Niks op aan te merken

Blij met mijn product en ook nog een leuk handgeschreven kaartje erbij!

Heel klantvriendelijk goede service ja ik zou volgend jaar mijn kalender daar weer bestellen. Wat ik ook heel leuk vond was de kerstkaart en een pen die er bij kado zat. Ga zo door

snel geleverd

last minute besteld en 2 dagen later in huis

Dikke 10

Supersnelle levering en erg snelle reactie op een vraag. Een dikke 10 voor alles!

Leuke winkel

Gevonden wat ik zocht. Goede snelle service.

Super groot assortiment meteen gevonden wat ik nodig had.

En wat een snelle levering, klasse

Het duurde erg lang eer ik de kalender in huis had.

Matig.Maar och, je k9pt maar 1 keer een verjaardagskalender Ik raad het niet aan.

Sehr schöner Kalender

Sehr schöner Kalender, gut verpackt und schnell geliefert.

Mooie kalender

Mooie kalender als cadeau voor buitenlandse kennissen. Snel geleverd. Prijs is goed Jammer dat de verzendkosten dan in verhouding zo hoog zijn. Gratis verzending is nu ook weer niet nodig, maar 3.95 voor een envelop?

Vlot en netjes

Vlot en netjes

Bestellen en afhandelen helemaal prima. Alleen jammer dat de kalender in de brievenbus gepropt was terwijl erop staat :Fragile

komen afspraken niet na alles veel te laat geleverd

komen afspraken niet na alles veel te laat geleverd

A month's time from order placement to delivery is unacceptable.

I ordered a kalender to be shipped to the US on November 3rd. It was finally delivered on December 3rd. Shipping costs: 24.30 Euro. That is preposterous.

• Would you recommend us? No

perfect.

Mooie kalender en supersnelle levering.

Snelle levering.

Prima kalender. Juist voor ouderen is het fijn als je de cijfers goed kan lezen. Deze zouden nog iets dikker of groter mogen zijn voor ons.

Snel en geweldige service

Snel en geweldige service

parfait , très professionnel !

C'est la première fois que j'ai recours à vous, mais ça me semble sérieux .

Tout s’est bien passé

Tout s’est bien passé

voldeed aan mijn wensen.

voldoed aan mijn wensen

snel geleverd en keurig verpakt.

La consegna del calendario e' stata velocissima

L' esperienza e' stata positiva

• Ci consiglieresti? Si

Ruime keus

Leuke kalenders. Keuze agenda's mag uitgebreid worden kwa keus!

Duidelijke website, snelle levering

Mooi ingepakte kalender.

De kalender is prima en mooi ingepakt. De bezorging vergde veel tijd waardoor het cadeau niet voor Sinterklaas aankwam. Dat was jammer, het was namelijk ruim op tijd besteld.

Grote keus en goede service

Uitgebreid assortiment en lage prijs

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde