Blij de puzzel gevonden te hebben…

Via een advertentie in de krant ben ik aan dit adres gekomen. Daar was ik erg blij mee daar ik al maanden naar de puzzel op zoek was. De kwaliteit van de puzzel is erg goed.

Snelle levering, top

Product snel geleverd

Helemaal volgens verwachting geleverd.

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, doen veel moeite. Hele fijne webshop

Prima en snelle service

Verleden jaar ook gedaan en de kleine attentie erbij maakt het helemaal top!!

nette en correcte afhandeling, plus zeer snelle levering

Ik beveel de kalenderwinkel aan

Bestelling is goed ingepakt en komt op afgesproken tijd.

uit de kunst,

Vragen snel beantwoord!! Snelle verzending.De bezorging was minder.Wij wonen in een appartement met brievenbus in de centrale hal.Pakketje hing half uit de bus,zodat een kwaadwillende het eruit kon halen.

SUPER

ansprechende und für mich sehr schöne Website unkompliziert Bestellung unkomplizierte Bezahlung super schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

altijd prima items, snel geleverd

veel keus, mooi drukwerk. zeer fijne winkel

Vlugge levering

Heel ruime keuze in kalenders. Correcte afhandeling van mijn bestelling.

A bit slow but good when they finally arrived.

A bit slow but good when they finally arrived.

Heel goed!

Ze hebben veel meer keus, en je hebt alles binnen een week al in huis.

Snelle service. Gevonden wat ik zocht. Ik kom terug

Snel geleverd, prima service.

Blij met de mooie Engelandkalender

Ik moest even erop wachten totdat de kalender vanuit Engeland in Nederland kwam. Het is aan te bevelen even een mail te sturen als er vertraging is in de verzending. Ontzettend blij met de mooie Britain kalender! Zo is het een beetje vakantieplezier thuis met deze kalender. Er komen mooie herinneringen naar boven door de vele foto beelden op de kalender!

Err

Top service and quality product

My calendar arrived in perfect condition and was sent quickly and very well packaged. Nothing to complain about. I recommend 100%

Parfait !

La livraison de mon calendrier a été extrêmement rapide, l'objet correspond 100% à mes espérances . Merci

voor het eerst wat aangeschaft, maar genoeg te zien en keuze genoeg!

zie bovenstaand en blij met mij product! was ook snel bezorgd!:) want het is al lastig in de winkel een leuke Agenda te vinden wat bij je past, hier gevonden!

Mijn bestelling was snel geleverd.

Supersnel mijn bestelling in huis.

Slecht

De post heeft mij de kalenders aan mij poort achter de brievenbus achter gelaten in de regen zonder te bellen. Dit is niet de eerte keer bij de post !!!

Snelle correcte levering.

Ze doen wat ze beloven. Snel en correct leveren.

Prima producten voor een goede prijs.

Prima producten, voor goede prijs

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde