Ik ben heel tevreden over mijn aankoop. De kalender was heel veilig en stevig verpakt, het is heel goed afgeleverd door de post. Ik dank Kalenderwinkel.nl ook voor het extra bijgevoegde geschenk. Het is altijd aangenaam om bij deze webshop aankopen te doen, het contact tussen verkoper en koper is ook uitstekend goed. Het is altijd een plezier om bij Kalenderwinkel.nl een aankoop te doen en uw webshop is 100% betrouwbaar. Hartelijk dank voor de mooie kalender 2023.

alles inorde

Te veel mails

De bestelling was 1 kalender. Daarvoor werden er 5 mails verzonden. Daaroverheen kwam nog 1 mail van de fietskoerier en 3 van DHL. Ik vind 9 mails voor 1 pakketje veel te veel. 1 Mail als ontvangst bevestiging en 1 met een track and trace code lijken mij voldoende. De kalender is mooi.

Prima geregeld!

Snelle afhandeling en levering van de bestelling.

Waanzinnig goed

Snel en simpel besteld en vlotte levering.

Mooi product, snelle service

Super mooie verjaardagskalender die snel geleverd werd

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Besteld en in ' no time' geleverd.

Goede en duidelijke berichten.

Goede ervaring met de bestellingen.Tevreden

Parfait

Très bons produits,envoi rapide et soigné,suivi de commande parfait

Einfach toll

Übersichtliche Website, toller Preis und schnelle Lieferung! Das Produkt ist sehr schön!!

Snel en correct

Snel en correct, zeker voor herhaling vatbaar.

Prima webshop

Veel keuze, snelle levering, mooie puzzels. Enig minpunt is dat je niet kunt selecteren op “beschikbaar”. Er is veel uitverkocht, wat je pas ziet als je doorklikt, heel irritant.

Snel geleverd en een mooie kalender

Snel geleverd en een mooie kalender

De bestelde kalender was goed verpakt en werd snel geleverd. Prima service dus.

Buen producto, plazo de entrega razonable. Porte algo caro. Buena opción general.

El producto de calidad, el precio razonable, el tiempo de envío normal pero los portes algo caros. En general bien.

• ¿Nos recomendarías?

quick delivery lots of calendars to choose from

recomend for calendars

Netjes en correct afgeleverd, en snel

Netjes en correct afgeleverd, en snel

super

Alles volgens afspraak geregeld

alles goed

duidelijke site, snelle levering. ook duidelijk wanneer wordt geleverd

Très bonne qualité

Très bonne qualité, bien emballé

Ik bestel niets via internet. Een vriendin in Frankrijk vroeg of ik de kalenders kon bestellen. Op de leveringsdatum kreeg ik bericht dat het pakket kapot was en terugging naar jullie. Inderdaad diezelfde dag werd het pakket al opnieuw aangeboden voor verzending. Ik heb het inmiddels goed ontvangen, maar moet het begin juli nog afleveren in Frankrijk. Dus tot hier naar tevredenheid.

eenvoudig besteld en snel geleverd

zoals het hoort

Goeie service, mooie kalender

Ik heb verschillende keren app contact gehad, er was nog geen verkoopprijs bekend. En elk app'je werd vriendelijk beantwoordt.

Mijn zending goed opgelost

Fijn dat er zo snel geschakeld werd toen ik aangaf dat de pakketbezorger een fout had gemaakt. Het werd snel opgelost waardoor ik alsnog op tijd mn kalender binnen had die ik al cadeautje moest geven.

Hervorragende Abwicklung

Vielen Dank für die schnelle und völlig unkomplizierte Abwicklung und Versendung nach Deutschland. Ich werde mit Sicherheit wieder bei Ihnen einkaufen

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde