Geleverd wat ik besteld heb

De verkoper heeft de bestelling snel verzonden en werd correct afgehandeld.

snel en goed

Leuke shop, met leuke items!

Netjes op tijd, en keurig en goed verpakt.

Zonder beschadegingen thuis bezorgd.

Gerne wieder.

Schöne Auswahl an Puzzle, schnelle Lieferung und moderate Versandkosten.

Uitstekend!

De bestelde kalender had wat problemen met DHL verzending maar na contact met kalenderwinkel werd dat direct opgelost en ontving ik de kalender binnen 2 werkdagen alsnog. Prima service dus. De kalender op linnen papier is prachtig om te zien. Uitstekende winkel.

Beautiful calendar and speedy delivery

Beautiful calendar and speedy delivery! Thank you for your service, I'm happy and good start to the new year.

Is erg goed. Ben netjes behandeld en de kalender was goed verpakt.

Hij hangt te pronken in mijn kamer bij mijn hobbyhoekje. Ik kan nu direct zien voor wie ik weer een kaart moet maken.

Nickel

Superbe calendrier, exactement comme sur la photo. Et livraison très rapide! Ravie de ma commande ^^

Snel geleverd, goede kwaliteit en mooie kalenders. Heel erg tevreden. Ik was nog bang of het niet beschadigd zou aankomen doordat sommige leveranciers vrij laks met pakketjes omgaan, maar het was goed ingepakt.

Delivery problems.

8 days earlier (12.01.2022) got an e-mail that on this day my order is shipped but I not get anything.

• Would you recommend us? No

Heel snelle en verzorgde levering!

es kam genau das gewünschte Produkt, war 48h nach Bestellung da

Hat alles gepaßt, schöner Kalender

Great product

Very efficient ..good service

Mooie kalender voor een prima prijs

Mooie kalender voor prima prijs

Mooie kalender

Deze kalender is mooi en voldoet aan de verwachting, ook een snelle levering.

Snelle levering kwaliteitsproduct

Correcte levering

Fantastic

Il calendario è stupendo! Foto meravigliose e anche il package. So dove acquistare il mio prossimo calendario 2023 con l aurora boreale. Grazie

• Ci consiglieresti? Si

Schnell und sicher

Sehr schnell geliefert,sehr gut verpackt.wieder ein wunderbarer Kalender,Danke

Prima shop

Duidelijk en komt zijn afspraken na

prima service en kwaliteit

prima op tijd en netjes gebracht

Snelle levering. Top.

Vlotte, juiste ,correcte, snelle, verzorgde levering

wil ik zeker aanbevelen en van jullie diensten nog gebruik van maken !!

Goede en snelle service!

Mooie kalender besteld en vlug bezorgd. Keurig verpakt zodat deze niet verkreukeld kon worden. Topservice en kwaliteit voor geld.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde