Bestelling heeft volledig voldaan aan onze verwachting

Aan onze verwachting wat de bestelling van de producten betreft is volledig voldaan. We zijn daarom tevreden met deze aanschaf.

Prima kwaliteit

Het zijn mooie kalenders, service is top.

zeer goede site

Vlotte bestelling, snelle levering. Veel keuze! De pen die erbij zat is al direct in gebruik genomen.

Makkelijk en snel.

Vanuit een luie stoel een mooie kalender besteld en binnen 2 dagen in huis. Top!!

Uitstekende producten en snelle levering.

Veel keus en snelle service

Er was veel te kiezen op de site. En mn keuze werd vervolgens snel geleverd

Uitstekend!

Uitstekend!

Goede kwaliteit en net afgeleverd.

Snelle verzending mooi product maar…

Mooie kalender, maar niet goed gezien op welke dag de kalender begint, dus helaas toch een miskoop. Erg onhandig dat de week begint op zondag en het weekend dus opgesplitst is. Zou fijn zijn als dit in de omschrijving duidelijker genoemd wordt.

Netjes

Wij zijn zeer tevreden.

Kalender is ok. Goed verpakt.

Geen inkijkexemplaar

Keurige, vlotte beantwoording op onderstaande. Ik heb de optie gekregen de kalender te retourneren. Keurige afhandeling van de bestelling. Was alleen niet echt tevreden met het product (familieplanner). Op de website was geen inkijkexemplaar. Ik ging er van uit dat de datum wel te lezen zou zijn, maar dat viel tegen. De dagen staan geschreven in hele kleine lettertjes, in een tint die net iets donkerder is dan de ondergrond.

Altijd op tijd de kalender die ik zoek

Groot assortiment en snelle levering

Goed verpakt en snelle levering

Veel keuze op allerlei thema’s

Maar ik mis wel de grote 60cm hoog en 40 breed ongeveer) kalenders van TeNeues van landen als IJsland, Ierland, Noorwegen, ... . En die van National Geografic. Een jaar kocht ik die bij Teneues.de . Dan meldden zij me dat hun site enkel voor Duitstalig gebied was. Ze richtten toen Teneues.com op, waar ik enkele jaren kocht. Die site bleek een paar jaar verdwenen, maar ik vond er bij jullie. Dat blijkt dit jaar niet het geval te zijn, of was ik te laat? Normaal werd me aangeraden augustus-september van het jaar ervoor te bestellen. Groeten Blijkbaar was ik véééél te laat, en heeft Kalenderwinkel de kalenders van TeNeues en National Geografic wel.

Goede service eb snelle levering. Mooie kalender en perfecte kwaliteit

Snelle service, top!

Kalender kwam snel binnen, goed verpakt.

Supersnelle levering en kreeg ook nog twee mooie kaarten en een pen erbij cadeau. Hartstikke leuk!

VLUG

alles vlug en niet duur

Supper

Kalenderwinkel had de kalender die ik zocht. En supersnel in huis.

Mooie kalender en goede bezorging

uitstekend

Ik was op zoek naar een verjaardagskalender met iconen, en deze heb ik hier gevonden. Heel toepasselijk zijn het allemaal Maria afbeeldingen met kind. Ik had het niet beter kunnen bedenken. De kalender is vlot geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Er van uitgaande dat ik hier langere tijd naar mag kijken, ben ik heel tevreden over mijn aankoop. Heel erg bedankt voor de service.

Goed en snel

Goed en snel

Dik tevreden

Ben dik te vreden het ging makkelijk en de volgende dag al in huis wat wil je nog meer en achteraf betalen vind ikvook een groot pluspunt punt

Betrouwbaar en snelle service

Landbouwweg 84