Ik heb de kalender al jaren van u, en hij is altijd geweldig!

Trage levering

Kalenderwinkel stuurt snel weg kalender zou zaterdag aankomen maar DHL bracht het pas woensdagavond! (brievenbuspakket)Andere transporteur proberen?

Ruime keus, snelle bezorging

Eerder dan verwacht kreeg ik zeer goed verpakt mijn prachtige kalender binnen. Ik ben elk jaar weer tevreden over de ruime keus en kwaliteit. Complimenten!

Snelle bezorging

Alles werd keurig afgehandeld. De bezorging was snel en je werd op de hoogte gehouden van het verloop.

Lekker optijd

Lekker optijd is de agenda

Mooie agenda

Mooie agenda, werd netjes op de hoogte gehouden van de verzending. Goed verpakt.

Tevreden

Alles ging vlot en makkelijk! En het is heel goed verstuurd en wat ik het fijnste vond, is dat je op de bubbelenvelop hebt gezet dat het voorzichtig behandeld moet worden! Het is echt perfect aangekomen!! Kortom, ik ben echt helemaal tevreden van aankoop t/m bezorging!! :-)

Service en contact, voorbeeld hoe het bij iedereen uit zou moeten zien.

Enorme service van Saskia. snelle antwoorden en prettig contact. Saskia is een voorbeeld hoe je met klanten en orders om moet gaan. Absoluut aan te bevelen en ik kom zeker terug. Dank en ga zo door. Hartelijke groet,

Had een bestelling gedaan, maar het was er nog niet. Wordt dan volledig op de hoogte gehouden. Krijg dan bericht wanneer het er is en wordt verzonden

heel rap verzonden

mooi verpakt

Snelle levering.

Netjes verpakt.

Heb nog napret

Heb nog altijd puzzelplezier, naaaagenieten.

Erg goed

Kwaliteit van de kalenders uitstekend, goed verpakt. Op tijd geleverd.

Tevreden

Wij zijn blij met de keuze

Correcte maar te late levering

Lange levertijd

Mooie kalender ! Ben echt tevreden.

Het toesturen van mijn kalender heeft wat voor problemen gezorgd door de vervoerder maar is perfect opgelost. Ben heel tevreden over kalenderwinkel.nl

De bestelling ging perfect,jammer dat DHLer heel lang over deed om het te brengen maar dat is inmiddels opgelost.

Alles super

Perfekt geklappt

Mooie kalender , maar…..,

Bij het invullen van de kalender ontbreekt er 1 volledige week. Week 40 van 2 oktober 2023 tem 8 okt 2023 !!!!

Goed, en to the point

Heel fijn, snelle en adequate afhandeling

Leuke site,veel keuze en vrij snelle levering

Belle experience jolie produit

Je l ai recu le calendrier pekinois pour le premier experience c est bien reussi souvent c est tres long meme si le livreur na pas mi le colis dans ma boite au lettre mais me deplacer dans un point de relais mais c est pas grave l essentiel c est que je l ai bien recu il vaut mieux cela que le colis soit jamais arrivé car ca s est deja produit mais le calendrier est pour ma mere merci beaucoup elle est tres contente .

Gut verpackt, flott verschickt.

Leider keine nachverfolgung und lieferungszeitpunktbauf 2 tage angesetzt…

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super

het product mooi op tijd ontvangen, prijs kwaliteit in verhouding super mooi goede kwaliteit

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde