Ziet er goed uit, ben zeer tevreden over de hier waak ik borden

Fijne winkel met een grote keus.

Levering had wel wat sneller gekund, maar ik was zelf toch al bijna twee maanden te laat. Bedankt voor de pen.

Eind februari een kalender bestellen is wat laat ... maar goed ruim aanbod met korting dus dat is altijd welkom als 1/6 van het jaar al weg is. Levering had sneller gemogen ... maar goed ik had ook de goedkoopste optie ... dus als ik volgend jaar weer iets heb van ach een kalender zou toch handig zijn ... begin ik hier als eerste om er een uit te zoeken.

Goeie evaring

Ik heb mijn bestelling snel binnen en ik ben tevreden over mijn bestelling

contact leggen bij vragen is makkelijk. mooie kalender, goede prijs-kwaliteit verhouding

goede service

Goede ervaring

Mooie kalender,netjes verpakt en keurig bezorgd.

Schnelle Lieferung

Die Lieferung war schnell und unkompliziert und 5 Sterne hätte ich vergeben, wenn ein Kalender auf der Rückseite keine Flecken hätte. So kann ich ihn nicht verschenken. Ansonsten sehr schöne Bilder, die Karten sind hochwertig.

Vriendelijk geholpen via WhatsApp. En kalender netjes bezorgd. Goede service. Bedankt voor de mooie kalender.

alles naar tevredenheid verlopen

Duidelijke site. Genoeg keuze in artikelen

Mooi op tijd.

Levering op tijd en goed verpakt.

Unzuverlässig!

Habe den Kalender bis heute nicht erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

perfect

perfecte en snelle levering

Het product dat ik graag wilde was uitverkocht en ik zou een mail krijgen wanneer het product weer leverbaar was, en dat is ook zo gegaan zelfs na een vrij lange periode kreeg ik een mailtje dat het weer leverbaar was, echt top hoor , goede service en na de bestelling had ik het pakketje de volgende dag in huis.

Alles OK

Ware online bestellt, mit Kreditkarte bezahlt, Ware erhalten, alles OK. PS: Die Lieferung von den Niederlande in die Schweiz dauert 9 Tage war aber kein Problem für mich.

Soddisfatta

Il tutto è arrivato in una decina di giorni, come richiesto in confezione integra

• Ci consiglieresti? Si

Goede service en snelle levering

Goede ervaring

Snel Verstuurd, alles ok

Makkelijk te bestellen en snel gekregen

Helemaal blij

Leuke kalender,netjes verpakt ,volgende dag al bezorgd met kadootje erbij.Bedankt!

Goede levering

Funny quotes calendar

As a Dutch person living in England I find this calendar very funny although it sometimes takes a while for me to get the joke. I was a bit disappointed with the postage though - it was more than the price of the calendar. It was a nice surprise to find a free pen in the packaging.

probleemloos

Zeer tevreden.

Snelle en nette service

Super tevreden!

Elke keer weer een supersnelle levering. Top.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde