. Het gaat altijd perfect. Ik ben zeer tevreden.

Mooi product en volgens plan geleverd

Snel en correct verpakt geleverd

Snelle levering en goed verpakt

Parfait

Produits conformes. Livraison rapide. rien à redire

Veel keuze

Mooie kwaliteit en ook nog eens bijpassende kaarten er gratis bij. Ook de verzending ging heel vlot.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde