Nog niet ontvangen na twee weken

Er staat onvoldoende vermeld als het artikel niet op voorraad is, deze is ook nog eens vertraagd door de post

Goede en snelle service

A

helemaal prima toppie .

werd perfect afgeleverd door postnl zonder een spoor van beschadiging .

snelle service

Goede service en snelle levering

Bezorgen kan beter was eerst de andere dag daarna werd het dagen later dus ook voor niets zitten wachten. Verder goed b

Altijd goed

Iedere keer komt mijn bestelling mooi op tijd aan.

Prima levering

Het product werd snel geleerd en ik kreeg er nog een gratis maandkalender voor 2023 die ik kon downloaden en afdrukken.

Correct

Ze doen wat ze kunnen, zelfs een kalender bestellen die niet in de collectie zit. Prima webshop.

Alles op tijd geleverd en de goederen waren goed verpakt

De goederen zijn op tijd geleverd, deze waren ook goed ingepakt om schade te voorkomen. Mvg, Philippe

Zeer goed even moeten wachten maar was het zeker waard

Die Seite ist übersichtlich gestaltet

Alles ist klar strukturiert und alles wird klar dokumentiert. Zahlungsabwicklung, Lieferung. Alles wie versprochen. VIelen Dank

Gewoon goed

Prompt geleverd

Snelle levering, milieuvriendelijke bezorging

Makkelijk te bestellen, snelle levering op milieuvriendelijke manier

Snelle levering - uitgebreid assortiment

Was op zoek naar de grote BIRDS kalender en kalenderwinkel kon hem leveren.

snelle sevice

Kalender is prachtig

Bezorgdiensten dhl niet moest pakket ophalen had best in brievenbus gepast . Het ergste vond ik dat ze beweerden dat ik niet thuis was om pakket aan te nemen leugens . WEES eerlijk zeg gewoon ik kon u niet vinden of had geen tijd meer vandaar dat we pakket naar afhaal punt hebben gebracht . Alle begrip. MAAR DE KALENDER IS DESONDANKS AL DIT GEZEIK FANTASTISCH !!!

heel geweldig

snelle reactie en levering

Zo als hoort

Bestellen van mijn kalender ging prima,heb het in goed staat ontvangen,ga zeker de kalender weer Bestellen.kalenderwinkel bedankt.

Snel geleverd. Goed verpakt.

Big assortment of puzzels with large pieces.

Bought two beautiful puzzles with firm boxes. Not opened yet. Waiting for my brothers birthday.

Mooie puzzel

Calendar was top

I ordered a calendar and it was exactly what I want. But the sending was more expensive than the calendar!

Miste de factuur

Levering was verder in orde

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde