Excelente servicio.

Mi pedido, el calendario de las hadas de las flores 2022, fue enviado pronto y bien embalado, con seguimiento adecuado. Estoy muy contenta. Recomiendo esta compañía.

Merci pour votre livraison en France hyper rapide... mon agenda est superbe !!!

Merci pour votre livraison en France hyper rapide... mon agenda est superbe !!!

super goed

snelle levering. Nog een cadeautje erbij en een kerstkaartje. In een woord SUPER.

prima dienstverlening

Viel Auswahl schnelle Lieferung

Ich bin sehr zufrieden mit der ganzen Aktion. Immer wieder gerne.

Snelle afhandeling

Na het bestellen ontving ik binnen 2 dagen al de agenda. Super!

Perfect snel en zorgvuldig.

Uitstekend!

TOP!

Niks op aan te merken!

Goede levertijden

Mooie keuze van kalenders. Vriendelijke mensen. Die duidelijk de moeite doen om hun mail te lezen en te beantwoorden.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Prachtige kalenders

Geweldig tevreden, snelle en correcte levering

Goed en snel

Kalender kwam snel en is goed.

Super winkel

Nadat ik mijn online bestelling voor een kalender had gedaan arriveerde deze twee dagen later. Keurig verpakt én met een handgeschreven kerstkaart namens het team. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. Wat leuk! Dat er ook nog een pen als cadeautje bij zat was een bonus. Maar die persoonlijke kaart was top! Ontzettend bedankt voor de snelle afhandeling van mijn bestelling én de persoonlijke touch.

That's really great!

I'm very pleased not only with a fact that I found on this website what I was searching;but also with a regularly support of delivery.I was informed within the time when the purchase was on the way.

Calendario

Tempo di consegna un po' lungo , ma arrivato in perfette condizioni , rispettato la locandina

• Ci consiglieresti? Si

Goede opvolging en correcte levering.

Idem.

Op tijd geleverd!

Alles in orde!

Duidelijke website. Snelle levering.

Snel geleverd, veel keuze

Ik had snel een aantal leuke kalenders gevonden en de volgende dag al in huis. Ze liggen nu onder de kerstboom als cadeautjes aan vrienden.

Snelle levering en goede communicatie

Wordt prima op de hoogte gehouden wanneer pakketje aankomt en ook hele snelle levering

uitstekende afwerking en levering

Prachtige kalender, goed verpakt, en keurig op tijd geleverd.

Matig

Te laat bezorgt

Attent, mooi product en snel geleverd!

oke

Zeer goede service snel, nette verpakking,

Goed verzorgde web site met veel mogelijkheden. Ik bestel al enkele jaren achter elkaar bij deze winkel.

Niet de goedkooptse, maar wel prima service en goed ingepakt

Ondanks dat ik bij een concurrent een exemplaar met een lagere prijs zag, toch voor kalenderwinkel.nl gekozen. Snelle levering, duidelijke communicatie over tijdstip van levering. Goed ingepakt en de kalender is puntgaaf aangekomen, dat vond ik het belangrijkste!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde