Vakkundig en snel.

Goede communicatie en snelle levering.

Ottimo prodotto “ lento pede “

Prendo atto delle difficoltà logistiche che negli ultimi tempi i trasporti delle merci stanno provocando sui distributori di prodotti a fronte della bellezza del calendario ricevuto che ha reso oltremodo felice la persona alla quale è stato regalato

• Ci consiglieresti? Si

Afspraken nagekomen.

Snelle levering, goed verpakt, precies wat ik besteld had.

Got Order

Nice calendars

Mits alle kalendermaanden aanwezig zijn. Indien niet verlaag ik het aantal met 10 punten.

Zie boven

Snel geleverd en geheel naar wens !

Netjes en op de aangegeven tijd geleverd..

goede en snelle levering

mooie website overzichtelijk veel keuze en snelle levering

zeer goed

Sehr gute Qualität und Service

Ein sehr toller Kalender und sehr gut Verarbeitung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Une découverte très satisfaisante

À la recherche d’un calendrier particulier, j’ai apprécié le grand choix proposé. Les prix sont très compétitifs et les délais de livraison sont rapides. Juste un petit point négatif : toutes les pages du site et tous les documents de facture ne sont pas traduits en français.

Prima afhandeling. Stevig verpakt.

Snelle levering. Heel de tijd op de hoogte gehouden van de nakende aflevering via email.

heelgoed!!

mijn ervaring is dat kalenderwinkel mijn bestelling snel en goed heeft verzorgd dus prima gehandeld ga zo door.

mooie webpagina en genoeg om uit te zoeken.

Snel en goed!

Veel keuze en snel geleverd!

Ottimo servizio! Complimenti !!!

Ottima!!!

• Ci consiglieresti? Si

goed geleverd

zeer vlotte bestelling en zorg vuldig geleverd

Kalender werd netjes en snel bezorgd, net als vorig jaar, ondanks de drukte. (Het was een klein formaat kalender, had ook als brievenbuspost verstuurd kunnen worden?).

mooie kalenders

fijne kalender gekocht, en netjes afgeleverd

Bruikbaar, maar te amerikaanse indeling. Niet opgelet bij bestelling.

Bruikbaar, maar te amerikaanse indeling. Niet opgelet bij bestelling. Foto's Parijs zijn goed.

Ik ontving mijn bestelde kalender keurig beschermd verpakt binnen een paar dagen.

Good

Good

Fijn en goed en snel!

Doen!

geweldig

mooi verpakt,goed geleverd en heel mooi

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde