Goede service bij de kalenderwinkel

Goede service bij de kalender winkel

Al jaren een vaste klant van Kalenderwinkel. Al jaren perfect levering vooraf gegaan aan berichtgeving omtrent afsturen en bezorgen. Tot volgend jaar weer

Snel geleverd, en mooie en goede kwaliteit agenda's.

Altijd goede ervaring bij kalenderwinkel.

Snelle verzending

De kalender is supersnel verzonden, bedankt!

Snelle service.

Snelle levering met een goede service en een leuke prijs!

Was eenvoudig om de bestelling online te plaatsen, kreeg onmiddellijk reactie, producten werden op de gezegde dag en uur geleverd, dus top service !

Duidelijk en overzichtelijk wannneer je bestelling komt

Houde zich aan afspraken Klantenservice top Klant vriendelijk top

Altijd mooie kalenders en agenda,'s Keuerg optijd geleverd en kortings code Zeer te vredeb

Geweldige service

Ruimschoots op tijd aangegeven voor nieuwe kalenders, grote keuze, en leuke prijs en heel erg snel geleverd en goed verpakt.

Bestelling keurig afgehandeld.

Kalenderwinkel.nl heeft een vooruitziende blik: al in de zomer de klant wijzen op artikelen voor 2026! Bestelling geplaatst en betaald. Vervolgens wachten op aanlevering bij Kalenderwinkel.nl Na enkele weken een keurige aflevering in de brievenbus! Laat 2026 maar komen!

heel tevreden

heel tevreden over alles, bedankt

Es ist wie immer alles super.Der Kalender wird jedes Jahr schöner!!!!

Voldoende

Ik bestel nu al een aantal jaar mijn Janneke Brinkman agenda, maar deze keer zaten er in sommige blaadjes scheuren

Ik had een agenda besteld netjes geleverd als brievenbus pakketje met gratis pen en boekenlegger

Mooie jaarkalender

Makkelijk te bestellen, zeer mooie kwaliteit. Koop al heel veel jaren mijn jaarkalenders en werd nooit teleurgesteld.

Uitstekend.

Heb twee kalenders besteld waarvan er een nog niet beschikbaar was. Toen deze voorradig was heb ik de hele bestelling, na een aantal weken, keurig ontvangen. Een heel tevreden klant.

Simpel bestellen en netjes geleverd.

Op tijd besteld en vlot geleverd. Netjes verpakt. Alleen de bezorger gaat er niet zo netjes mee om. In de brievenbus duwen wat niet past en gaat weg.

Goeie ervaring precies wat ik wilde hebben

Ik heb een goede ervaring met de kalender winkel altijd de goeie agenda

Mooie kalenders

Koop al meerdere jaren een kalender en is altijd goed bevallen

Keuze gemaakt. Betaald en netjes goed ingepakt ontvangen. Op tijd een verzendbevestiging. Zo simpel en vooral goed.

Prima,leuk dat er ook nog een pen bijzat

Dit was mijn eerste bestelling en is goed bevallen

supersnelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit, makkelijke website

Goed en correct

Ik bestel al jaren een kalender van de rolling stones. Ieder jaar weer krijg ik een melding dat de kalender weer beschikbaar is.ik krijg hem dan keurig netjes verpakt binnen.goede service nette prijzen en altijd vriendelijk. TOPPIE BEDANKT

Top en kwaliteit

Top product lage prijs en hoge kwaliteit

al jaren kom ik graag in deze winkel met groot assortiment

De uitzoeken van de mooiste kalender(s), het bestellen en het ontvangen, het loopt allemaal soepel en correct. Even dacht ik dit jaar dat er wellicht iets mis ging toen ik na mijn bestelling weinig verzendingsgegevens ontving maar dat kwam omdat de kalender op dat moment nog niet leverbaar was. Misschien beter om dat meteen bij de bevestiging van de bestelling/betaling te vermelden? Over een tijdje leuk om weer het assortiment 2027 te zien en de mooiste kalender ut te zoeken

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde